• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın istediği Jajuan Johnson oldukça iyi bir oyuncuya benziyor. Atletik potayı koruyan hırslı bir oyuncu

Markoyu göndermek mi ? Tüylerim diken diken oldu yemin ederim. Böyle şeylerin yazılması düşünülmesi bile benim canımı acıtıyor Marko KALMALI KALMALI KALMALI.... Kimseye değişmem !!!

Kesinlikle katılıyorum..

Bence marko'dan daha iyi yada daha yetenekli oyuncular var piyasada ama şu anda marko ile yakalanan uyumu, sinerjiyi ancak papanikalou, rudi fernandes yada ileriye yatırımda olarak bogdan bogdanovic verir. Onun dışındakiler marko dam fazla deil genelde eksik oyuncular.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen öyle. Marko'dan daha iyisi Rudy ve Weems benim gözümde.

Zaten Langford ve Zaza'yi alacağız bu sene Allah'in izniyle. Bütçeyi fazla aşmamak için Rudy ve Weems yerine bu takımı tanıyan,savaşan,yüreğini koyan Marko'yu takımda tutmakiz lazım...

Ne David Moss ne de bir başkası Markoishvili gibi bir oyuncuyu bunların hiç birisine değişmem.
Marko bu takımın temel taşıdır.
Diğer yönden biraz düşününce Spanoulis' tazminat falan ödeyeceğimize Langford'u alır Jamont Gordon hazır olacaksa onu da takımda tutarız. Oyun kurmada top getirmede hiç bir sorunumuz yine olmaz.
Kısa rotasyonumuz şöyle olur

Arroyo-Jamont-Barış
Langford-Sinan-Göksenin
Markoishvili-Cenk

Kısa rotasyonu oldukça iyi ve fazla bir abartı olmadan oluşmuş oluyor.
Ancak hep söylüyorum Uzun rotasyonumuz mutlaka sert olmalı

Kadro enfes.
Ama Göksenin'in yerine Can Altıntığ ya da Evren Büker diyorum ben...

Jamont eskisi gibi döner ve kadroda tutulursa, Marko ve Arroyo da kalırsa en iyi transferler olur benim için. Bunların üstüne yapılacak 2-3 takviyeyle de zaten oldukça iddialı bir takım oluruz.

Bourousis yazmamın sebebi hücum çeşitliğinin artması için. Zaza'nın bize hücumda katacağı çok şey yok. Bourousis'in savunmada aksayışını örtmek için de Tyus'u ekledim rotasyona. Eğer 5 numaraya Zaza yazarsak yanına hücum opsiyonları olan, gerektiğinde 4'e kayabilecek Lampe eklenebilir.

Zaza hücum da çok şey katmayacak mi ?

Sırtı dönük oyunu var. Ribaunt aldığında bitiriciliği müthiş bir oyuncu. Vasat'in üstünde şutu var. Daha ne olsun Irfan Bey :)

Savunması ve ribanutlarda ki etkisini söylemiyorum bile :)

Kesinlikle Zaza>Bourousis :)

Jamont eskisi gibi döner ve kadroda tutulursa, Marko ve Arroyo da kalırsa en iyi transferler olur benim için. Bunların üstüne yapılacak 2-3 takviyeyle de zaten oldukça iddialı bir takım oluruz.

Aynen katılıyorum. Birde yanlarına Langford ile yerli statüsünde ki Sinan,Cenk,Barış ve Can(Evren) ile müthiş bir kısa rotasyonumuz olur.

Arroyo,Jamont ve Marko mutlaka takımda kalmalı !!!

Koc marko'nun takima olan uyumunu unutmaz ve kafasinda degerlendirir sonrada takimda kalir..ondan iyi var ama marko'dan daha cok para goturur.ve savasan aslanimiz takimda kalacak ;)

kadroya uzun olarak çok etkili bir oyuncu katmak isteyen Darüşşafaka Doğuş geçtiğimiz sezon İtalya’da Virtus Roma’da takımında oynayan ve özellikle etkili pota altı savunması ile Türk takımlarının ilgisini çeken Trevor Mbakwe ile anlaşmak üzere. Nijerya asıllı Amerikalı oyuncu geçtiğimiz sezonu 10.6 sayı ve 10 ribaund ile double double istatistikler ile tamamlamış ayrıca Eurocup’ta da 6.2 sayı, 7.8 ribaund ve 1.4 ribaund ortalamaları ile tamamlamıştı.
bu oyuncuyu bu sene 4 kere izledim yetenekli ama savunmada nerde nasıl duracagını hiç bilmiyor,biraz tecrübe ile iş yapabilir ama öyle aman aman bir oyuncu değil

Besiktas , Jajuan Johnson ve engin'i acıkladı.

kadroya uzun olarak çok etkili bir oyuncu katmak isteyen Darüşşafaka Doğuş geçtiğimiz sezon İtalya’da Virtus Roma’da takımında oynayan ve özellikle etkili pota altı savunması ile Türk takımlarının ilgisini çeken Trevor Mbakwe ile anlaşmak üzere. Nijerya asıllı Amerikalı oyuncu geçtiğimiz sezonu 10.6 sayı ve 10 ribaund ile double double istatistikler ile tamamlamış ayrıca Eurocup’ta da 6.2 sayı, 7.8 ribaund ve 1.4 ribaund ortalamaları ile tamamlamıştı.
bu oyuncuyu bu sene 4 kere izledim yetenekli ama savunmada nerde nasıl duracagını hiç bilmiyor,biraz tecrübe ile iş yapabilir ama öyle aman aman bir oyuncu değil

İkili oyun savunmasını hiç bilmiyor saçma sapan yerlere gidiyor falan..Ama dediğiniz gibi iyi bir koçun elinde kısa sürede düzeleceğini düşünüyorum..Çünkü kendi güçlü, pozisyon alma sezgisi yüksek,atletik herşey var adamda savunma için aslında...

Bence çekirdek kadro korunduktan sonra yapılabilecek en iyi transfer de Spanoulis'tir. Kalitesi bir yana Kabasakal Avrupa'da bir markadır. Son 3 sezonda 2 EL şampiyonluğu yaşamıştır, yaşatmıştır. Hem rakiplere verilecek çok iyi bir gözdağı hem de kulübün reklamını yapacak, sükse yaratacak bir transfer olur. İnşallah da olur..

eğer carlos-spa yan yana oynayacaksa yanına alıncak oyuncu langford olmamalı, devin smith falan iyi gider. eğer spa gelecekse ve carlos bırakıcaksa spa-langford-aaron-marko-erceg-freeland olabilir. eğer zaza gelcekse derrick brown rotasyona katılabilir. Brown 3 numaraya da kayar.

İkili oyun savunmasını hiç bilmiyor saçma sapan yerlere gidiyor falan..Ama dediğiniz gibi iyi bir koçun elinde kısa sürede düzeleceğini düşünüyorum..Çünkü kendi güçlü, pozisyon alma sezgisi yüksek,atletik herşey var adamda savunma için aslında...

Bizim seviyemizde bir oyuncu deil. Zaten furkan ve transferi olduysa kerem' in olduğu bir takımda pota altında bitirici bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sözü geçen bourisis benim çok beğendiğim bir oyuncu deil. Kalıplı ama tabiri caizse icerde kalıbının adamı deil. Ben şahsen lampe yi bourisise tercih ederim. Yada etrafında iyi bir kimya kurulursa big sofo da cok işimize yarar.

Carlos-Spanoulis aynı anda 5 te çok süre almaz zaten...Carlos 20 dakika civarı süre alır ve tercihen bu Spanoulis'in oyunda olmadığı dakilarda olur daha çok...
Bu iki oyuncunun yanına bence de Langford olmaz...Büyük boşluk olur kısa savunmasında...Bu noktada Jamont Gordon yada Jamon Gordon tarzı hem savunmada hemde hücumda özellikle penetrede etkili bir oyuncu önem kazanır bizim için 2 numarada..
3 Numara Marko Cenk yeter bence...
4 Numara Erceg ve Kerem in yanına aynı zamanda 5'te oynayabilecek bir 4 numara olursa uzun rotasyonuda tamamlanmış olur ve harika bir takım olur...

Bizim seviyemizde bir oyuncu deil. Zaten furkan ve transferi olduysa kerem' in olduğu bir takımda pota altında bitirici bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sözü geçen bourisis benim çok beğendiğim bir oyuncu deil. Kalıplı ama tabiri caizse icerde kalıbının adamı deil. Ben şahsen lampe yi bourisise tercih ederim. Yada etrafında iyi bir kimya kurulursa big sofo da cok işimize yarar.

20-21 m euro'luk bütçemiz varsa bencede o takımın adamı değil hocam...Ancak çok çalışkan, devamlılığı olan, atletik, ribaund sezgisi çok yüksek,mobil, hızlı bir oyuncu...İkili oyun savunması yapamamasının tek sebebi bilgisizlik bu adamın onu demek istedim..Yoksa bu özelliklerle onu kolay aşar...

5 numara konusundada biz Avrupada sınırlı uzunlara alıştığımız için herkes farklı 5 numarayı beğeniyor..Kimi ikili oyun oynayabilen , kimi Dunston gibi kaleci , kimi sırtı dönük oynayan vs vs kafasındaki sevdiği tarzda birini öneriyor... Bende fazla girmek istemiyorum o konuda yorumlara bu yüzden...Zaza olursa harika olur ama...

Jamont olmazsa kiminle savunma yapmayı düşünüyorsunuz ? Hangi kısamız ribaunda katkı verebilir ? Hangi kısamız güçlü penetre edip pivotlara kafa tutabilir ? Daha 26-27 yaşında, kesinlikle kalmalı !

Spanoulis- Barış- Arroyo
Sinan-Gordon-Langford
Cenk-Marko
Erceg-Kerem
Furkan-Zaza-James

Madem başkan masaya yumruğunu vurmuş, bütçe de esnetilmişse böyle birşey olabilir.

Carlos ve Spa olursa bunların yanına Langford ile Jamont ikisi bir arada zor ve çok lüks bence. Sağlam bir Jamont yetecektir zaten.

Lüks mevzusunu falan boşverelim, lüks diye almayalım o zaman kimseyi. Zaten F8 den öte gitmek istiyorsan kuracaksın böyle bir kadro. Aysal da kafayı takmışsa(ki takmış), pek alâ kurulur kadro. Zaten bütçenin de yaklaşık 25 olacağı söyleniyor.

Yahu kimseyi almamak mı dedik? Çarpıtmayalım yazılanları. Oldu o zaman bütçe var diye 5 tane guard, 5 tane pivot al. Uzun da alınacak bu takıma. Sinan da var ve gayet formda. Neyse Ergin Hoca gerekeni yapacaktır zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri