2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hele şükür Cem abi. Sen anladın bizi. Senin pivot önerini alabilirmiyim abi ?

Tek bir yabancı pivot alacaksak herşeyden biraz yapabilen pivotlar tercihim.Hem fiziğiyle içeri kapayabilecek, savunma yapmayı bilen, faul problemine girmeyecek ve yeri geldiğinde 30 dakikalara çıkabilecek pivotları düşünüyorum daha çok...Onun içinde ucuza maledilebilecek bir pivot önerdim bugün..Eli Holman para verilecekse Dunston, Dorsey , Zaza'da bu beklediğim şeylerin çoğunu yapabilecek adamlar...

Eli Holman şu konu altında önerilen en mantıklı isimlerden biri bence. 7 yabancı hakkımız da varken elimizde Furkan da varken böyle bir riske girilebilirdi ki bence risk de değil.

Yahu akıl var mantık var. Bertans'a 200 bin dolar ödeyemeyen bir takımın, Spanoulis'i alma ihtimali var mı? Yok başkan cebinden karşıyacakmış, yok şöyle yok böyle. cebinden karşılasa futbola yapar. o bütçeyle hoca bulamıyor.

İki'de bir aynı şeyleri yazma. Bir kere yazdın mı anlıyoruz fikrini. Futbol örneğin çok saçma. Sen TD'ye yıllık 5-6 verirsin gelir ama adam kuracağı kadro için çok fazla bütçe ister. Sorunda burda zaten. Spanoulis transferi buyout 2 yıllık ücret 2.5 sana 4-5 patlar. Futbol'da TD'ye istediği parayı verince iş bitti mi sanıyorsun ?

Duman olmayan yerden ateş çıkmaz derler. Kolay iş değil adamlar bas bas yazıyorlar. Spanoulis tamam iş OLY'de diye. Şuanda Bodrum'dalar (basında yazdı). Olur olmaz bilemem. Sen realistsen bende var olan bilgiler üzerinden realistlik yapıyorum.

Yahu akıl var mantık var. Bertans'a 200 bin dolar ödeyemeyen bir takımın, Spanoulis'i alma ihtimali var mı? Yok başkan cebinden karşıyacakmış, yok şöyle yok böyle. cebinden karşılasa futbola yapar. o bütçeyle hoca bulamıyor.

Futbolda başkanların cebinden para vermesi yeni FFp'te yasak arkadaşım. Uefa başkanların cebinden verdiklerini gelir olarak kabul etmiyor.

İki'de bir aynı şeyleri yazma. Bir kere yazdın mı anlıyoruz fikrini. Futbol örneğin çok saçma. Sen TD'ye yıllık 5-6 verirsin gelir ama adam kuracağı kadro için çok fazla bütçe ister. Sorunda burda zaten. Spanoulis transferi buyout 2 yıllık ücret 2.5 sana 4-5 patlar. Futbol'da TD'ye istediği parayı verince iş bitti mi sanıyorsun ?

Duman olmayan yerden ateş çıkmaz derler. Kolay iş değil adamlar bas bas yazıyorlar. Spanoulis tamam iş OLY'de diye. Şuanda Bodrum'dalar (basında yazdı). Olur olmaz bilemem. Sen realistsen bende var olan bilgiler üzerinden realistlik yapıyorum.

Sizin bilgilerinize göre Spanoulis bu pazartesi bitiyodu ama haftaya kaldı. şuraya 1 ayda 60 tane isim yazdınız 1 tanesi tutmadı hala duyum kasıyorsunuz burda. baya realist bilgileriniz varmış :)

Gelelim futbol örneğine Senelik 5 milyon dolar bütçeyle Mainz'i yöneten bir hocaya teklif yapıyorsun gelmiyor tükenmişlik sendromu vs. vs. milleti yiyorsun. Geçen sene Spanoulis için o kadar çok yakın dediniz adam ben Galatasaray'la görüşmedim dedi. Bu işler sandığınız kadar kolay "Galatasaray'da Spanoulis heyecanı" diye baslık atın 1000 tık alırsınız.

Sizin bilgilerinize göre Spanoulis bu pazartesi bitiyodu ama haftaya kaldı. şuraya 1 ayda 60 tane isim yazdınız 1 tanesi tutmadı hala duyum kasıyorsunuz burda. baya realist bilgileriniz varmış :)
İnsanların dediği belli Spa ile anlaşıldı şu anda son söz Oly'de Oly istediği oyuncuyu alırsa Spa'yı bırakacak diyorlar seninde aldığın bilgi varsa yaz ama başkan cebinden karşılasa futbola karşılar diye boş bir şey yazma .

İnsanların dediği belli Spa ile anlaşıldı şu anda son söz Oly'de Oly istediği oyuncuyu alırsa Spa'yı bırakacak diyorlar seninde aldığın bilgi varsa yaz ama başkan cebinden karşılasa futbola karşılar diye boş bir şey yazma .

İyi de. Spanoulis ile nasıl anlaşıldı. Sözde geçen sene de çok yakın dendi. Adam ben GS ile görüşmedim dedi. Yalan mı söylüyor? :)

İyi de. Spanoulis ile nasıl anlaşıldı. Sözde geçen sene de çok yakın dendi. Adam ben GS ile görüşmedim dedi. Yalan mı söylüyor? :)

Bu konuyla ilgili tartışmalara hiç katılmadım ancak Adam ben GS ile görüşmedim dedi. sözünü kanıtlamalısın. Ergin hoca sezon önü ntvsporda katıldığı programda kendisi süreci ağzından anlattı. Birebir Spanoulis ile konuştuğunu açıkladı. Oly'de kalmasaydı biz anlaşmıştık dedi. Tutturmuşsun bir Spanoulis ile ilgilenmiyoruz diye gidiyosun. Dediğin sözü kanıtlamak zorundasın. Yoksa koça yalancı demiş oluyosun

Bu konuyla ilgili tartışmalara hiç katılmadım ancak Adam ben GS ile görüşmedim dedi. sözünü kanıtlamalısın. Ergin hoca sezon önü ntvsporda katıldığı programda kendisi süreci ağzından anlattı. Birebir Spanoulis ile konuştuğunu açıkladı. Oly'de kalmasaydı biz anlaşmıştık dedi. Tutturmuşsun bir Spanoulis ile ilgilenmiyoruz diye gidiyosun. Dediğin sözü kanıtlamak zorundasın. Yoksa koça yalancı demiş oluyosun

3 ay Spanoulis'i yazdı durdular ama Spanoulis ilk görüşmede reddetti.

Pocius transferinden sonra Spanoulis gelmese daha anlamlı olur. Markoishvili'nin de peşinden koşmaya gerek yok. Jamon Gordon ve Derrick Brown artık şart oldu.

Arroyo-Delaney-Pocius-Marko kısa rotasyonu bence baya kötü rotasyon. Spa'ya Zaza'ya para saçacağımıza Langford-Vougouikas-Bertans-Pocius transfer et. Tabi bana kalırsa Pocius yerine De Colo'yu isterim ama Pocius'a burun kıvırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...