2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yineliyorum. Benim bir şeyi kanıtlama gibi bir derdim yok. İsterseniz Spanoulis-Langfordlu kadrolar kurun beni pek enterese etmez. Ama olmayacak duaya amin demek yerine, realist olalım diyorum. Faydası bize :)

Furkan'cım senin anlamadığın nokta şurada, benim için kim realist kadro kurmuş kim uçmuş kim kaçmış umurumda değil, herkes istediği kadroyu kuramkta özgür.

İstedikleri oyuncuları yazmakta özgür gelirse sevinirler, gelmezse üzülürler

Bunlar başka bir şey Hocanın görüştük Oly kalmazsa bizde açıklamalarına rağmen böyle bir şey yok demek bambaşka bir şey

Yorum istediğin gibi yap Micheal Jordan `lu kadroda kurabilirsin Fatih Solak'lı da

Hoca olarak Ergin Hoca'lı da ,Phil Jackson`lı da istersen Halil Üner`li olarak takım kur bunların ve de bundan sonra yazacağın, yapacağın yorumlar zerre kadar umurumda değil :)

Ergin Hoca görüştük diyorsa sen görüşülmedi diyorsan iddia ediyorsundur Kanıtlaman lazımdır.

Sap ile samanı Elma ile Armutu karıstırmayalım

kerem gönlüm bir kac gün icersinde acıklanır benim tahminin a seviyede barıs kendini tekrar göstermek isteyecektir ve dogru adres biziz onunlada imzalarız.

Karşılıklı saygı en önemli şeydir. Herkesin kafasına yatan bir şeyler var. Başka birinin cümleleri kafanıza yatmayabilir ama bunu forum kurallarında tartışmak en iyisi. Ama sen Galatasaraylı değilsin diye itham edilen arkadaş bu sene İpekçi'de maç kaçırmamıştır buradan da bir çok insan kefil olur kendisine.

Kerem Gönlüm'ü de aldığımızı var sayarsak bence Barış Ermiş bize gelmez. Zaten 6 yabancı alacağız. 5 tane de direk oynayan Türk arasından kendisine süre çıkarması çok zor olur. Darüşşafaka kendisi için daha iyi bir tercih olur.

Benim izlediğim maçlardan birinde şutu girmemişti ve kafa olarak oyundan tamamen çıkmıştı zarar vermeye başlamıştı sanırım Beşiktaş maçıydı tam hatırlamıyorum

Manny Harris NBA için handikapları olan bir oyuncu...Şöyleki, iki numara için tekniği üç numara içinde gücü NBA kalitesinde biraz zorlanabilir ve ilk beş oyuncusu olmayabilir...Ama Avrupa için hiçbir handikapı olmayan bir oyuncudur... Şut ve defansı çok iyidir (Telekomda defans yönünü göstermemiştir)..Penetre ve atletik özellikleri zaten Avrupa'nın çok üstündedir...Aşağıya iki video koyuyorum içinde defansına ilişkin ipuçları barındırdığı için yoksa videodan oyuncu anlaşılmaz asla (Yoksa D-League videolarını koyardım :) )..Avrupa sistemine uygun olduğunuda bence Telekomda gösterdi..7 maçta 21.57 sayı ortalama, ikilik ve üçlükte %50'lere yakın ortalama yakaladı (Verimlilik 22) ...

[video=youtube;Kye8uWQ34Yw]https://www.youtube.com/watch?v=Kye8uWQ34Yw[/video]

[video=youtube;UXFtKPeQxUc]https://www.youtube.com/watch?v=UXFtKPeQxUc[/video]

Karşılıklı saygı en önemli şeydir. Herkesin kafasına yatan bir şeyler var. Başka birinin cümleleri kafanıza yatmayabilir ama bunu forum kurallarında tartışmak en iyisi. Ama sen Galatasaraylı değilsin diye itham edilen arkadaş bu sene İpekçi'de maç kaçırmamıştır buradan da bir çok insan kefil olur kendisine.

Kerem Gönlüm'ü de aldığımızı var sayarsak bence Barış Ermiş bize gelmez. Zaten 6 yabancı alacağız. 5 tane de direk oynayan Türk arasından kendisine süre çıkarması çok zor olur. Darüşşafaka kendisi için daha iyi bir tercih olur.

Şu an kadroya girecek zorunlu 6 yerli var. Düşündüğümüzde Sinan-Cenk-Kerem Gönlüm-Furkan elde kesin var. Göksenin kiraya gidecek deniyor. Gittiği varsayılırsa giden 2 yerli guard yerine kaç transfer yapacağımız önemli. Barış Ermiş'in de yukarıdaki takımlardaki istikrar sorunu ortada. Küçük takımlarda büyük işler yapıp büyük takımlarda gereken seviyeyi yakalayamadı katkı olarak. Ender-Barış arasından tercih yapılırsa Ender alınmalı bence ama o zaman senin de dediğin gibi Barış 3. guard olarak gelmez gelmesin de. 6. yerli olarak da Göksenin kalır veya altyapıdan yaşı dolduran kısa oyuncu Göktürk ile tamamlanabilir kadro.

Şu an kadroya girecek zorunlu 6 yerli var. Düşündüğümüzde Sinan-Cenk-Kerem Gönlüm-Furkan elde kesin var. Göksenin kiraya gidecek deniyor. Gittiği varsayılırsa giden 2 yerli guard yerine kaç transfer yapacağımız önemli. Barış Ermiş'in de yukarıdaki takımlardaki istikrar sorunu ortada. Küçük takımlarda büyük işler yapıp büyük takımlarda gereken seviyeyi yakalayamadı katkı olarak. Ender-Barış arasından tercih yapılırsa Ender alınmalı bence ama o zaman senin de dediğin gibi Barış 3. guard olarak gelmez gelmesin de. 6. yerli olarak da Göksenin kalır veya altyapıdan yaşı dolduran kısa oyuncu Göktürk ile tamamlanabilir kadro.

Aslında Doğukan da düşünülebilir. Sertaç yıllarca kaldı şu an ki yabancı kuralında özellikle Doğukan da kadroda tutulabilir. Tabi kiralık verip gelişme beklemiyorsak.

Manny Harris NBA için handikapları olan bir oyuncu...Şöyleki, iki numaram için tekniği üç numara içinde gücü NBA kalitesinde biraz zorlanabilir ve ilk beş oyuncusu olmayabilir...Ama Avrupa için hiçbir handikapı olmayan bir oyuncudur... Şut ve defansı çok iyidir (Telekomda defans yönünü göstermemiştir)..Penetre ve atletik özellikleri zaten Avrupa'nın çok üstündedir...Aşağıya iki video koyuyorum içinde defansına ilişkin ipuçları barındırdığı için yoksa videodan oyuncu anlaşılmaz asla (Yoksa D-League videolarını koyardım :) )..Avrupa sistemine uygun olduğunuda bence Telekomda gösterdi..7 maçta 21.57 sayı ortalama, ikilik ve üçlükte %50'lere yakın ortalama yakaladı (Verimlilik 22) ...

[video=youtube;Kye8uWQ34Yw]https://www.youtube.com/watch?v=Kye8uWQ34Yw[/video]

[video=youtube;UXFtKPeQxUc]https://www.youtube.com/watch?v=UXFtKPeQxUc[/video]

Penetresi çok iyi ve kuvvetli bir oyuncu.

Skorer ve savunması da iyi denilebilecek bir oyuncu bence.

Ilerde kim bilir belki bizim Weems'imiz olur ve belki de Mili Takımda oynatiriz.

Umarım gerçekleşir bu transfer :)

bu gidişle arroyonun yanına ünal aysal pivotada lütfü arıboğan gelir 3 numaraya da candan erçetin tadından yenmez cidden sinir bozmaya başladı transfer politikamız

Eğer Litvanya'li bir 2 numara istiyorsak bu Pocius değil Seibutis olmalı.

Pocius'a göre daha skorer,daha dengeli,daha iyi şutör,daha iyi penetreci ve daha iyi savunmacidir.

Bence Seibutis Pocius'dan 2 gömlek daha iyi oyuncu.

Gelecekse o gelsin !!

Ian Vougioukas panat a gitmiş .Çok yavaş kaldık piyasada oyuncu kalmayacak .Delaney de kubana gitmiş tahminimce spanoulis in gelmesi çok zor artık

Skorerlik hariç diger yonlerde Pocius Seibutisten iyi oyuncu bana kalırsa.Atletizm,ball handling,savunma olarak Pocius bir gömlek önde

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Harris için TT'ye ne kadar ödeme yapılması gerekir? Jamon, Holmen ve Harris ligimizden alınacak değerli oyuncular. Performans fiyat oranı da iyidir. Spa işi de geçen seneye dönmez umarım, gelip gelmemesi değil de onu beklerken alternatifleri kaçırmak bizi sıkıntıya sokar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...