• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sofoklis gelecekse,gelecek sezon Furkan'ın ciddi şekilde gelişim göstermesi lazım,zaten takımın en pahalı 2. ismi olacak,hakkını vermeli.

Bir de sezona 6 yabancıyla başlıyoruz galiba,Arroyo kalacaksa 7 yabancıyla başlamamız daha mantıklı olur,Arroyo'yu lig maçlarında dinlendirmeliyiz.Bir 70 maçı daha kaldırması kolay değil.

şu yaş olayını da abartmayın. spurs örneği var önümüzde. duncan ve ginobili nasıl koca seneyi kaldırdıysa arroyo da kaldırır yeterki kendine iyi baksın.

Koskoca Galatasaray diyoruz , diğer takımlar nasıl sponsorlarla anlaşıyorsa bizde o kalitede sponsorlarla anlaşmalıyız bütçeyi eskisi kadar düşük tutulmamalıyız artık . Koskoca Galatasaray eli yüzü düzgün bir sponsor da bulsun artık yav

Arroyo,Marko,Gordon ve Erceg Kalsın.

Langford,Zaza ve Tyus gelsin.

Barış ve KG takıma katılsın...

Richard Hendrix'e ne dersiniz? Sofo gelicekse eğer hem 4 numarada hem 5 numarada oynayabilen birini rotasyonda bulundurmak gerek.

Pashutin'in ayrılmasından sonra Kuban'dan ayrılabileceği konuşuluyodu. Sert, atletik, ribo katkısı veren, post oyunu ve orta mesafesi fena olmayan bi oyuncu. Tabir-i caizse sahada görülmeyen pis işleri yapan bi isim

Spanoulis'in ayrılmak istemek gibi düşüncesi yok derken saçmalamış bence. tüm dünya basınında çıktı bu, Spanoulis ayrılmak istiyor. Oly'nin tek yapmaya çalıştığı istediği buy-outu alabilmek. İnandırıcı gelmedi.

Arif Kızılyalın'ın twitleri de inandırıcı gelmemeye başladı. 210-130 kg diyor ama siyahi Yunan diyor. Ya Sofo'nun fiziğinden haberi yok ya sallıyor. Çelişkili.

Langford olmuyor galiba
TBF yine GS'nin önüne taş koymak için devşirme olayını kaldırınca Langford için konuşulan yüksek rakamlar bir anda aşağılara düşmüş. Bu durumda Langford geri adım atmış. Türk milli takımında oynamaktan da vazgeçmiş diyorlar.
Yani kısacası TBF'nn bir kazığı ile karşı karşıyayız. FB yıllardır kadın ve erkek takımlarında bu devşirme kuralının ekmeğini yerken biz bir kere bundan faydalanmak istedik hemen önümüze çıktılar.

Arroyo-Ender-Engin
Gordon-Sinan-Domercant-Göksenin
Marko-Malik-Cenk
Erceg-Ersin-Macvan
Furkan-Bonsu-Jawai

Arroyo: Soru işareti. Spanoulis ismi var. Emekli olur mu olmaz mı belli değil.
Ender: Eğer iyi takım kurulacaksa olmasa da olur. En iyi Türk PG olması iyi oyuncu olduğu anlamına gelmiyor.
Engin: BJK'a gitti.

Gordon: NBA ya da daha büyük takım diyor. Seneye olur mu bilinmez.
Sinan: Seneye takımda.
Domercant: Son yılların en büyük transferiydi. Sakatlıklardan faydalanamadık. Gitti.
Göksenin: 5 dk oynayıp 3-4 tane boş 3lük kaçıracak biri vardır elbet altyapıda. Savunma desen 30 saniyede 2 faul almayı bile başarabiliyor.

Marko: Sözleşmesi bitti. Daha iyisi alınırsa gider deniyor. Kimse gitsin istemiyor. Umarım kalır. Marko yerine daha iyisi de alınacaksa zaten direkt F4 adayı takım kurulmuş olur.
Cenk: Kıymetli yerlilerden. Takımda.
Malik: Bu kadar kötü oyuncu olmadığını hatta iyi oyuncu olduğunu biliyoruz. Olmadı bir türlü. Gider.

Erceg: Keşke gönderebilsek ama kalacaktır.
Ersin: Yabancı kuralından sonra yolcu.
Macvan: Gider.

Furkan: Sağlam kontratı kaptı. Artık katkı versin.
Bonsu: Son zamanlarda çekilmezdi. 1. pivotu geçtim 2.pivot bile olmamalı iyi bir kadro oluşturacaksak. Oli ye gitmiş.
Jawai: Sanırım bir şekilde yollanır.

Katılan ise KG var.

Şu an elimizde;

--------
Sinan
Cenk
Erceg-KG
Furkan

şeklinde bir kadro var en sade haliyle. Ender-Marko-Arroyo istendiği an eklenebilir. Gordon zor da olsa ikna edilebilirse dahil edilebilir. Kadronun en sade haline 7 ekleme yapılabilir gibi duruyor.

Spanoulis-Arroyo-Barış/Tutku
Gordon-Sinan
Marko-Cenk
X-Erceg-KG
Zaza-Furkan

X yerinde de 4-5 oynayabilen biri. İyi kadro olur gibi duruyor.

Oly buy-out'ta sorun çıkarmazsa Spanoulis biz de.

Langford'un, Emir'in, Simmons'in, Ali Karadeniz'in, Ersin'in falan yabancı sayılma ihtimali bence saçmalıktan ve hukuksuzluktan başka bir şey değil. Bu oyunculara sınırlama konulabilir ama bunlar yabancı sayılamazlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçmiş bir kişinin yabancı sayılması bana geçmişte olduğu gibi bugün de saçma geliyor. Eşitlik kavramına da son derece aykırıdır. Ben bu konuda bir degisiklik olacağını düşünüyorum. Mahkemeden döner eğer uygulamaya konularsa bence. Çünkü bu bir sınırlama değil engellemedir.

Langford gelmiyor, Spanoulis gelmiyor. Artık eski Olin Edirne'li David Jelinek'le pazarlıklara başlarız.

Maccabi, S. James ile yollarını ayırdı. James anladığım kadarıyla artık sakatlık sorunu var. Aksi taktirde bırakmazdı Maccabi

yıllar forumda birçok şeyi değiştirmiş ama değişmeyen tek şey mithatın popülerliği olmuş:)

spanoulis konusuna gelince bana sanki gündem mühendisliğiymiş gibi geliyor,ben kendi adıma spanoulisin geleceğini sanmıyorum.çünkü biz o paraları vermeyiz bence
langford noktasında ise kendisinin daha gerçekçi hedef olduğunu düşünüyorum bence şartlar zorlanırsa alınabilir ve ciddi manada fark yaratacağı kuşkusuz,yani bence istenirse alınabilir ama coach ister de yönetim ne düzeyde ister bilmiyorum
ve açıkçası zazanında gelebileceğini sanmıyorum,o bölgeye baby shaq daha gerçekçi bir hedef olur gibi geliyor bana

Langford Türk sayılmayacaksa bulunmaz hint kumaşı değil...Gelse iyi olur ama gelmezse dünyanın sonu değil...Eğer çok büyük bir oyuncu olsaydı, ahı gitmiş vahı kalmış Siena karşısında Milano şampiyonluğu kaybetmenin eşiğinde olmazdı...
Spa gelse de gelmese de Arroyo takımda olmalı bence. Tabi bütçe dengeleri de önemli. Ama bu yaştan sonra Arroyo'nun büyük paralar kazanabileceğini düşünmüyorum...
Gordon gidekcese onun yerini en iyi diğer Gordon doldurur. Ama bence Sinan varken ikisine de gerek yok. Oraya Langford tarzı skorer bir ismi katmalıyız. Langford şart değil...
Acaba 2.10 boyunda 130 kiloluk oyuncu A.Maric olabilir mi ? Gerçi İspanya'da değil ama...
Benim hayalimdeki forvet/pivot Lampe. Ama gelmesi zor sanırım...
Daha transfer sezonu yeni başladı. Karalar bağlamaya gerek yok...

Arroyo-Ender-Engin
Gordon-Sinan-Domercant-Göksenin
Marko-Malik-Cenk
Erceg-Ersin-Macvan
Furkan-Bonsu-Jawai

Arroyo: Soru işareti. Spanoulis ismi var. Emekli olur mu olmaz mı belli değil.
Ender: Eğer iyi takım kurulacaksa olmasa da olur. En iyi Türk PG olması iyi oyuncu olduğu anlamına gelmiyor.
Engin: BJK'a gitti.

Gordon: NBA ya da daha büyük takım diyor. Seneye olur mu bilinmez.
Sinan: Seneye takımda.
Domercant: Son yılların en büyük transferiydi. Sakatlıklardan faydalanamadık. Gitti.
Göksenin: 5 dk oynayıp 3-4 tane boş 3lük kaçıracak biri vardır elbet altyapıda. Savunma desen 30 saniyede 2 faul almayı bile başarabiliyor.

Marko: Sözleşmesi bitti. Daha iyisi alınırsa gider deniyor. Kimse gitsin istemiyor. Umarım kalır. Marko yerine daha iyisi de alınacaksa zaten direkt F4 adayı takım kurulmuş olur.
Cenk: Kıymetli yerlilerden. Takımda.
Malik: Bu kadar kötü oyuncu olmadığını hatta iyi oyuncu olduğunu biliyoruz. Olmadı bir türlü. Gider.

Erceg: Keşke gönderebilsek ama kalacaktır.
Ersin: Yabancı kuralından sonra yolcu.
Macvan: Gider.

Furkan: Sağlam kontratı kaptı. Artık katkı versin.
Bonsu: Son zamanlarda çekilmezdi. 1. pivotu geçtim 2.pivot bile olmamalı iyi bir kadro oluşturacaksak. Oli ye gitmiş.
Jawai: Sanırım bir şekilde yollanır.

Katılan ise KG var.

Şu an elimizde;

--------
Sinan
Cenk
Erceg-KG
Furkan

şeklinde bir kadro var en sade haliyle. Ender-Marko-Arroyo istendiği an eklenebilir. Gordon zor da olsa ikna edilebilirse dahil edilebilir. Kadronun en sade haline 7 ekleme yapılabilir gibi duruyor.

Spanoulis-Arroyo-Barış/Tutku
Gordon-Sinan
Marko-Cenk
X-Erceg-KG
Zaza-Furkan

X yerinde de 4-5 oynayabilen biri. İyi kadro olur gibi duruyor.

Spa ya da Langford'dan birisi bize yeter.
X yerine Tyus,Slaughter,D.Brown,R.Hendrix'den biri olursa enfes bir kadro olur..

Furkana 1.3, ercege 1.3 gibi tuhaf paralar verirsen spaya verilecek 2 milyon gerer butceyi haliyle. Rotasyona 1 adam eksik dahil olsun spa alinsin.

Oly de boyle kurdu rotasyonu hep. 20 milyon butce var deniyor hala spa cok para, zaza cok para...

Lafayette bile cok bu zihniyete...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Furkana 1.3, ercege 1.3 gibi tuhaf paralar verirsen spaya verilecek 2 milyon gerer butceyi haliyle. Rotasyona 1 adam eksik dahil olsun spa alinsin.

Oly de boyle kurdu rotasyonu hep. 20 milyon butce var deniyor hala spa cok para, zaza cok para...

Lafayette bile cok bu zihniyete...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu konuda sana katılıyorum.furkanın bizimle sözleşme uzatması elbet güzel bir durum fakat verilen para 1.3 milyon euro ise bence intihar gibi bişey.benim ölçülerimde şu furkana verilebilecek max ücret 1 milyon dolardır daha fazla değil ama misko kurt bir menajer tabi kapmış kapı gibi sözleşmeyi:)
erceg için de 1.3 milyon euro intihar eğer böyle bir sözleşme varsa mutlaka bu sözleşmeden çıkılmalı,ben erceg,domercant,gordon üçlüsünün 1.4 milyon dolar civarı olduğunu bunun da o günkü kurda 1 milyon euro gibi bişey olduğunu hatırlıyorum

herkese selam,

günlerdir burada okuyorum yazılanları. ben de 2 kelime edeyim dedim.

muhtemelen 15mio dolar seviyelerinde bir bütçe olacak ve spa-langford-zaza gibi isimler hayalden öteye gitmeyecek gibi geliyor. bu sene el şampiyonu olan maccabinin öyle çok efsane bir kadrosu yok. bundan önce 2 sene üst üste şampiyon olan oly'nin de rakiplerine göre daha zayıf bir kadrosu vardı. (cska, barca, madrid vs.)

bu sebepten pahalı transferden çok faydalı transfer yapmak daha mantıklı olacaktır. eldeki oyunculara ve bütçeye bakılacak olursa yazdığım takımın hedeflere ulaşabilecek olduğunu düşünüyorum.

arroyo / aaron jackson - ender - nikolov
r hickman - sinan
marko - cenk
richard hendrix / tyus - erceg - kg
sofo - furkan

bu arada mccalebb'ın da gönderileceği söyleniyor. düşünelebilir bence.

richard hendrix bu yılı iyi geçirdi bende faydalı olabilir aynen düşünülmesi lazım bencede.
Spa bence gelicek ben öyle hissediyorum. Bo bu yıl biraz iyiydi ben oyununu beğenmiyorum assist özelliği fazla yok adamın.
deliciliğine lafım yok ama Aaron Jackson'u tercih ederim açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri