Dorsey'e anlam veremiyorum.
Şimdi herkesin malumu sponsor açıklanmadı bunun sebebi salon anlaşmazlığı ve hale hazırda anlaşılmayan kendini bulunmaz sanıp uçuk rakamlar koparmaya çalışan oyuncular. Pocius transferi sözde bitti özde bitmedi Marko hizaya geldi ama imza önemli Oly cuma karar verecek Spa için. Pivot konusunda dün iki olan sayı bu gün takviyelerle 5 oldu; iki İspanya biri İtalya bir NBA bir de Almanya´da oynayan oyuncu var Macuils teklif edildi, hoca kesin karar vermedi sanırım zıp zıp bir oyuncu var kafasında..
Benden yaşça büyüksünüz abi dememde sorun olmaz umarım Mithat Abi
Siz onlara bakmayın abi. Biz hergün sizin mesajlarınızı okumak için giriyorum bu foruma.
Ataman butun sezon oyun kitlendiginde iceriye topu verip birebir oynatacagimiz adaminiz yok diyip durdu tahminleri buradan yurutmek lazim ben Maric e fitim yeter ki combo da hata yapmayalim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Açıkçası Arrayo kaldı, bu arada haklısın ama Zaza imkansız değil.Mithat abi Zaza'nın alınmasını imkansız sayarsak şu isimlerin hiçbiri tatmin edici değilLampe ve Braynt yetersiz kalır bizim için. Lawal de eh işte, bazen o da çok savruk oynuyor...
Maric'e razıyım ben açıkçası...
Ben tweetırda dorseyi eyüp ismi karıştıdı hatırlattım .lampe zaza lawal branyt malaga oynayan
açıkçası arrayo kaldı bu arada haklısın ama zaza imkansız değil
açıkçası arrayo kaldı bu arada haklısın ama zaza imkansız değil
takımın birinci pivotu 2.sinin eksiklerini kapatabilmeli 2.side 1. nin bu her bölge için geçerli yani aynı tip oyuncu olmamalılar fakat dorsey furkanın daha atletik olanı ikisinin de artıları eksikleri aynı orta mesafeleri yok arkası dönük oyun yok serbest atış istikrarsız birde bunların olduğu oyun kurucu çok sağlam olacak ve bunları besleyecek çünkü bağımlılar şu yabancı kuralı olmasaydı furkan gibiler aldılari paranın 4 de 1 ini alamazdı