• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes uçmuş da bütçenin artacağı yok benim bildiğim kadarıyla, 14m dolar civarı olacak diye biliyorum. Hayal kırıklığı olmasın sonra diye yazıyorum, isimler çok uçuk çünkü.

Arroyo-Ender
Sinan
Marko-Cenk
KG-Erceg
Furkan

Eldekiler gibi gözüküyor şu an, 4 hamle yapılacak gibi ekleyeyim.

Seninle paralel düşünüyorum abi ama Spanoulis işi olursa Ünal Aysal kendi cebinden karşılayacak sanırım masrafı, yani öyle anladım ben.

Ha olmazsa, hayal kırıklığı olmaz. Ergin hoca ortalama bütçeyle Efes'e de FB Ülker'e de arıza çıkarmaya devam eder bence.

Gelicek abi gelicek inanıyorum Zaza gelicek. Marko'da kalıcak birde sakllı gelirse of of. Mükemmel bir sezon bizi bekliyor arkdaşlar :)

Hackett'a ne ara sardık yahu adam yeni sözleşme imzalamadı mı Milanoyla bikaç yıllık.

Zaza gemileri yakmış gibi ama vergileri düşersek ne kazanıyo ki orda? Sanmıyorum onun maaşını karşılayabileceğimizi....

zaza durduk yere böyle tweet atıp gaza getiriyorsa insanları ayıp ediyor ama onun böyle bir şey yapacağını sanmam. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz atasözü gerçek olur umarım.

Spa ile uğraşırken alternatifleri boşlamıyoruzdur İnşAllah.Hickman ve Dalaney gayet gerçekçi ve ihtiyaç dahilinde isimler

zazanın eline geçen para 2.5 civarı bir şey, en fazla 3 de hadi. kendi de biraz fedakarlık yaparsa 2-2.5a olmayacak transfer değil bence.

erceg 1.3
furkan 1.3
arroyo 2
zaza 2.5
spanoulis 2.5+2(buy out)

en pahalı adamları yazdım (ki spanoulis ve zazayı takıma getirdim) bu durumda bile 15m dolar barajını aşmıyoruz diğer oyuncuların alacaklarıyla beraber. hadi spa neyse de zazanın gelmesi bence zor bir olay değil.

Gordon'ın devam etmediği kesinleştiğine göre hiç düşünmeden Hickman'a yönelmeliyiz.

mümkünse eğer hackettı mutlaka düşünmek lazım

Zaza bence imkansız ama gelirse Kristici falan denize döker

Seninle paralel düşünüyorum abi ama Spanoulis işi olursa Ünal Aysal kendi cebinden karşılayacak sanırım masrafı, yani öyle anladım ben.

Ha olmazsa, hayal kırıklığı olmaz. Ergin hoca ortalama bütçeyle Efes'e de FB Ülker'e de arıza çıkarmaya devam eder bence.

Sonuç olarak dengeli bir kadromuz olacak, hayal kırıklığını sonuç için değil sitedeki beklenti için yazdım Semih fazla uçuk geldi beklentiler. Kalan 4 yabancıya hesaplarıma göre 4m dolar filan kalıyor maksimum. Zaza'yı da şu an isteyenleri anlamıyorum Furkan'a o kadar para yatırmışken biz, sağlam bir yabancı alsak zaten aynı hesaba gelecek Zaza'dan da faydalı olacak yabancılar var piyasada. Yerli kuralı devam etse katılırım Zaza ihtiyacına ama Kerem Gönlüm ve Furkan varken 3.bir yerli 5 numaraya bence ihtiyaç yok.

Krstic'in karşısına Zaza'yı koymak şart oldu. :)

Hickman'a Pana'nın 750 bin dolar teklif yaptığı yazılmıştı,bence bunun üstüne çıkabiliriz,çok iyi transfer olur.

Zaza geçen sene de böyle şeyler yazmamış mıydı boştayken?

Ben artik Galatasaray ...... anlasti , bombayi patlatti , vs. vs... gibi haberler görmek, duymak istiyorum. Carsamba da gecti hadi artik.

Hickman-D.Smith-P.Davis üçlüsü beni memnun eder

Haftaya başlar açıklanmaya.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri