• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha ben geldiğinde beğenilen adam görmedim bu forumda :).Jamon Gordon Antalya'da bile baş rol değildi , Hawkins Shipin tırnağı etmezdi , Ship bizim seviyelerimizin adamı değildi , Ndong emeklilik ikramiyesini alacaktı falan diye gider :).Gelabale iyidir hatta eski günlerine dönerse Hawkins etkisi bile yaratabilir

Shipp zaten bizim seviyelerimizin adamı değildi.Bunun tartışması mı var hala?Telekom için bile yetersiz bir oyuncu Josh Shipp

Galebale nedir ya, 31 yaşına gelmiş hedef F4´ dü güya. Sarkı ismi gibi beğenen beğenir de...

Gelabale kotu oyuncu degil ancak Bertans-Maciulis daha iyi oyunculardi onlari bekliyorduk. Hakli olarak biraz hayal kirikligina ugrayabilir taraftarlar benim gibi

Gelabale gelirse, 30 dakika süre alması için transfer edilmeyecek zaten. Zaman zaman Marko, zaman zaman da Erceg yerine süre alır muhtemelen.

Arroyo-Pocius-Markoishvili-Gelabale-Erceg-Maric gibi bir rotasyonda yer alır...

Beklentimizi hep yükseltiriyoruz sonra gelenlere üzülüyoruz.Hepimiz en iyileri istiyoruz ama bizim değil hocanın istekleri önemli.

Maciulis beni bir tık daha fazla mutlu edicekdi. Hoca gelebale istemişse saygı duyup izlemek lazım

Hocanın Kafasındaki 4 1 yelpaze oyunu için uygun isimlerden biri Gelabale kesin ise hayırlı olsun .

Gelabale 4 numarayı yedekleyemez,öyle bir özelliği ve alışkanlığı yok zaten

Maç maç düşünerek hareket edilirse bazı maçlarda kadroya almayabiliriz sezon uzun sonuçta yaşı da spor için kemale erdi artık
buna tabi ki varım,bu konuda hem fikiriz fakat;7.yabancı olarak düşünmek ile zaman zaman dinlendirmek aynı şeyler değil..
7.yabancı olarak düşünülen oyuncu lig için ana planlarda yok demektir,zira Ergin Atamanda kadro planlamasında genelde zorunlu değişikliklere giden bir koç,mesela ben de dahil birçok arkadaşımız hairston yerine henry domercantın oynatılmasını istediği bazı maçlar oldu ama koç hairstonda ısrar etti kötü olmasına rağmen..Çünkü Domercantı çoktan kafasındaki plandan çıkarmıştı..

Arroyo her zaman bizim ana planlamamızda olmalı olacaktır da zaten ama doğru olan bu seneki gibi 35-36 dakika değil de 20-25 dakika oynatmak ve diri tutmak olmalıdır diye düşünüyorum,Zaman zaman dinlendirmelere sıcak bakılabilir ama Arroyo 20-25 dakika oynarsa zaten sakatlıklar dışında dinlenmeye pek ihtiyaç duymayacaktır.Çünkü takımdaki birçok genç oyuncudan çok daha iyi bir profesyonel kendisi

buna tabi ki varım,bu konuda hem fikiriz fakat;7.yabancı olarak düşünmek ile zaman zaman dinlendirmek aynı şeyler değil..
7.yabancı olarak düşünülen oyuncu lig için ana planlarda yok demektir,zira Ergin Atamanda kadro planlamasında genelde zorunlu değişikliklere giden bir koç,mesela ben de dahil birçok arkadaşımız hairston yerine henry domercantın oynatılmasını istediği bazı maçlar oldu ama koç hairstonda ısrar etti kötü olmasına rağmen..Çünkü Domercantı çoktan kafasındaki plandan çıkarmıştı..

Arroyo her zaman bizim ana planlamamızda olmalı olacaktır da zaten ama doğru olan bu seneki gibi 35-36 dakika değil de 20-25 dakika oynatmak ve diri tutmak olmalıdır diye düşünüyorum,Zaman zaman dinlendirmelere sıcak bakılabilir ama Arroyo 20-25 dakika oynarsa zaten sakatlıklar dışında dinlenmeye pek ihtiyaç duymayacaktır.Çünkü takımdaki birçok genç oyuncudan çok daha iyi bir profesyonel kendisi

Rotasyon anlamında kastetmiştim zaten yanlış anlaşılma olmasın

Alakası bile yok.Maccabi onları göndermedi,elinde tutamadı.Takım tarafından kovulmak ayrı,ücretini karşılayamadığı için oyuncunun ayrılması farklı

Gelabale yi tutmak istemediklerini nereden biliyoruz diyorum bende :) Neyse Gelabale geldiyse şayet ben buradayım diyecektir birazda bu yönüyle bakıyorum.

Shipp zaten bizim seviyelerimizin adamı değildi.Bunun tartışması mı var hala?Telekom için bile yetersiz bir oyuncu Josh Shipp

Tamam Shipp geldiğinde bizim seviyemiz de değildi diye sezon mu gitti ? Shipp te o seviyeye çıkıp son derece faydalı bir görev adamı olarak o zamana kadar ki Galatasaray tarihinin en iyi sezonunda katkı verdi.Hatta sakatlığının şampiyonluğa mal oladuğu bir seviyeye geldi

Basketbolda takım kimyası ve koçun oyunculardan verim almasının her şeyden önemli olduğunu defalarca örneklerle gördük. Burada tekrarlamaya gerek yok, son üç yılın EL şampiyonları Oly ve Maccabi'nin kadrosunda, "Bu adamla mı EL şampiyonu olacaksınız" denilecek kaç adam bulurum acaba?

Gelabale, geçen sene Khimki'de iyi bir sezon geçirmedi. Ama 2013'te şampiyon Fransa'nın değerli parçalarından biriydi. Ondan önce kariyeri ve potansiyeli biliniyor. Kaldı ki planlanan yüksek ihtimalle 7. yabancı olarak bulunması, ki bu da Sportando'nun haberinin doğruluğuna göre konuşuyorum. Savunma katkısı, atletizmi, ribaund katkısı ve dip köşelerden yolladığı üçlükler için tercih edilebilir. Sonuçta bir sezon ile insanların kariyeri bitirilmez. Kimi nasıl kullanıp, katkı alacağınızı bilirseniz; işler kolaylaşır. Bence Gelabale de katkı alınabilecek, değerli bir oyuncu. Tercih edilirse garipsemem.

Açıkçası Gelebale transferi konuşulan isimler arasında sönük kalmış olabilir.Ancak Ergin hoca istemişse şuna eminim ki farklı bir Gelebale seyredicez.Ve bu beni heyecanlandırıyor.Beşiktaştayken son demlerindeki arroyo yu nerelere getirdiği ayrıca büyük kulüp olarak efes te tutunamamış bir Ersin dağlı yı beşiktaş ın en iyi oyuncularından biri yapması hiç şaşırtıcı.Değil aksine Gelebale transferi atletikliğiyle gerektiğinde post oynamasıyla fayda sağlayacaktır.Birde şutu çok istikrarlı değil ama bize her maç 9-10 sayı 5 ribaund katkı verirse artı savunmada da kendine verilen görevi iyi yaparsa ki ben Ergin hocayla yükselişe geçeceğini düşünüyorum.O zaman 3 numarada Marko ile birbirlerini iyi tamamlarlar.

O değil de Arroyo'nun yanına Marko Popovic'i getirsek hazır Khimki'ye sulanmışken.

Arroyo-Popovic-Ender
Pocius-Sinan
Markoishvili-Cenk
Erceg-Gelabale-Kerem G.
Furkan-Maric

Şu kadroyu 13-14 milyon dolara kurabilir miyiz?

Gelabale 3-4 oynar. Nba'de swingman olarak geçiyodu ama Valencia ve Khimki'de 4'e kaydığı baya oldu, kendim gördüm. Cedevita'da direk 4 oynadı. İyi savunma yapar, şutu fena değildir(bazen alev alır durduramazsın), atlettir. Harika transfer bence, 4 numarayı Maciulis'den daha iyi oynar. Ama ucuza oynamaz Gelabale, bütçe demek ki fena değil. Önemli olan combo oynayacak kimi alıcaz? Pivot işi biraz daha kolay. Bryant, Hamilton iyi gider oraya.

Evet beklediğim gibi. Gelabale bile beğenilmiyor forumda. Yarın bir gün kalkıp gidip Lebronu filan getirsek; - Çok bencil oynuyor şuraya baksana her maç 50 sayı atıyor. Arkadaşına pas atmazsa atar tabi. ' diyenlerin olmasından korkuyorum..

Daha geçen sene bu adam Şampiyon Fransa'nın ilk 5 oyuncusuydu.

Bakmayın siz iyi transferdir GELABELA ben ERGİN ATAMAN'ın elinde gerçek performansını bulacağını düşünüyorum..! ;)

Gelabale iyi oyuncu ama Gelabale'in beğenilmemesi Galatasaray basketbolunun ve taraftarının seviye atladığını göstergesi.

Gelabale mi tam bir hayal kırıklığı oldu.

Gelabale'in eleştirilecek yönleri var.Ama bu ne yaşı olabilir ne de seviyesi.
Kendi standardında oynadığı zaman hem savunmada hem de hücumda fark yaratan bir oyuncu olduğunu daha geçen yaz Eurobasket 2013'te gördük.
Khimki'de geçen yıl iyi bir sezon geçirmemesi onun kötü oyuncu olduğunu göstermez.Ben Ergin Ataman'ın koçluğuna çok güveniyorum.Hoca istiyorsa Gelabale'i vardır bi bildiği.

Gelabele çok iyi transfer.Beğenmeyenler şaka yapıyor heralde.Bize hücum ve savunması iyi olan atletik ve fiziği güçlü bi 3 numara lazımdı , Gelabele de buna uygun.
Beğenmeyenler sebebini yazsın da biz de bilelim.Şutu mu yok , pası mı yok , penetresi mi yok , savunması mı yok , atletizmi mi yok ? Transfer kesinse sevinmeniz lazım.Gerçi herkesin görüşüne saygım duymak lazım forumda Jamon Lucas Gordon'u alalım diyen onlarca kişi gördükten sonra şaşırmıyorum ters görüşlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri