• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim korkum haber ajansları zaten şikeciler duyup2 misli fiyat verir oyuncuya . İnşallah bir aksilik olmadan pazartesiyi mtulu mesut geçiririz. Bilgilerin için teşekkürler..

Geçen sezon Jawai'yi 21 temmuz'da, Erceg'i de 1 Ağustos'ta açıklamışız.

Ondan önceki sezon Engin Atsür'ü 29 Haziran'da, Cenk Akyol'u 7 Temmuz'da, Ersin Dağlı'yı 10 temmuz'da açıklamışız.

Yani demek istediğim şu ki, Efes transferlerini üstüste açıkladı diye bizim de kısa vadede -bir hafta içerisinde mesela- tüm hamlelerimizi yapmamızı beklemek -şubenin de uyuşukluğunu gözönüne aldığımızda- erkenden beklentiye girmek olur. Ayrıca daha önce dediğim gibi Efes'in sezon planlamasını yapmak için fazladan 20 günü oldu erken elenince.

YÜKSEK BÜTÇE:
Arroyo, Hickman, Nikolov
Spanoulis, Sinan
Marko, Cenk
Derrick Brown, Erceg, KG
Zaza, Furkan, K. Kanter

DÜŞÜK BÜTÇE:
Arroyo, Gavel, Niko
Spanoulis, Sinan
Marko, Cenk
Sean Williams, Erceg, KG
Furkan, Bourousis

cska teodosici takımda tutma kararı almış fenerbostanı spaya salça olmasa bari

F.Bahçe, Nando De Colo'yu istiyor.İlk hedefleri Nando.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Öncelikle takımdaki önemli yerlilerin mutlaka kadroda tutulması gerektiğini düşünüyorum. Bu isimler Ender Arslan, Sinan Güler, Cenk Akyol, Furkan Aldemir. Bu isimlerin yanına Türk olarak Barış Ermiş ve Kerem Gönlüm'ün de eklenmesini istiyorum. Etti mi 6 oyuncu ? Türkiye ligi için gayet yeterli.

Yabancı olarak Carlos, Manuchar, Erceg'in takımda tutulacağı, diğerlerinin gönderileceği konuşuluyor. Mantıklısı da bu zaten.

Gelelim transferlere... Spanoulis, Arroyo'yla birlikte "ego savaşına" girmediği sürece, ikisi bizi Final Four'a taşır. Geçen sene takımdaki en büyük sıkıntımız Arroyo durduğunda takımın durmasıydı, bu yüzden ki Arroyo kimi zaman 30-35 dakika ortalamalarla oynadı. 35-36 yaşındaki bir oyuncu için bu süre çok fazla (Kobe Bryant hariç).

Ama kafamda soru işareti var. Spanoulis ve Arroyo, 1-2 numarayı paylaşacak, peki savunmamız nasıl olacak ?? ( Bu burada dursun )

Bu iki yıldız oyuncuların yanına uzun olarak atletik pivot tercih edilmelidir. Neden mi ? Zaten takımda top kullanacak yeterince isim oluyor (Carlos, Spanoulis, Erceg, Markoishvilli), ikili oyunlarla rakip pota altında etkili olabilecek oyuncu bulmalıyız. Birkaç isim de söyliyeyim; Derrick Brown (4-5 oynar), Gany Lawal (4-5 oynar), Marcus Slaughter, Joey Dorsey ve Bryant Dunston. Bu 5 isimden biri mutlaka alınmalı diye düşünüyorum. Bana kalırsa da Derrick Brown ve Joey Dorsey alınmalı. Böylece 4-5 numarayı harika bir şekilde donatmış oluruz. Bkz: 4 numara: Erceg-Kerem-Derrick Brown 5 numara: Furkan Aldemir-Joey Dorsey.

Tekrar kısalara dönecek olursak, Gordon takımdan gidiyormuş yerine mutlaka onun kadar komple 2 numara olmasa da takviye yapmamız şart. Bu isim de Zoran Dragic veya FB almazsa Bogdan Bogdanovic olabilir.

Toparlayacak olursak; 6 yerli oyuncunun yanında, 3'de yabancı oyuncumuz var. Spanoulis, Bogdanovic, Derrick Brown, Joey Dorsey ile birlikte toplamda 14 oyuncuyla kapatmış oluruz.

Eğer bütçemiz 15 milyon dolar civarlarında olursa:
Arroyo-Justin Dentmon-Ender
Mantzaris-Sinan
Marko-Cenk
Petway-Erceg-KG
Zaza-Furkan

20 milyon euro civarı olursa da:
Arroyo-Spanoulis-Ender
Marko-Sinan
Micov-Cenk
Tyus-Erceg-KG
Bourousis-Furkan

Umarım P.tesi gecesi buraya herkes ''FİNAL FOUR için en büyük adaylardanız'' diye yorumlar atar :)

Sponsor konusunda gelişme var mı ? Ne zaman belli olacak bilen var mı

Sponsor konusunda gelişme var mı ? Ne zaman belli olacak bilen var mı

Gündemde Pegasus'un sponsor olacağı konuşuluyor ama kesin birşey yok. Pazartesi gününe kadar yönetim bütçe ve transfer konusunda açıklama yapar diye düşünüyorum.

Aslında kadromuz da öyle aman aman bir eksiklik yok. Arroyo - Manu - Erceg yabancıları sezon boyunca taşıdı bizi. Bir de yanına Spanoulis + iyi bir pivot kadroyu çok sağlamlaştırır. Zaza gelirse zaten Türk olacak oynayacak. Arroyo - Spa - Manu üçlüsünü ilk 5'te düşününce çok güzel bir kısa rotasyonu gibi duruyor. Pivota da sağlam savunması olan birini katarsak hedeflerimiz için daha gerçekçi konuşabiliriz.

Madem uçuyor millet ben de uçayım biraz. Boris Diaw free agent şu an. Son sene 4.7 m $ kazandı, eline net ne kadar geçti arkadaşlar daha iyi bilir. Ver 2,5-3 m $ gelsin işte. Tam E.Ataman oyuncusu.

Ben pozisyonunda dünyanın en iyisi gördüğüm için bir coşayım dedim. :)

Zaza Pachulia gelecek.Dertler bitecek.
Başbakan Vasilis.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Emre bu iki transfer için büyük ihtimal oldu diyebilir miyiz? Yüzde verebilir misin olma ihtimallerine yada?

Transfere bitti diyemeyiz.Şimdi olmaz biz yalancıya çıkarız mithat abi 3 kişiden 2sini bildi biri olmadı diye forumda yalancı dendi.
Spa için büyük gün Pazartesi o gün açıklanabilir bile.Ama yönetim elinden geleni fazlasıyla yaptı bu konuda.
Zaza için ise eline vergiler sonrası kalan ile bizim verdiğimiz hemen hemen aynı. Söz şimdi Zaza'da

Bütçe 15 Milyon Dolar olamaz mantıken.Bu sene zaten 15 Milyon civarıydı bütçemiz.Açıkcası benim duyumlarıma göre Aysal bu maça çıkmama olayından sonra büyük destek verecekmiş Basketbol'a. Liv Hospital ile bile fiyatı yükseltir. Liv Hospital ile devam edilse 16-17 olur Bütçe.Pegasus ile bir yakınlık var.TT Arena'daki sponsorluktan dolayı. Euroleague'de top 8 gelince daha sezon ortası bir görüşme yapıldı fakat yazmadım burda kesin değildi ama Pegasus'tan bu iş ile ilgili Yöneticiler Liv Hospital'dan daha yüksek bir bütçe veririz bizimle anlaşın demişler bu teyitli bilgidir.Liv Hospital ile 15.5 Milyondu sanırım bu sene. Yönetim geçen sene aktardığı rakamı 2 Milyon yükseltse en az Pegasus'tan Liv Hospital'a göre 1.5 Milyon Dolar fazla alsak zaten 20 Milyon Dolar civarı ediyor.Ama pegasus'un çok yüksek bir rakam ile geldiği yönünde söylentiler var fakat bende resmi ağızdan duymadan inanmam ama 15 Milyon Dolar olmaz.En az 20 civarı olacaktır.

Mehmet ve Oğuzhan alıntı yapmadım direk yazdım.

Emre bu iki transfer için büyük ihtimal oldu diyebilir miyiz? Yüzde verebilir misin olma ihtimallerine yada?

Zaza Türk olacak oynayacak. Yabancı olarak Spa-Marko-Arroyo-Erceg dörtlüsüne 4 tane 2 yabancı daha eklencek. Ama belki 6.yabancı transferi top16 öncesi olabilir. Çünkü EL'de elenen takımlardan iyi oyuncu pazarı oluşabiliyor. Marko'da bize gelirken elenen Cantu'nun parçası olarak gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Bo bence fena bi hamle olmaz. Arroyo ile pgde. 5+1de 2 tane pgde sıkıntı olmaz zaten. Arroyodan farklı tarzda olması da oyun çeşitliliği için çok iyi olur.

Son gelişmeler ışığında bakarsak o zaman;

Arroyo-Ender
Spanoulis-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-Kerem
Zaza-Furkan şeklinde bir kadro hedefleniyor diyebiliriz. 4 yabancı kullanmış oluruz bu şekilde iki hakkımız daha kalmış olur. Bu iki haktan birini skorer, delici bir guard diğerini de versatile bir uzun oyuncu olarak kullanırsak eksiksiz bir rotasyonumuz olur bana göre.

Arroyo-Pullen*-Ender
Spanoulis-Sinan
Markoishvili-Cenk
Erceg-Hendrix*-Kerem
Zaza-Furkan şu kadronun maliyeti ne kadar olur bilemiyorum ancak 20 milyonu geçmez bana kalırsa ve çok iyi bir rotasyon olabilir. Bu şekilde Arroyo'yu da maksimum verimle kullanabiliriz. İki üç sene öncesinde Barca'nın Jasikevicius'u kullandığı şekilde

Burada en önemli transfer Zaza olur. Türk statüsünde olacağı için elini bir hamle daha kuvvetlendiriyor. Böylece sezon içi hamle şansın oluyor.

İsmi geçtiğinde ihtimal vermiyordum lakin olursa emeği olan herkesi tebrik ederim.

Spanoullis mevzusunda Oly artık uzatmayacak galiba. Alacak buy-out'unu işine bakacak. Spa'nın mutsuzluğunun nedeni bir tek evinin basılması değil ayrıca her şeyin o'nun sırtına kalması. Bu işin takım oyunu olduğunun o farkında da yönetimleri farkında değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri