• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micov değilse ilk tercih muhtemelen o isim Darden ya da Harris 2lisinden biridir. Yüksek ihtimalle Harris'dir.

Marko umarım kalır.

Bu arada o Marka kelimesine taktım ben :) Marka isimler de var demek ki gündem de :)

Heyecanlandim şimdi :)

Sen çok yanlış anlamışsın,boşa heyecan yapma :)

Sali'dan sonra transfer baslayacaktan ziyade yonetimden bir konuda onay almamiz gerekiyor dedi.

Muhtemelen her butceye gore oyuncularla gorusup belli seviyeye getirdik yonetim yol verirse en ust, vermesse orta siralardan transfer yapacacagiz.

Ben bu sekilde anladim.

Ben de böyle anladım ama yönetim ve şubenin daha hızlı ve organize hareket etmesi lazım. İşte Murat Özyer yerine daha "yırtık" biri olsa son karar çoktan alınmıştı diye düşünüyorum.

İleti Türkçe kurallarına aykırı olması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

David Blu hakkında ne düşünüyorsunuz 3.5 transferi için mantıklı olmaz mı?

Gelabale ile Micov arasında ucretten çok tarz farkı var. Gelabale'i istemem ama arada sırada deli gibi atacak adamları sever koç. Micov öyle biri değil. Verecekleri az çok bellidir, asagisini da pek vermez. Ha bence de Micov ama koç riske girmeyi sever. Gelabale sadece tahmin bu arada.

Bir isim var aklımda ama basında çıkmadı. Bu yüzden yazmak istemiyorum. Ikisinden de daha iyi ama maliyeti de iyi. :)

Yaz gitsin ya hayal kurmakta parayla degil ya. :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben Gelabel'in Marko veya Micov'dan ziyade Bertans'ın alternatifi olarak düşünüldüğünü sanıyorum. Yoksa geçen seneki Gelabel uc numarada birinci tercih olarak düşünülüyorsa Malik Hairston'u bile aratır. Bu arada Micov' da gününde oldumu beş dakikada 15 sayı falan atar ama savunması Marko kadar iyi deildir bence. Birde Markoisvili daha cok yönlü bir oyuncu Micov'a göre.

Ek olarak Murat Özyer'in tweetin den Pocius ile kesin anlaşıldığı sonucu çıkıyor bence. Geriye combo ve pivot kalıyor. Bu noktada bütçe olarak ben pivota yüklenilmesi taraftarıyım. Tabi Arroyonun kaldığını düşünerek söylüyorum bunu. Jamon Lucas Gordon neden beğenilmiyo onu da anlamış deilim. Hala euroleague'in en iyi savunmacılarından, kısa olarak şahane post up yapar, potaya cok güçlü gider ve cok iyi rebound kovalar. Ayrıca gördüğüm sayılı ikili oyun becerisine sahip abd'li oyunculardandır. Tek defosu üç sayılık atış yüzdesi ki arroyo, pocius, marko veya micov ( olursa bide cenk) ve erceg' in olduğu takım da üçlük kullanmasada olur. Jamon maliyet verim açısından cok yararlı olabilir.

Sent from my iPad using Tapatalk

Listenin ilk sırasında ozaman Nba `den biri gelebilcek ki ilk sırada o var demektir.Micov ikinci sıraya atacak avrupada şuan bir oyuncu yok boşta.

Hocanın dediğim gibi öle sıradan bir takım kurmayı kabul ediceğini zaten düsünmüyordum direk istifasını verir.

Micov olayı ciddi boyutta ama ikinci sırada bu benim heycanlandırdı. :)

Mithat abi`de sanki pusuda bekliyor gibime geliyor :) özellikle Spa konusunda iki üç gündür çok sessiz bence Fırtına öncesi sessizliği Mithat abininki , bütce tahminlerden iyi olucak gibi duruyor.

Salı günü Sponsor açıklanıcak sonrasında Transferler açıklanıcak algıladım ,Salı günü mevzusundan

Görüstüğümüz bir iki sponsor vardı ,Hangisi ile anlaşırsak ona göre bütce ona göre Transfeler Resmileşicekmis gibi bir his var.

Son bir sey yazıyım Ben Murat Özyerin Listeden bi haber olduğunu düşünüyorum açıklama yapmıs olmasına rağmen :).

İşi bozmasın diye bence onun eline ölesine bir liste vermiş olabılırler ,Anlaşılıcak adamla işi bozabilicek kapasitede bir muhterem kendisi :) :) :)

Özyer'in Micov konusundaki tweetini oyuncunun daha fazla maaş istemesi ihtimaline karşı "tek alternatif değil" mesajı vermek için attığını düşünüyorum.

Yani "Micov'dan daha iyisi kim olabilir ki?" beklentisine girmemek lazım.

Sadece düne ve bugüne bakın. Dün buralar yakılıp yıkılırken şimdi herkes umutlu. Diyoruz sabredin diye, her sene aynı mevzu :)

Sadece düne ve bugüne bakın. Dün buralar yakılıp yıkılırken şimdi herkes umutlu. Diyoruz sabredin diye, her sene aynı mevzu :)

İki sezon önce takım yeniden kurulurken Haziran sonu/Temmuz başında Engin, Cenk ve Ersin'i açıklamıştık Muhammed. Geçen sezon zaten sadece iki transfere ihtiyacımız vardı, omurga belliydi.

Bu sefer iç transferde bile sıkıntı çektik, hala da belirsizlik sürüyor. Gerçekten endişe verici bir tablo hakimdi ki ben Özyer'in açıklamalarına rağmen hala endişeliyim. Karamsarlığın dibine dibine vuruyorum :)

Nocioni´dir büyük ihtimal.

Acikcasi cok karamsar olmaya gerek olmadigini dusunuyorum. Ender, Cenk ve Marko kaldigi anda cok guclu bir omurgaya sahip olacagiz. Bundan sonra alacagimiz her oyuncu da takima minimum katki verse dahi gecen yildan daha iyi olacagiz demektir, cunku gecen yil Domercant, Hairstone( savunma haric) ve Bonsu’dan neredeyse hic katki alamadik. Dolayisiyla bu sezondan umutlu olmak icin yeterli, makul nedenlerimiz var.

Gelabale ile Micov arasında ucretten çok tarz farkı var. Gelabale'i istemem ama arada sırada deli gibi atacak adamları sever koç. Micov öyle biri değil. Verecekleri az çok bellidir, asagisini da pek vermez. Ha bence de Micov ama koç riske girmeyi sever. Gelabale sadece tahmin bu arada.

Bir isim var aklımda ama basında çıkmadı. Bu yüzden yazmak istemiyorum. Ikisinden de daha iyi ama maliyeti de iyi. :)
İsim istiyoruz Kerem:)
Hem şubenin aklında değil de yalnızca senin aklındaysa sıkıntı yok demektir,fiyat filan da artmaz böylece:)

Kimseyi almayacaksak hem 4 hemde 5 oynaması acısından her ne kadar eskisi gibi olmasa da Dudley'in takımda kalmasını isterim.

Biran önce şu transferler açıklansada, bizde daha rahat konuşabilsek, hem erkeklerde hemde kadınlarda tek güvencem Ergin hoca ve Ekrem hocalarımız...

Yine forumda umutlar yeşerdi bence salı yı beklemekte yarar var, çünkü her an birşeyler çıkabilir.. Micov un gelme ihtimali varsa ne olursa olsun alınma takımda çok yönlü kullanılır eşleşme sorunu yaratır birilerin gitmesine gerek yok gelmesi için .. 1. alternatif olmaması da para ile ilgilidir ilk sırada daha iyi bir oyuncu olduğunu zannetmiyorum.

Şu durumda ne siyah olmak lazım, ne de beyaz. Gri olmak iyidir. Dilin kemiği yoktur gaz almak için her şey söylenir. Somut bir şeyler görmeden hemen yeşermemek lazım.

Katsikaris-Real Madrid görüşmesinden henüz anlaşma çıkmamış. Biraz daha uzarsa Micov bize kalabilir. Katsikaris gelirse Micov'u kadroda görmek isteyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri