Pocius, Markoishvili, Maciulis... Aynı adamlar bunlar. Transfer döneminde çuvalladık resmen.
![]()
![]()
Ciddi olamazsıniz![]()
Oly istediği adamları alamadı sıkıntı burda GökselSpanoulis daha önce pazartesi kesinleşir demiştiniz. Şimdi Cuma diyorsunuz o aralıkta bir sıkıntı mı oldu Oly mi görüşmeleri erteledi, biz mi erteledik Spanoulisin kendisiyle mi bir sorun var. Bir de hiçbir güvenilir yabancı haber sitelerinde böyle bir haber düşmedi açıkçası kaç gündür merak ediyordum sorayım dedim bilgilendirirseniz teşekkürler
Pocius, Maciulis gibi transferleri yaptığımızı varsayalım, TBL'de overall olarak hangi takımdan daha atletiğiz?
Pocius, Maciulis gibi transferleri yaptığımızı varsayalım, TBL'de overall olarak hangi takımdan daha atletiğiz?
Etiketi bir beyaza göre aşırı atlet olan adama alırsak ligin en kötü atletizmli takımı oluruz falan ne alakaysa.Çok uzağa gitme en yakın rakibinin 2 numarası Ömer Onan-Melih Mahmutoğlu
Atletizmsiz Pociustan çift el takip smaçları falan
Martynas Pocius Power - YouTube
Bence insanlar kafalarında oluşan imaja göre yorum yapıyor birazda..Mesela Mccalebb'ın bu yılki Eurolegue üçlük ortalaması Pullen'dan fazla... Jacob Pullen bizim seride nasıl görüldüyse kafalara bir imaj yerleşiyor sanırım...Ekstra bir oyun oynadı İspanyadaki ilk maçta Pullen...Çok önemli bir şutör değildir Pullen, evelki sene Eurocup'ta %20'lerin altında şut atmıştır..Burak kardeşin dediği gibi başarılı bir sezon geçirmiştir yarısı İsrail yarısı İtalya'da hepsi odur...Ondan sonrada Barcelona için yedeğin yedeği olarak alınmıştır zaten..Verimlilik ortaması 3.7... Bo ile ne kariyer olarak ne yetenek olarak mukayese dahi kabul etmez ... Sadece Pullen'la ilgili olarak değil Euroleague'de Türk takımlarına karşı iyi maçlar çıkarmış oyuncular genel olarak hep öyleymiş gibi tanınıyor bizde..
Bu arada Pivot konusunda da yine takımın ihtiyacı hücum anlamında belirlenmesi de yanlış..Bu takımın öncelikli ihtiyacı boyalı alanı kapatabilen, faul problemi olmayan,ribaund alabilen, savunma yapabilen bir oyuncudur..Çünkü unutmayalım 1 ve 4 numaramız savunma yapmıyor..Final serisinde potayı kapatan bir oyuncumuz olsaydı iddia ediyorum 4-1 alırdık seriyi hakem falan vız gelirdi..Bütün yediğimiz basketler pota altı kolay basketler...Euroleague'dede çok yaşadık bu sıkıntıyı...Bu arada post oyunları 5 numaradan orta mesafeler falan detay oldu artık..Uzunun olmazsa olmazı ikili oyun...Öncelikle zarurileri halledelim detay özellikler büyük bütçelerin işleri...
Banada, ilk önce birisine hoş olmayan bir şey yazdım diye 1 hafta ceza verdiler,kabülüm dedim hatta forumda açıkça özür dileyip arkadaşlar haklarını helal etsinler bile dedim.Sonra neymiş Başkana; Kişiliksiz,pısırık ve herif dedim diye doğrudan veremedikleri cezayı 1 yada 2 kişininde kışkırtmasıyla 2 hafta ceza verdiler.Maille siz keyfi ceza veriyorsunuz dedim bana cevap olarak hayır keyfi ceza vermiyoruz deyip forum kurallarını gösterdiler,bende bu kuralları ( safsataları, safsata diyorum çünkü bu kurallar bazıları için geçerli bazıları için geçersizmiş gibi uygulanıyorsa benim için bu kurallar safsatadan öteye geçmez. ) Sadece bana değil usül ihlalini benden çok daha fazla yapanlarada hatırlatın dedim ses çıkmadı.bakıyorum Ali ALPAR; Birisi yanlış yazmış diye o kişiye RUHUNU SATMIŞ der açıkça hakaret eder,yaşına bakmadan sallarda sallar, kendine cevap yazılıncada mızmızlık yapar,bir başka 54 yaşında bir kadın ismini hatırlayamadım; Bir başkasını Yönetimi eleştirdi diye açıkça LANET okur,Sühan Cem UÇSOY; Yine geçmişten bahsederken forumda kendisine göre yanlış yazanlara,bu taraftarın mallıklarından diye bahseder ama nedense ADMİN'lerin hiç birisinin o kural defteri açılmaz ve uygulanmaz.Usül hassasiyetleri falan havada kalır,bunu gören bazılarıda, kesin yazmamalarına rağmen aldıkları duyumlarını ve bilgilerini forumda paylaşan,forumdaki bir çok arkadaşın haberlerini merakla beklediği Mithat Duran ve Emre Çelik'i YALANCI diye itham ederler yine ADMİN'lerin gıgları çıkmaz ve gereğini yapmazlar,yapmadıkları gibi birde beğenirler.Ondan sonra bu ADMİN'ler forumdaki saygı ve huzur ortamını bu tutarsızlıklarıyla sağlayacaklar öylemi ??? kimine hemen bas cezayı,kimine ise yaz paşam yaz sallamak serbest oh ne ala. ADMİN'lere MAİL'den yazdığım gibi tekrar ediyorum,hiç birisinin diğerinden farkı yok benim gözümde,hepsini katıyorum çünkü; eğer birisi hata yapıyorsa bile diğerlerinin haberi olması vede yanlış karar verildiyse bile bunu düzeltecek yada müdahele edecek akıllı başlı insanların devreye girmesi lazım bakıyoruz oda yok kafalarına göre takılıyorlar anlayacağınız. İsterlerse üyeliğimi silsinler umrumda değil artık,kendilerinede söyledim bunları, çünkü zaten doğru dürüst basketbol yazamadan TUTARSIZLIKLARINDAN dolayı güzelim forumdan soğuttular ve böyle devam ederse bu tutarsızlıkları,forumda daha bir çok insanı birbirine kırdırmaya devam ederler benden söylemesi ,,,