• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo'yu dinlendirmek sadece onu bench'de oturtmak değil, pasif dinlenir. Aradori de Pocius da Micov da diğer isimleri besleyebilecek cinsten oyuncular. Ender ve Sinan var daha. O yüzden combo'ya çok gerek yok bence. 3-4 oynayan delici birisi lazım. Gelabale, Jeff Brooks olabilir. Pivota post oyunu kuvvetli birisi gerekli artık. Aradori de ucuza gelmiş, pivota baya para aktarılabilir. Vougouikas, Pleiss, Lampe alın gelin lütfen ya.

Yalnız Aradori, Micov, Pocius 'tan 2 tanesi olur herhalde. 2-3 oynayabilen 3 tane oyuncu alınmaz.

Aradori zaten ismi geçen biriydi, ama yeni dillendi. Eğer planda değişiklik olmadıysa, Aradori; ne Micov'u, ne de Pocius'u etkilemiyor sanırım. Pocius&Aradori 2-3 rotasyonunu götürebilecek isimler, Micov da dönem başından beri Bertans, Gelabale tarzı isimlerle belirtilen uzun forvete de kayabilecek isim gibi düşünülebilir. Eğer bütçe sıkıntı yaşatmazsa, üçü de aynı anda bir kadro planlamasında düşünülebilir. Bu durumda da Cenk'i tutmayız herhalde.

Arroyo - Combo - Ender
Pocius - Sinan
Aradori - Micov
Erceg - KG
??? - Furkan

Aldığımız oyunculara bakarsak korkutucu bir pas trafiği ve şutör bir takım görebiliriz.Bence artık Lampe tarzı bir adam yerine Dorsey tarzı birine yoğunlaşalıyız Orlando Magic tarzı bir takım olabiliriz

Arroyo
Aradori
Micov
Erceg
Dorsey

Gibi

Aradori ile Pocius aynanda olmaz bence. Ben de gözüm kapalı Aradoriyi tercih ederim. Koç bu sene Arroyo'nun ne kadar yalnız kaldığını gördü, bu yüzden kesin combo guard istemiştir yönetimden yani Aradori gelirse combo guard gelmez diye bir şey olmaz bence.

300 bin doruysa eğer Marko 3 tane Furkan 4 tane Aradori eder. :) Bu transfer bu paraya tamamlanırsa çok iyi iş yapmış oluruz.

Aradori sağlam şutör içeri penetreleri var oyuna yönde veriyor iyi bir transfer ama soru işaretleri dolu kafam Micov ve Pocius'a ilave olarak combo olarak mı alındı yoksa Pocius'tan vazgeçildi Aradori alındı şimdi de bi tane combo mu alacağız nasıl olacak acaba işin bu yanını kenara bırakırsak cok temiz bir paraya güzel bir transfer oldu skor yükünü sıtlar ...

Pocius Micov Aradori takımlarında iyi asist ortalamaları olna oyuncular o yüzden combo ya gerek kalmaz heralde bu 3lü kısa rotasyonu için yeterli olacaktır çünkü.

Aradori 450.000 dolar
Mıcov 900.000 dolar
Pocius 900.000 dolar hem iyi oyuncular aldık hemde parayı iyi kullandık.

Geriye tek pivot kaldı bence o pivotta sağlma birisi olacak çünkü parayı baya ekonomık kullandık. Keşke Pleiss olsa pleiss olursa bu takım uçar abi uçar. Rakipleri 3 lük manyağı yapacak bir takım olacaz inşallah.

Arroyo Ender Niko

Pocius Aradori Sİnan

Mıcov Cenk

Erceg Kerem G. Kerem K.

Pleiss Furkan bu takım Abdi İpekçi de tranfları ne çoşturur be Offfffffff

/. yabancı olarak alınmış olma ihtimali nedir sizce?

Aradori çok istediğim bir oyuncuydu.Kendi şutunu rahatlıkla yaratabilecek bir oyuncu.O da Manu gibi 3. periyotları sever.Aradori gelecekse pivot transfer çok önemli bir hal aldı.Aradori geldiğine göre Dorsey'e hayır demem çünkü takımda bir sürü pasör oyuncu var Dorsey bu takımda iş yapar.

Herkese beyin jimnastiği yaptıracak bir transfer :) Planlanan ne çok merak ediyorum. Aradori+Micov+Pocius mu yoksa Pocius iptal yerine combo mu? Sezona yedi yabancı ile girmeyeceksek ikinci tercih daha mantıklı görünüyor. Hayırlı olsun.

Aradori ve Pocius'un ikisi birden varsa combo guard alınmayacak bence. Klasik şablonda 1-2-3 numaralarımız oldu. Hiçbiri buçuklu değil. Arroyo dışında bench ile ilk beş dengeleniyor sanırım. Ancak Ender'in buradaki performansı çok önemli. Arroyo'daki yaratıcılık Ender'de olmayınca hücumda tıkanabiliriz. iyi bir organizasyon ve sabırla top dolaşırsa leblebi gibi üçlük sokacak 3 oyuncu Pocius-Aradori-Micov, Ender'in süreyi gereksiz erittiği ve hücumu "tahmin edilebilir" kıldığı oyunlarda kendi şutlarını yaratamayacağından sıkıntı yaşar sanki. Bu durumda bizim Arroyo dışında penetre edebilen oyuncularımız Sinan-Ender ve Pocius'un performansı bizim de sezon performansımızı oluşturacak gibi..
İyi yönünden bakınca da sahadaki 2-3 numaralarımız hücumda riske edilemeyecek kadar şutör. Arroyo-Aradori-Micov-Erceg-Pivot gibi bir beş ile Pivot sürekli savunmacısı ile birebir kalıp sayı bulabilir, hücum rib çekebilir.

Combo guard yalan oldu bence :)

Ayrıca yüzde 40 la üçlük, 55 le ikilik atmış son sezonunda. Uzun zaman sonra da bir İtalyan olması güzel oldu. :)

Aslında oluşan takımın uzunu tam Dunstan olur keşke alabilsek bütçe ayırıp

Aradori ise Micov ve Pocius yani son dış sutorumuz bol skorlu galibiyetler bizi bekliyor demektir; artık son dev hamlesi kaldı...

Ben sahada yerli tutma zorunluluğu olmadığı için hocanın Cenk konusunda çok istekli olduğunu düşünmüyorum. Arroyo-Combo-Aradori-Micov-Pocius gibi bir kısa rotasyonu oluşturabiliriz. 6 yabancı + 1 EL Yabancı + 4 yerli. 1 yerli daha alma şansımız var mı bılmıyorum ama bence yeterli. Aradori'yi daha çok 2-3 olarak alınacağını düşünüyorum

Yönetimden bütçe onayı çıkmadan şapkaları havaya almamakta fayda var bence ki iş kağıt üzerinde onay vermekle de bitmiyor kaynağın bulunması da önemli sezon ortası ödeme krizi riski de var . Aradorinin zayıf ya da eksik yönlerini neler peki öğrenmek için soruyorum söz konusu maliyet doğruya yakınsa sayılan olumlu özellikler yanında bazı eksiklikleri de olmalı diye düşündüm

Ben Marko'nun gittiğini unuttum bir an. 7 yabancı olacak diyorum da Combo gelince 7 oluyor zaten. Yani benim düşündüğüm planlamada bir degisiklik yok. :)

Kerem Tunçeri hala kımse ile anlaşmadı bu arada EL'de 10 dk TBL'de 15 dk civarı bir sure alsa faydalı olamaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri