• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar pivot bölgesi için Justin Hamilton düşünülemez mi acaba? Yaz liginde iki maç sonunda 27,5 dakika 14 sayı 9 ribaund ile oynuyor. 23 yaşında, iki yıl önce 45. sıra seçimi. Beyaz Amerikalı uzun. Hırvat kökeni de var yanlış bilmiyorsam. Atletik özellikleri çok iyi değil, savunması ile ilgili pek bir bilgim yok ancak hücum repertuarı çok geniş. Fundemantalı çok iyi, pivot hareketlerini çok iyi yapıyor, orta mesafe ve uzak mesafe şutu da var. Hücum olarak tam aradığımız adam. Çok büyük paralar isteyeceğini de sanmıyorum

Düşünülebilir hatta iyi de gider ama işte bizim burada düşündüklerimizi kulüp ne kadar düşünüyor orası sorun :)

Düşünülebilir hatta iyi de gider ama işte bizim burada düşündüklerimizi kulüp ne kadar düşünüyor orası sorun :)

Aslında piyasada oldukça iyi isimler var. Önemli olan iyi scouting yapmak ve doğru isimleri bulabilmek.

Kardeşim ben seni anlıyorum tarzını sevmemişsin adamı, normaldir olabilir tabi..Ama düzeltme yapalım yanlış bilgilendirme olmasın..Sofonun sayı ortalaması 9.6..Sayı Kralı 17.6 ile Langford...

Abicim oynadığı süreye oranla Sofo değil mi sayı kralı ? Ben öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Fulker ve Afesin bütçeleriyle yarışmak mantıklı değil, 10 milyon Euro ki takriben 13-14 milyon dolar yapar; bu meblağlar gayet yeterli, bu sinirlarda kalmak sartiyla takım oyununu oynayan adamlar bizi zafere götürür. Yıldız takviyesini ise şu ekonomik koşullarda olası görmüyorum ki bizim zaten Arroyo gibi.bir yildizimiz var!

Abicim oynadığı süreye oranla Sofo değil mi sayı kralı ? Ben öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Doğru ama sayı kralı oynadığı süreye göre belirlenmiyor...Bir istatistik olarak sunabiliriz ancak oynadığı sürede en çok sayı atan oyuncu gibi...Sofonun oynadığı cok az sürede, çok büyük katkı verdiğini gösteren değerli de bir istatistik...Ama sayı kralı dersek Sofo için, istatistik birşey göstermiyor, değersiz gibi oluyor...

Doğru ama sayı kralı oynadığı süreye göre belirlenmiyor...Bir istatistik olarak sunabiliriz ancak oynadığı sürede en çok sayı atan oyuncu gibi...Sofonun oynadığı sürede çok büyük katkı verdiğini gösteren değerli de bir istatistik...Ama sayı kralı dersek Sofo için istatistik birşey göstermiyor gibi oluyor...

Aynen. Ama demek istediğim istatistikler her zaman doğruyu göstermez. Dentmon'ın istatistik fena değil ama birçok maçta aşırı saçmaladığını, raydan çıktığını gördüm. Mesela bi Delaney olsa tamam ama Dentmon çok başına buyruk.

Bu sene imzalanacak kontratların sürelerine dikkat çekeceğim transferler açıklandıkça,Ergin Ataman'ın 1 sene kontratı kaldığını baştan bir hatılatarak.

Dentmon'ı hiç beğenmiyorum.İnanılmaz savruk bir oyuncu

Şu Antep'in aldığı Cory Higgins nasıl bir oyuncu ? Alınsa Euroleague'de iş yapmazmıydı yoksa küçük takımın büyük oyuncusu kalibresinde mi ? VTB sayı kralı ayrıca asist rebo katkısı da fena değil izleyen var mı ?

Dentmon'ı asla istemem. Kesinlikle piyasasının adamı değil. Dediğimgibi eğer savruk oyuncu riskine girceksek git Arenas'ı getir en iyisini getir. En azından girdiğin riske değsin. Pocius'u anlarım , Gelabale'i anlarım çünkü bu oyuncular verim veremese bile sistem bozacak adamlar değiller ama Dentmon sistemi bozabilir.

Dentmon'ı asla istemem. Kesinlikle piyasasının adamı değil. Dediğimgibi eğer savruk oyuncu riskine girceksek git Arenas'ı getir en iyisini getir. En azından girdiğin riske değsin. Pocius'u anlarım , Gelabale'i anlarım çünkü bu oyuncular verim veremese bile sistem bozacak adamlar değiller ama Dentmon sistemi bozabilir.

Dentmon'nın piyasadaki bir çok oyuncudan daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum,yazdıklarınızı katılmıyorum.

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, transfer için taraftarlara umut verdi. Eldeki bütçe ile en iyi transferleri yapacaklarına söz veren Özyer, yıldız adı altında yapılacak transferler yerine savaşan bir takım yaratmak istedikleri mesajını verdi.

İşte Murat Özyer'in açıklamaları:
"Transfer için elimizdeki imkanlarla en iyi takımları kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Medyada haber olmaması, transfer yapmadığımız anlamına gelmez. Yıldız oyuncu çok kullanılan bir tabir. Ne kadar çok yıldız olursa o kadar çok şampiyonluğa yaklaşılacağı varsayılır yaz aylarında. Oysa önemli olan en iyi kimyayı yaratıp onu birlikte savaşmaktan keyif alan takım haline getirebilmek. Ergin Ataman ve Ekrem Memnun bu konuda tartışılmaz şekilde çok iyiler.

Transferler bitince bir gün tüm eleştirilere cevap vermek isterim ama şimdi zamana karşı yarıştığımız günler yaşıyoruz. TBF ile ilgili konuların ve ilişkilerin boyutu ise artık yönetimimizin seviyesinde belirlenecek."

Bütçe konusunda yüksek hayalleri olan arkadaşlar şimdiden uyanmalı bu açıklama düpedüz para olmadığı için yıldız almayacağız mücadele eden savaşan takım kuracağız diyen yöneticilerin açıklamalarına benzemiş.

Denmont mı? Bize uzak Allah'a yakın olsun.

Aslında koç Arenas tarzı transferleri çok sever keşke öyle bir ihtimal oluşsa

Aslında koç Arenas tarzı transferleri çok sever keşke öyle bir ihtimal oluşsa

Dediğimgibi eğer savruk oyuncu riskine girceksek git Arenas'ı getir en iyisini getir. En azından girdiğin riske değsin.
Azıcık karakter olsa sıfır savunmasına Arenas riskine girilirdi. Ancak 100 dolarlık banknotlarla necasetten taharetini yapıp, kötü maçından sonra Hibbert'la dalga geçen birine "sporcu" denmez bana göre..Sporcu olmayanın bizimle işi olmamalı.

Eğer riske girilecekse bu Jamont Gordon için olmalı..

10 milyon euro kontratı olmayan bi takım için iyi bi bütçe ama Furkan'a 1.3, Sinan'a 900 bin veren takım için yeterli kalmıyor maalesef.

Ben de hafiften kafadan kontak, yaratıcı, skorer bir kısanın gerekliliğini düşünüyorum ama Dentmon'ın bende yarattığı his garip, sanki bütün düzeni bozabilirmiş gibi geliyor.

Arroyo'nun yanına Dentmon hiç olmaz, Arroyo'nun kalacağını düşünürsek ihtimal görmüyorum öyle bir transfere, yanlış tercih olur.

Sühan Cem abinin yazdığı ve Eyüp Yıldız'ın yazdıklarını birleştirince anlıyoruz ki transferler için sponsordan gelecek para bekleniyor. Peki sponsor kim? Bu muamma can sıkıcı.

5 milyon euro sponsordan+5 milyon euro kulüpten. Hal böyle olunca da sponsordan 5 milyon euro gelmeden transferde kesin adımlar atılamıyor sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri