-Pocius haberleri yanlış
-Pocius'un olma ihtimali var.
Bu iki cümleyi söyleyen adam Spanoulis'le görüştüğümüzü söylüyor, korkarım Spanoulis haberleri yanlış.
"Gorusuluyor ama henuz kesinlesmedi" demek istemis sanirsam
-Pocius haberleri yanlış
-Pocius'un olma ihtimali var.
Bu iki cümleyi söyleyen adam Spanoulis'le görüştüğümüzü söylüyor, korkarım Spanoulis haberleri yanlış.
,Farmar diyorlar ama ne kadar dogru bilemiycem Goudelock 1 numara degilmi ben mı yanlış biliyorum.
Her fikrinize tamam ama Ender gibi birini nasıl kadro'ya dahil ediyorsunuz.
Dengesiz ve savunma zaafı var.Barış Ermiş'i alsak yerine kat kat daha iyi olmaz mı ?
Adamlar goudelock ve hıckmanı alıyor biz hala pocius gibi isimlere yoneliyoruz bu isimlerle seviye atlayamassın f4 hayal olur ne olcak bu yonetımın basiretsizligi bilmiyorum,Bertans gibi eli ayagı düzgün oyuncuyu alamıyoruz,Delaney olayı tam sacmalık kagıt gonderememısler oda kubanı gitmiş diyorlar eger dogruysa allah kahretsin ne diyeyim.
Ender , Barış'tan 5 kat daha iyi oyuncudur çünk. Ondan dahil ediyoruz kadroya.
Kıçını kaldıramayan , ayaklarını savunmada çekemeyen , organizatörlüğü Avrupa düzeyine yetmeyecek olan , istikrarsız şutu olan Barış'ı ne yapacağız ? TBL'de fiziğiyle işini götürüyor ama Avrupa'da Barış'ı öttürürler.
Ender'e bayılmam ama savunmada rahatsız ediciliği , adam kovalarkenki perde çıkışları , doğru savunma spacngi ve switch gibi konularda Ender iyidir. Hücumda arada bi tahta eksik oluyor ama ENder daima sorumluluk alan ve potaya gidebilen bir oyuncu.
Hatta açık konuşayım kimse darılmasın ama Barış Ermiş için Ender'den iyi guard diyenin basketbol bilgisini zayıf olarak yorumlayabilirim ancak. Kerem Tunçeri derseniz saygı duyarım farklı oyun tarzından ve kısıtlı sürede yüksek verim vereceğinden dolayı.