• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Markonun gitmesi benim görüşüm hata değil şube doğru yaptı memejeri 500 bin alan adamına 100000 istedi furkanda hata yapıldı eleştirdik burda doğru yapıldı eleştiriyoruz. Yoksa menejerlerin elinde cacık oluruz markonun gitmesi cenk yransferinde elimizi kuvvetlendirdi. Aynı şekilde ender içinde durum aynı.menejerler jet gibi uçuyorlar bazen feda edip dur demek lazım. Bana kalsa sasa vuyacici alırım bu takıma eski L.A oyuncusu ülkeyede aşina hocanın stiline de uygun

Mithat abi, Cenk Fenerbahçeli mi? Hatta FB Ülker'e "beni alın" diye mesaj yolladığı ama buna rağmen FB tarafından tercih edilmediği gibi bir mesaj okudum bugün Galatasaray Sözlükte.

Ender de Cenk de kalır mı sence?

Eğer vuyacic alırsam pivota lampeyi alırım pociusu iki numara ingilesi 3 alan savunmasında 4 oynatırım micov daha iyi olduğunu düşünenler olabilir ancak geriye düştüğümüz maçlarda alan savunmasında ercegi 5 numaraya kaydırıp 5 dışarda daoynayıp rakibi şaşırtanilir eşlaşme sorunu yaratabilirim. Vuyacic yerine spa olursa mesal daha farklı olur bu sistem

Mithat abi, Cenk Fenerbahçeli mi? Hatta FB Ülker'e "beni alın" diye mesaj yolladığı ama buna rağmen FB tarafından tercih edilmediği gibi bir mesaj okudum bugün Galatasaray Sözlükte.

Ender de Cenk de kalır mı sence?
Cenk ender galatasaraylıdır. Maçlarda arenada gördüm ikisinide fener olayı ben yalan haber ikiside kalır ben öyle hissettim naz olayı zamanında tugayla kaptan bülent imzalamıyordu yurdeşen abide ilna edemedi alt yapı hocası rahmetli salih hoca(Bulgur) odaya çağırdı ikisine sağlam girdi sonra baktım imza atıyorlar

[video=youtube;jdug9LNNKMI]http://www.youtube.com/watch?v=jdug9LNNKMI&hd=1[/video]

Florida mezunu. Atletizm ve savunma olarak çok dikkatimi çekti. Eğer izleyebilirsem bugün oynanacak Pelicans maçından sonra hakkında bir şeyler söyleyebilirim.

Eğer vuyacic alırsam pivota lampeyi alırım pociusu iki numara ingilesi 3 alan savunmasında 4 oynatırım micov daha iyi olduğunu düşünenler olabilir ancak geriye düştüğümüz maçlarda alan savunmasında ercegi 5 numaraya kaydırıp 5 dışarda daoynayıp rakibi şaşırtanilir eşlaşme sorunu yaratabilirim. Vuyacic yerine spa olursa mesal daha farklı olur bu sistem
Abi Vujacic duyum mu? Bence aradığımız saf şutör o olabilir.

Arkadaşlar Ender Arslan Fenerbahçeli.

Saçma takım muhabetlerini bıraksak ! KG GALATASARAY``lı,Kerem Tunçeri Galatasaraylıda noluyor. Cenk GALATASARAY`lıdır yanlış yönlendirmeyin.

Ender fenerli olsa ne olur olmasa ne olur,Yabancıların sanki GALATASARAY aşkı ile oynuyorlar,çıkıp maçı kazansınlar gerisi teferuat.

Tabiki öylede önceki entrylerde bir arkadaş sordu onun için söylendi.Ender'in Fenerbahçeli olduğu zaten biliniyorda sanırım Cenkte Fenerbahçeli.

Dusunuyorum dusunuyorum da Jamont yerine koyabilecek en azindan belli ozellikleri ona benzeyen bir tane bile oyuncu bulamiyorum. Eger sakatligi sezon basina kadar duzelecekse bence alinabilecek en guzel risktir Jamont. Hem sakatliktan sonra kimse ile de adi gecmiyor, sanirim yuksek bir bedel de istemez. Acikcasi bence pozisyonunun Euroleague’deki en iyi birkac oyuncusundan biridir, bu oyuncudan kolay kolay vazgecmemeliyiz.

Lofton Mersin'de fb maçında 20/13, Ted maçında 22/17 üçlük atmış, bu yılda neredeyse bizi eliyordu malumunuz, sakatlık yaşamasaydı çok farklı yerde olurdu eminim, keşke alsak...

Dusunuyorum dusunuyorum da Jamont yerine koyabilecek en azindan belli ozellikleri ona benzeyen bir tane bile oyuncu bulamiyorum. Eger sakatligi sezon basina kadar duzelecekse bence alinabilecek en guzel risktir Jamont. Hem sakatliktan sonra kimse ile de adi gecmiyor, sanirim yuksek bir bedel de istemez. Acikcasi bence pozisyonunun Euroleague’deki en iyi birkac oyuncusundan biridir, bu oyuncudan kolay kolay vazgecmemeliyiz.

Sakatlıgı kronık dıyorlar.

Markonun gitmesi benim görüşüm hata değil şube doğru yaptı menejeri 500 bin alan adamına 100000 istedi furkanda hata yapıldı eleştirdik burda doğru yapıldı eleştiriyoruz. Yoksa menejerlerin elinde cacık oluruz markonun gitmesi cenk transferinde elimizi kuvvetlendirdi. Aynı şekilde ender içinde durum aynı.menejerler jet gibi uçuyorlar bazen feda edip dur demek lazım. Bana kalsa sasa vuyacici alırım bu takıma eski L.A oyuncusu ülkeyede aşina hocanın stiline de uygun

Harrısle ılgelendik mi?,Vujacıc duyummu?

Efes'te bir sezon yatmış, üzerine bir sezon daha yatmış ve takım oyunu ile alakası olmayan bir oyuncuyu almak yerine onun yarı fiyatına daha fazla verim verebilecek 50 tane adam vardır şu an. Bununla birlikte Arroyo-Vujacic ve Erceg'in hadi Erceg'i bile uzun rotasyonunda olduğu için geçiyorum Arroyo ve Vujacicin birlikte parkede oldukları her dakika herhalde her gelen boş üçlük sallar,sokar ve geri döner.

Jamont’un sakatligi capraz bag sakatligi idi, emin olmadigindan soruyorum, kronik capraz bag sakatligi mumkun mu?

Efes'te bir sezon yatmış, üzerine bir sezon daha yatmış ve takım oyunu ile alakası olmayan bir oyuncuyu almak yerine onun yarı fiyatına daha fazla verim verebilecek 50 tane adam vardır şu an. Bununla birlikte Arroyo-Vujacic ve Erceg'in hadi Erceg'i bile uzun rotasyonunda olduğu için geçiyorum Arroyo ve Vujacicin birlikte parkede oldukları her dakika herhalde her gelen boş üçlük sallar,sokar ve geri döner.

Efes'in top 8 yaptığı sezon Vujacic o kadronun en kilit isimlerindendi, top 8'de playoff beşinci maç öncesi kadro dışı bırakıldı (ki bence hatalı bir karardı). Sadece geçen sezonun bi kısmını boş geçirdi ama 2012-13 sezonunda gayet etkiliydi.

Savunma kısmındaki görüşünüze ise katılıyorum.

Sut, delicilik, savunma, asist. Daha iyisi yok.

[video=youtube;836_-IuKlpw]https://www.youtube.com/watch?v=836_-IuKlpw[/video]

[video=youtube;zSm816QG8vg]https://www.youtube.com/watch?v=zSm816QG8vg[/video]

çok özlemişiz eline sağlık doyamadan gitmesin atlattsın şu sakatlığı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri