2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ne Spanoulis'miş arkadaş. Kusurabakmayın da Spanoulis için kendini şartlayıp "valla ben artık gaza geldim bir kere" diyenlerin transferin olmaması durumunda isyan etmeye hakları yok. Ne Murat Özyer bir şey açıkladı, ne Ergin Ataman ne Lütfi Arıboğan ne de Ünal Aysal. Aksine Ergin Ataman Langford için bile olumsuz konuştu. "Ama duyumlar" falan denmesin lütfen, duyum üzerinden bu kadar beklentiye girmek normal bir şey değil. Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz hem siz strese giriyorsunuz hem de forumu strese sokuyorsunuz. (Spanoulis'i istemek başka, tüm umutlarını Spanoulis'e bağlamak ve ona şartlanmak çok başka)

Biz Galatasaray'ız yahu, şikecisini de Efes'ini de üst üste koymasını biliriz. Yeter ki Ergin hocanın istekleri karşılansın. Başarının şartı sadece Spanoulis değil.

Arroyo-Z.Wright-Ender
Pocius-Sinan
Markoishvili-Cenk
Erceg-Kerem G.
Furkan-Borousis

En kötü ihtimalle şöyle bir kadro kurar, yine zirveye oynarız.

ÖZEL: Takımlarımızın 2 numara transferleri – Basketbol Sitesi Güzel bir 2 numara incelemesi. Videolara ve istatistiklere bakmanızı tavsiye ederim. İsmail Şenol'un bahsettiği Carlan Brown da tanıtılmış.
Carlon Brown benim de takip ettiğim bir oyuncu ve gerçekten önemli bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum..Goudelock zaten artık bilinen önemli bir oyuncu..diğer eleman ise çok takibimde olan bir oyuncu değildi,onu da bu vasıtayla aklımın bir kenarına yazdım..

Biz ülke olarak genellikle ya iyi oyunculara değerlerinin üstünde para vererek buraya getiriyoruz ya da kariyeri düşüşte olan oyuncularla biraz daha makul bir fiyata anlaşmaya çalışıyoruz..bizim takım özeline gelince de genelde ergin ataman transfer konusunda pek riske girmeyen bir koç..kendine göre haklı sebepleri olabilir ama aldığın 5-6 yabancının hepsine 1-.1.5 milyon euro bandında ya da o civarlarda para vermek yerine 1-2 oyuncu için bu tarz oyunculara ya da ncaa riskine girilmesi gerektiğini düşünüyorum..Özellikle de israil liginde sıçrama yapabilecek bir çok oyuncu olabiliyor dönem dönem,tıpkı italya liginde olduğu gibi..

mesela scotty hopson bence iyi bir transferdi efes bile böyle bir transfer yapabiliyorsa biz de o tarz transferler yapabilmeliyiz..mesela her yabancıya 1-1.5 bandında para vermek yerine iki tane riskli gibi görünen oyuncuyu alıp..keith langford gibi ya da spanoulis gibi transferlere bütçe yaratabilirsin..

Barca Valencia'lı Doellman'ı da alacakmış sanırım. Adamlar bildiğin pivot koleksiyonu yapıyor. Onu alırlarsa serbest bırakacakları da olur belki.

Bu arada herkes istediği oyuncuyu bekler. Spa veya başkası. Bu da kimseyi ilgilendirmez! Spa gelmezse başarılı olmamız imkânsız, alınmazsa şubeyi kapatın DEMİYORUZ. Sadece bekliyoruz. Çarpıtmanın gereği yok!

Yahu ne Spanoulis'miş arkadaş. Kusurabakmayın da Spanoulis için kendini şartlayıp "valla ben artık gaza geldim bir kere" diyenlerin transferin olmaması durumunda isyan etmeye hakları yok. Ne Murat Özyer bir şey açıkladı, ne Ergin Ataman ne Lütfi Arıboğan ne de Ünal Aysal. Aksine Ergin Ataman Langford için bile olumsuz konuştu. "Ama duyumlar" falan denmesin lütfen, duyum üzerinden bu kadar beklentiye girmek normal bir şey değil. Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz hem siz strese giriyorsunuz hem de forumu strese sokuyorsunuz. (Spanoulis'i istemek başka, tüm umutlarını Spanoulis'e bağlamak ve ona şartlanmak çok başka)

Biz Galatasaray'ız yahu, şikecisini de Efes'ini de üst üste koymasını biliriz. Yeter ki Ergin hocanın istekleri karşılansın. Başarının şartı sadece Spanoulis değil.

Arroyo-Z.Wright-Ender
Pocius-Sinan
Markoishvili-Cenk
Erceg-Kerem G.
Furkan-Borousis

En kötü ihtimalle şöyle bir kadro kurar, yine zirveye oynarız.

Semih yazdıklarının hepsine katılıyorum dicekdim ama baktım bir yerde bizim Kukla Murat Özyerden bahsetmisin onun dünyadan haberi yok ,Kendince Twettar`da yöneticilik yapıyor :) Geri kalan kısmına katılıyorum spa gelir gelmez mevzu iyi kadro yine kurarız yine ezer geçeriz.

Carlon Brown benim de takip ettiğim bir oyuncu ve gerçekten önemli bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum..Goudelock zaten artık bilinen önemli bir oyuncu..diğer eleman ise çok takibimde olan bir oyuncu değildi,onu da bu vasıtayla aklımın bir kenarına yazdım..

Biz ülke olarak genellikle ya iyi oyunculara değerlerinin üstünde para vererek buraya getiriyoruz ya da kariyeri düşüşte olan oyuncularla biraz daha makul bir fiyata anlaşmaya çalışıyoruz..bizim takım özeline gelince de genelde ergin ataman transfer konusunda pek riske girmeyen bir koç..kendine göre haklı sebepleri olabilir ama aldığın 5-6 yabancının hepsine 1-.1.5 milyon euro bandında ya da o civarlarda para vermek yerine 1-2 oyuncu için bu tarz oyunculara ya da ncaa riskine girilmesi gerektiğini düşünüyorum..Özellikle de israil liginde sıçrama yapabilecek bir çok oyuncu olabiliyor dönem dönem,tıpkı italya liginde olduğu gibi..

mesela scotty hopson bence iyi bir transferdi efes bile böyle bir transfer yapabiliyorsa biz de o tarz transferler yapabilmeliyiz..mesela her yabancıya 1-1.5 bandında para vermek yerine iki tane riskli gibi görünen oyuncuyu alıp..keith langford gibi ya da spanoulis gibi transferlere bütçe yaratabilirsin..
Holman da alınabilecek bir risk bence.Özellikle Atletik uzuna verilen paraya acıyorum ben aşşağı yukarı hepsi aynı seviyede adamlar

Bu arada burada şubeden tanıdıkları olan biri varsa nolur Rudez'i iletsin. Tam Ergin hocalık ya bu adam, tam. Şutu Erceg'ten iyi ve Erceg'ten daha çabuk. 3.5 transferi yapacaksak bütçemiz doğrultusunda daha iyisini bulamayız. Savunması ve ribaundu vasat fakat en önemli artısı taraftarla coşabiliyor olması. Hırvat milli takımında ve Zaragoza'da baya iyi bir sene geçirdi. Ruslar musallat olmamıştır umarım da piyasası halen düşüktür.

Şu Rudez'i alsak evin içinde halay çekeceğim vallahi. :)

Bak paşam ben uslup tavrı ,Saygı çerçevisini çok iyi bilirim.Biri bişeyi yaptık diyorsa kanıtım yoksa Yapmadınız demicek kadar.

İkincisi Alenen Açıklamasını yapan bir kişini ,Açıklaması yalan diyorsan Kanıtlıcaksın öle kurudan sallamıcaksın.

At gözlügü nedir bilirmisin? Neden kullanıldığını bilmıyorsan gel ben at sahibiyim O gözluklerın neden kullanılıdığını sana uzun uzun anlatırım.

Herkes forumda içinden geleni yazmakda özgürdür.

Ben buraya KOBE`li Micheal Jordan`lı bile kadro kurarım burası forum herkes istediğini özgürce yazabilir ,Hayallerini yazabilir bu başka bir konu,Sizin bahsetiğiniz Birisinin açıklamasınından ardından öle bir şey yok diyip ;Çıkarı olabilir,Aslında görüşülmedi gibi iddaalar sunuyorsunuz

İDDAA ediyorsan kanıtlaman lazımdır,Yorum yapıyorsan zaten herkesin sana saygısı olur paşam merak etme ...

AZİZ yıldırımda elimde kanıtlar var diyor Biz Galatasaraydan ögrendik şikeyi dıyor .Sizin söleminiz Azizkiyle aynı (Kanıt varmı yok belge varmı yok kurudan sallamak böle bişi )

Yineliyorum. Benim bir şeyi kanıtlama gibi bir derdim yok. İsterseniz Spanoulis-Langfordlu kadrolar kurun beni pek enterese etmez. Ama olmayacak duaya amin demek yerine, realist olalım diyorum. Faydası bize :)

Sonuç şuraya baglanyor arkadaş. ben o şekil düşünüm bu arkadaş o şekil düşünür şu da farklı şekilde düşünür amma hiç kimsenin kimseye garışmaya bi hakkı yok. . birbirimizi kırmadan basketbol konuşmaya başlayalım artık

pocius ve javtokas rotasyon oyuncusu olarak değil de ana yapı taşı diye alınırsa bu sene fazla bir şey beklememek lazım. Markoyla da hala anlaşacaklar bakalım bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...