• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Mehmet Yağmur'un bize gelmesini isteyen arkadaşlar. O da Darussafakaya gitmiş.

Daçka veya Telekom belki Banvit.

Oktay Mahmudi'nin olduğu yerde Cenk olmaz yada tam tersi. Banvit'in ihtiyacı yok. Esasında en çok ihtiyacı olan klüp biziz, menajeride bunu bildiği için kasıyo.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İspanyol basketbol yazarı Chema De Lucas twitterda Micov kimseyle anlaşmadı. Hala realle galatasaray arasında yarış var dedi şimdi. demekki micovla anlaşmamısız.

Oyuncu gönlümde Real var demişti zaten maddi olarak onlarla yarışmamız zor madem Real istiyor alır yada alırdı sürekli manipülasyona maruz kalıyoruz sanki bu işlerde

Kinsey'in türk olması imkansız diye biliyorum ben. Olsa da çok para ister, o kadar paramız yok zannediyorsam.

İspanyol basketbol yazarı Chema De Lucas twitterda Micov kimseyle anlaşmadı. Hala realle galatasaray arasında yarış var dedi şimdi. demekki micovla anlaşmamısız.

Yahu bi kere de yarıştığımız oyuncuyu biz kapalım allah için. Şu şube kedi olalı bi fare tutsun.

Evren Büker Tofaş'ta ki kontratından çıktı diye hatırlıyorum . En büyük handikapı olan üçtük yüzdesini geçen sezon % 40 seviyesine çekmişti ki Tofaştaki rolü gereği özellikle sezonun son kısmında savunmanın odaklandığı bir oyuncu idi . Yine sezonun son kısmında pg oynadı gayet de iyi idare etti . sayı rebo asist her alanda katkı verdi . Yanı asıl pozisyonu değil ama Cenk'den 3 cm kısa sadece ama çok daha atletık ve güçlü . Cenk çok naz ederse 1-2-3 numara pozisyonların hepsinde katkı sağlayabilir

Real Madrid isterse alır Micov'u.

ta 2 hafta önce demiştim elimizi çabuk tutalım. bir tek biz transfer yapmıyoruz diye. al bak adamı istedik diğer taraftan da real istemiş. real almadığı sürece bize gelirse gelir malesef. gün geçtikçe oyuncu havuzu daralıyor. artık arka arkaya açıklamaları lazım oyuncuları. twitterda bile yunanistanın önemli bir basketbol yazarı ta 10 gün önce pao ve gala transferi unuttu diye sitem ediyordu. bakalım aksama ergin ataman ne diyecek. kura günü konusmadı insallah aksam güzel haberler verir.
Yahu bi kere de yarıştığımız oyuncuyu biz kapalım allah için. Şu şube kedi olalı bi fare tutsun.

Evren Büker Tofaş'ta ki kontratından çıktı diye hatırlıyorum . En büyük handikapı olan üçtük yüzdesini geçen sezon % 40 seviyesine çekmişti ki Tofaştaki rolü gereği özellikle sezonun son kısmında savunmanın odaklandığı bir oyuncu idi . Yine sezonun son kısmında pg oynadı gayet de iyi idare etti . sayı rebo asist her alanda katkı verdi . Yanı asıl pozisyonu değil ama Cenk'den 3 cm kısa sadece ama çok daha atletık ve güçlü . Cenk çok naz ederse 1-2-3 numara pozisyonların hepsinde katkı sağlayabilir

Telekom'la anlaştı deniliyor

Telekom'la anlaştı deniliyor

Zaten Ergin hocanın da gündeminde yok sanırım ama benim beğendiğim bir oyuncu şut sokmak hariç hemen herseyı yapabiliyordu geçen sezon şut meselesini de epey toparladı

Micov olmazsa piyasada tek Darden kalıyor heralde.

Bonsu, Malik,Erceg,Macvan gibi adamlarla F8 yaptık. Sakatlıksız bir GS Ergin hocanın elinde ligi süpürür.

Bana Darden mı Micov mu deseler Darden derim çünkü Micov'un savunması iyi ancak Darden alınırsa savunmada Manu'yu bile çok rahat unuturuz.Müthiş bir savunması var zaten mevkisinde Avrupa'nın en iyi savunmacısı olarak gösteriliyor.Çok iyi bir sırtı dönük oyunu var sutuda fena değil.Bu sene izlediğim birçok Real maçında iyiydi ancak tek sorun Real onu bırakacak mı?Alırsak bizde 13 14 sayı ortalaması civarı yakalayacağını düşünüyorum.

Tremmell Darden Marko'nun Amerikalısı resmen. Stilleri de çok benziyor. Ama Real Madrid'de doğal olarak Rudy'nin arkasında kaldı, bize geldiğinde hücum yükünü kaldırabilir mi emin değilim.

Micov'un hücum gücü çok yüksek ve hakikatten soğukkanlı bir adam. Elleri titremeden sorumluluk alabilecek biri. O yüzden Micov'u çok istiyorum.

Pocius-Micov birbirini çok iyi tamamlar. Pocius ve Cenk'te şutörlük fazlasıyla var geriye kalıyor combo-guard o da Lucas Gordon

Bizim devşirmemiz Nikolov olsun. Nasıl olsa bu adama Türk lisansı vermeyecek Fenerasyon, Bizde onu 1 sene devşirme olarak oynatırız. Zaten sene ortasında mahkemeyi kazanıp Türk statütüsünü de alırız. Bence bu çocuk için devşirme hakkını kullanmaya değer...

Nikolov can atıyor oynamaya. Şansı hak ediyor.
Bizim devşirmemiz Nikolov olsun. Nasıl olsa bu adama Türk lisansı vermeyecek Fenerasyon, Bizde onu 1 sene devşirme olarak oynatırız. Zaten sene ortasında mahkemeyi kazanıp Türk statütüsünü de alırız. Bence bu çocuk için devşirme hakkını kullanmaya değer...

Bazı gereksiz şeyler gördüm bi açıklama yapmak istedim...

Öncelikle bunlar benim düşüncem kimseye laf atma gibi bi durum söz konusu değil..
1. jamont sağlamsa şansı hakediyor. Formasını koy sahaya oynar tartışılması garip.

2. Lucas görev adamıdır hangı hoca ile çalışırsa o hocanın sistemine uyar oynar.

3.Micov marko dan 2 3 gömlek üstündür daha kalitelidir.

4.Marko Lucas ve jamont sahaya karakter koyan oyunculardır.

5.

Nikolov'u devşirme oynatabiliyorsak hiç beklemeyelim.

Marko gibi Cenk'i de kaybedersek artık kimse onun yerine şu gelir bu gelir muabbeti yapmasın. Tamam hadi Marko yabancıydı, yabancı havuzu daha genişte Cenk gidince yerine kimi alacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri