2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jawai'de net olarak durum nedir? Bu adamın basketbol oynayacağı veya oynayamayacağı belirlidir herhalde. Eğer oynayabilecekse de bence denenmeli. Biz almazsak bu adam ne yapacak başka klüple anlaşmayacak mı? Riskten kasıt verim alamamak mı yoksa yine aynı sorunla karşılaşması mı?

Aman Allah'ım gelirse ARROYO-SPA-DORSEY yakarız bu gezegeni

Bildiğim kadarıyla Spanoulis ile Dorsey'in arası oldukça açık hatta Dorsey'in Oly'den ayrılma sebebi Spanoulis ile ettikleri kavga. Dorsey Türkiye'ye geldiğinde arkasından baya sallamıştı Spanoulis'in. Yani Spanoulis&Dorsey ikilisini aynı forma altında izlemek pek mümkün değil bana göre

Bildiğim kadarıyla Spanoulis ile Dorsey'in arası oldukça açık hatta Dorsey'in Oly'den ayrılma sebebi Spanoulis ile ettikleri kavga. Dorsey Türkiye'ye geldiğinde arkasından baya sallamıştı Spanoulis'in. Yani Spanoulis&Dorsey ikilisini aynı forma altında izlemek pek mümkün değil bana göre
Evet ben de aynen bu şekilde hatırlıyorum epey sallamıştı takımdaki rolünden dolayı;herşeyi Spanoulis yapıyor benim tek görevim savunma yapıp ribaund almak tarzı bişeyler söylemişti.

Ben koçun Jamont'tan kolay kolay vazgeçmeyeceğini düşünüyorum. Umarım eski hâli gibi döner ve kalır. Çok önemli bir parça çünkü. Onun ayarında birini almamız da zor.

Biz niye beklemedeyiz onu anlamıyorum. Efes ile Fener'in hamlelerini mi bekliyoruz. En sona bıraktık galiba transferleri. O değil bari eldekilerle anlaşılsa

Açıkçası Dorsey'in gelmesini hiç istemem. Mental olarak sorunlu bir isim, birebir hücumu hiç yok, tamamen oyun kurucusunun eline bakıyo. Sadece perde yapıp ribo toplayacak diye Dorsey'i almamalıyız heleki elimizde zaten bu işleri yapan Furkan varken. Senin elinde Tomic, Krstic, Lampe, Davis, Pleiss, Bourousis gibi oyuncuların olur o zaman onları tamamlasın diye Dorsey'i alırsın.

Zaten Ergin hoca iki sene önce Dorsey tarzım olan bir uzun değil şeklinde açıklamalarda yapmıştı. Açıkçası gerçekleşmesini hiç beklemediğim bir hamle Dorsey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...