• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jamon'u alacağımıza ucuza birisini alalım. Büyük paralar alınca overrated oluyor. Benim tercihim combo yerine Hopson ama combo alınacaksa önerim Mike Green olur.

Arroyo'yu yedekleyecek oyuncu mu bakıyoruz, Arroyo'yla beraber ( patron Arroyo) oyun ve skor liderliği yapabilecek birine mi bakıyoruz ?? Arroyu yedekleyecek biri lafıdır gidiyo forumda. Jamon o işi çok iyi yapar ama bu takıma düzendışı da sayı bulabilecek , kendi şutunu oluşturacak bir kısa = şart. Şayet böyle bir kısa oyuncumuz olmuş olsaydı final serisinde Arroyo üzerine rakip savunma o kadar baskı yaparken boş alanları değerlendirip çok daha kolay sonuca gidebiliridk. Jamon kötü transfer olmaz ( guard özellikleri ve savunma ) ama takımı 1tık ileri atacak biri bulunabilir.

Micov mutlaka gelmeli.Gelebale 7.yabancı olacaksa sıcak bakmıştım direk Marko yerine olacaksa değil.

Lampe 4-5 oyanayabilmesi ve skorer kimliği dolayısıyla mantıklı bir hamle ama işin savunma yönü sıkıntı.Lampe gelecekse 7.yabancıyı sert atletik uzundan yana kullanabiliriz.

Yalnız Jamont'a -biz dahil- hiç bi takımın teklif yapmaması da enteresan değil mi? Sportando falan da hiç dedikodu yazmadı takip edebildiğim kadarıyla.

Sut, delicilik, savunma, asist. Daha iyisi yok.

[video=youtube;836_-IuKlpw]https://www.youtube.com/watch?v=836_-IuKlpw[/video]

[video=youtube;zSm816QG8vg]https://www.youtube.com/watch?v=zSm816QG8vg[/video]

Özlemişiz, baya iyi geldi bu saatte.

3 numara için en iyi aday david moss bence

Sut, delicilik, savunma, asist. Daha iyisi yok.

[video=youtube;836_-IuKlpw]https://www.youtube.com/watch?v=836_-IuKlpw[/video]

[video=youtube;zSm816QG8vg]https://www.youtube.com/watch?v=zSm816QG8vg[/video]

Canım acıdı.

Sağlam Gordon'u kimse kusura bakmasin ama Spa'ya bile değişmem.

Keşke şöyle bir rotasyon izleyebilsek;

Arroyo-Spa(ya da Harris)-Gordon-Micov(ya da Ingles)-Erceg-Yabancı pota altı oyuncusu ve Zaza...

Iki numaraya Bogdan Bogdanovic mukemmel otururdu. Onun tarzi bir adam bizim takimin ihtiyaci olan. Arroyo disinda sorumluluk alabilecek kendi sutunu yaratabilen bir skorer..

arkadaslar kimse zaten gordon un etkisini ne kadar ozel bir oyuncu oldugunu tartismiyor.Ama buyuk bir sakatlik gecirdi.Bizim bu belirsizligi bekleyecek kadar luksumuz ve taammulumuz yok.Yoksa 2 numarada avrupadaki en cok yonlu 4 5 oyuncudan birdir jamont

Ah o telekom maçına gitmez olaydım.Gözümün önünde Jamont ve Dudley sakatlandı.Eğerki Jamon ismi konuşuluyorsa kesinlikle hayır demem ancak Jamont tutulsa daha iyi olur gibime geliyor.Zor ama iyi bir yaz kampıyla Jamont güçlü oyuncu rahat toplar.Domercant yaşının ve fiziğinin verdiği zaafiyetle kendini toplayamadı Jamont rahat toplar ve iyi bir 5 numara ve micov hamlesiyle çok çok iyi takım olacağımızı düşünüyorum.Bilinizki geçen yıl takım maçların büyük kısmını Manu'suz oynadı lakin sadece Erzeg ve Arroyo ile bile Real'e kafa tuttuk.Şimdi ekstra olarak Micov Jamont ve Lampe olduğunu farz edersek geçen yıla göre büyük güçlenmiş olacağız karamsardım ama bir düşününce karamsarlığa gerek olmadığını fark ettim.

Şimdi bazı genç arkadaşlara hatırlatayım sizin yalancı dediğiniz adam kim önce araştırın kısaca hatırlatayım.rahmetli babasından borç para alıp oyuncu peşinatı ödediğinde siz nerdeydiniz? kulübü soyan transferlerden komisyon alan adamı floryadan kovalarken siz nerdeydiniz ? takım playout oynarken son maç bel soğukluğu olduğunu iddaa eden ve oynamak istemeyen brain ı soyunma odasında gırtlağına çöküp ya oyna yada sen bilirsin dediğimde nerdeydiniz?ipekçide 10000 taraftarı önünde mahmut uslaya saldırdığımda nerdeydiniz? Hakem salonu boşaltığında vıp türbününe 1000 kişi alırken nerdeydiniz?özyerin yalanlarını ve zararlarını açıklarken nerdeydiniz? Geçen sene erceg jawai be spanoulisi açıkladığımda nerdeydiniz? Şimdi açıklanmış bir transfer yokken ,bütçe yokken size bilgi veriyorum . Sizin yaptığınız terbiyesizliklere göz yummamı bekliyorsanız. Kusura bakmayın benim midem geniş değil. Şimdi bunları son kez yazıyorum denizli ilede görüşüldü karamanlada zAza ilede konuşuldu bourusislede langford olayının olmaması tbldir. Sfo kabul etmedi diğerleri belli şimdi marko konusunda kulübün bir işe yaramaz adamı 2 gün süre dedi marko akşamına imzaladı bunun suçlusuda benim. Tekrar yazıyorum varsa sorunuz açıkça sorun veremiyeceğim cevap ve hesap yoktur. Onur araç kullanıyorum noktalamalar bu kadar

Ben şunu anlamıyorum bu kulüp Markoya 1 m veremiyorsa Micov için Real ile nasıl yarisabiliriz.
Real madrid micov icin akbil + yol mu teklif ettide bizim teklifimiz daha iyi

moss micovdan daha iyi olur bence

Şube başı çıkıp Micov ilk değil diyor, Micov'un 2.sırada olduğu listede ilk sıradaki adam Micov'dan iyi değil, Marko kalacak derken gidiyor hepten kafayı yedik camia olarak.

Ben şunu anlamıyorum bu kulüp Markoya 1 m veremiyorsa Micov için Real ile nasıl yarisabiliriz.
Real madrid micov icin akbil + yol mu teklif ettide bizim teklifimiz daha iyi

Daha önce de belirttim. Avrupa'da kimse koç olmadan transfer yapmaz. Bu ülkemize özgü bi durum. Real'de Laso devam mı edecek, yeni koç mu gelecek belli değil. Bu yüzden Real Madrid'in Micov'a herhangi bir resmi teklifi yok. Yani Real'le yarışmıyoruz.

Ayrıca bi arkadaş yazmış Kuban 1 M buyout ile Brown'u veriyormuş diye. Böyle birşey varsa hemen saldıralım muazzam olur. Ama bizim şube farkedecek de teklif yapacak.

Markonun gitmesi benim görüşüm hata değil şube doğru yaptı menejeri 500 bin alan adamına 100000 istedi furkanda hata yapıldı eleştirdik burda doğru yapıldı eleştiriyoruz. Yoksa menejerlerin elinde cacık oluruz markonun gitmesi cenk transferinde elimizi kuvvetlendirdi. Aynı şekilde ender içinde durum aynı.menejerler jet gibi uçuyorlar bazen feda edip dur demek lazım. Bana kalsa sasa vuyacici alırım bu takıma eski L.A oyuncusu ülkeyede aşina hocanın stiline de uygun

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama bence Micov bizim ilk tercihimiz, menejerine ve oyuncuya olmazsa olmazımız değilsin mesajı verilip makul fiyatlarla anlaşılmaya çalışılıyo olabilir.

Ayrıca bi arkadaş yazmış Kuban 1 M buyout ile Brown'u veriyormuş diye. Böyle birşey varsa hemen saldıralım muazzam olur. Ama bizim şube farkedecek de teklif yapacak.

Yazan benim de hem 1 milyon buy out hem de 1.5 milyona yakın bir kontrat önerme şansımızın olmadığını ikimiz de iyi biliyoruzdur sanırım :)

Yazan benim de hem 1 milyon buy out hem de 1.5 milyona yakın bir kontrat önerme şansımızın olmadığını ikimiz de iyi biliyoruzdur sanırım :)

Maddi olarak çok zor evet ama alınsa ve bi 5 numara transferiyle uzun rotasyonumuz kusursuza yakın olurdu.

pivot transferindeki en önemli kriter oyuncunun bire bir oynayabilcek olmasi yoksa sutu olsun olmasın muhim degil.
Ergin Ataman hep güçlü bire biri olan pivot tercih ediyor bizde de o yok. furkan da sadece pick roll devril me var bir de iyi ribaund çekiyor.
Yerli statüsü degismesine rağmen o adama 1.3 bayilmak aptalliktir net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri