• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hickman'ı açıkladılar. :(

Renkdaşlar abim amelyat oldu'da takip edemedim.Pocius'umu aldık ?
Nette birşey göremedim.

Geçmiş olsun kardeşim . Pocius haberleri dolanıyor ismail senol da onayladı her zaman ki gibi curcuna

Hickman'ı açıklamış Fb.
Bizim foruma kasvet çökmesin şimdi çok az daha sabredelim :)

Delaney isminin geçmesi çok sevindirici.

Boşverin Combo Guard'ı Spanoulis gelsin.

Aslında Pocius su boşverip combo guard almak lazım çünkü jamont gideceğine göre savunması iyi,güçlü ve delici oyuncu eksikliği yaşarız. Spa gelsin bence de ama Pocius hamlesi menajer oyunu değilse yabancı kuralına göre Spanoulis olmayacak gibi duruyor :(

Spa olacak bence..olmazsa Delaney gelir umarım..

Teodosic, Calathes falan derken Hickman'a kalmaları güzel. Bo'yu da gönderdiler nasılsa, sorun yok yani.

Hickmanı beğenmeyen tek adam ben miyim burada? bana göre bo çok çok daha iyi bir oyuncu.

Ben Hickman transferini seviye atlatacak bir transfer olarak görmüyorum.

Eğer net bir oyun kurucuları olsaydı Hickman fark yaratabilirdi ancak Hickman'ı oyun kurucu olarak oynatırlarsa sert maçlarda sorun yaşarlar. Bo+Hickman çok daha iyi olurdu onlar adına bana göre

o değil de dalgasına da yazmış olsa tutuldum ben bu delaneye

Hickman'da oynatan guard değil Bo'yu gönderip Hickman'ı almaları bence güç kaybettirir.

Delaney ne dedi twitter'dan arkadaslar turkcesini pylasir misiniz ??

Delaney çok enteresan bir cevap vermiş bence :D Furkan kardeşe neden bu kadar yükleniliyor anlamadım doğrusu. Sevilmek için hayal mi satmak şart. Avrupa'nın en değerli 2 oyuncusundan biri transfer yapmak üzere olacak ve dış basında bu olmayacak, öyle mi? İyi o zaman beklemeye devam edelim Spanulis gelecek diye...Zaza konusu apayrı bir saçmalık, millet günlerdir bunu konuşuyor.. Neyse yakında ayaklarımız yere basar. Bütçe konusuna gelirsek.. Arkadaşlar hislerim ve duyduklarım ve hatta gördüklerim Murat Özyer'in söylediklerini doğruluyor. Bütçemizin 10-14 milyon doları geçmeyeceğini düşünüyorum.

Delaney ne dedi twitter'dan arkadaslar turkcesini pylasir misiniz ??

Dalgaya almış bizi Galatasaraya gelceğime ölürüm demiş kısaca. Ama bunu ona yazan taraftarla eğlenmek için mi yazdı bilemeyiz adamın belki mizahşör bir kişiliği vardır.

yazan arkadaş benim arkadaşım şahsen görüşüyoruz ya galatasaraya gel yada öl yazdı delaneyde kill me yazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri