• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin hoca:

-Her Galatasaraylı gibi Marko'nun gidişine üzüldüm.

-Kadromuz ne olursa olsun aslan gibi savaşacağız. Rakiplerin bütçesi nolursa olsun aslan gibi mücadele edeceğiz.

-Marko'nun yerine yapılacak transferden aynı verimi almaya çalışacağız. Oyuncu arayışımız sürüyor.

-Transferde şampiyon olmak değil sezon sonu şampiyon olmak önemli. GS camiasının basketbolu sahiplenmesini hissedersek başarı gelir. Başkan-yönetim-taraftarın bu sahiplenmesi devam ettiği takdirde başarıyı kovalayan bir takım olacaktır.

-Biten transfer yok ama uzun süredir temasta olduğumuz oyuncular var. Bu hafta içinde yol katedeceğiz.

-Bu isimler içinde Spanoulis yok, o değil.

-Galatasaray'ın başarıyı yakalayan bir kadro kurmak için gereken desteği sağlayacağına inanıyorum. Sponsor sözleşmesi bitti ancak henüz yenilenmedi. YENİ BİR SPONSOR BULAMAMAMIZI HAYRETLE KARŞILIYORUM.

EA: Sponsorluk anlasmamiz yenilenmedi. Zengin Gsliler nicin sponsorluk konusunda topa girmiyorlar bu kadar basarili son 2 sezona ragmen?

Sponsorluk ve ilgisizlikten dertli gibi duruyor hoca. Pek keyifli degildi gibi geldi bana.

Program bitti galiba.

GStv hocanin sponsor konusundaki aciklamalarini mi sansurledi bana mi ole geldi??

Isler cok iyi gitmiyor gibi

Ergin Ataman: Sponsor hala bulunamadı.Bunu hayretle karşılıyorum.

Koç, Yönetimi eleştirdi.Yayını kestiler gibi geldi:)

Hocanın dediği çok net. Bize destek verin yine şampiyonluğun en güçlü adayı biz oluruz. Bu hafta ki yönetimin tavrı herşeyi belli eder.

Bu hafta çok kritik olacak belli oldu.

Koç istifaya yakın gibi geldi bana.

Ergin hoca'nin şu açıklamalarından sa görüldüğü gibi şube de işler iyi gitmiyor.Sene içinde olusacak olumsuz durumda Ergin hoca ayrılabilir.Marko nin transferi uzmus belli?

Bu arada sponsorluk konusunda neden bu kadar ağır davranıyoruz onu da anlamış değilim. Bütçe 10 milyon civarı sanırım.

Ergin hoca stresli gözüktü.Sebebi milli takım mı yoksa kulüpteki belirsizlik mi bilemeyiz.
Aslanlar gibi mücadele edeceğimizi söyledi.
Yeni transferlerle ilgili; bekletilen oyuncuların olduğundan bahsetti.Bu oyuncular milli takımlarında oynayan ve EL tecrübesi olan oyuncların olduğunu söyledi.
Pocius'la Micov kesin diyebiliriz.Micov'u almışken Gelabele'i alacağımızı zannetmiyorum.
Can Karadeniz iç transferleri sormadı.Keşke sorsaydı.

Transferle gelse bile geç kalındı.Sponsor olayında yönetim çok geç kaldı.

Bu demek oluyor ki sene içinde bir sorunda ben giderim demek.

Açık açık belirsizlik var takımda. Demekki yönetimin bütçe konusunda salı günü vereceği karar bekleniyor. Yönetim ' bütçe daraldı, sana vereceğim para bu' deseydi bile ataman açık açık derdi bizim bütçe bu,bu parayla alabileceğimiz en iyisini alacağız. ama bunu bile demedi.En azından yolunu ona göre çizerdi. Yani salı günü çok kritik.

Şu aşamada istifaya yakın demek fazla kötümser olur sanki . Yakın olsa GSTV'ye demeç vereceğini sanmıyorum . Bana kalırsa henüz ortada net bir bütçe falan olmama olasılığı az değil . Anlaşılan oyuncular var bunu Ergin hoca da söyledi ama bitmiş transfer yok . 10 milyon civari net bir bütçe olsa kontratlar beklemezdi sanırım . Bir arkadasın dediği gibi bir hafta kritik gibi dürüyor . Gelinen nokta da pek iç açıcı değil

Koç "bana bütçe düşmeyecek dediler ama istediklerim alınmadı" demek istedi gibi geldi bana.

Arkadaslar 2 gündür Çeşme'de milli takım antrenmanına gittim. Bazı konulara kulak misafiri oldum bazılarını direkt konuştum. Durum şu,

Evren adı geçmiş kendi ağzından Telekom olarak duydum. Ancak imza attı mı bilemiyorum.
Cenk Akyol - oğlum ile fotoğraf çekerken birkişi GS de başarılar dedi, cevabı çok soğuk bir şekilde bakalım oldu.

Furkan ile ben konuştum ve nedir transferleri durumu hiç haber yok dedim. Cevap olarak bizde bilmiyoruz bakalım göreceğiz dedi.

Ergin Ataman bana biraz gergin gibi geldi. Çok fazla ortalarda yoktu. Antrenman sonrasında kısa sürede salondan ayrıldı.

Durum budur. Bu hafta çok şeylere gebe olacak gibi görünüyor. TV de Ergin hocanın söylediklerinden bunu anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri