• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene hemen hemen hiç yararlanamadığımız Domercant'i düşününce, geldikten sonra birkaç maç iyi oynayıp sezonun kalanında dökülen Hairston'u gördükçe, hücum anlamında şova yönelik hareketlerde ve biraz da ribaundlarda iyi olan ancak genel manada özellikle savunmada lakayıt Bonsu'yu hatırlayınca neden olmasın diyorum. Marko ve Ersin iyi durumdayken uzun süreli sakatlandılar, keza Gordon ve Jawaii de. Maçları kıt rotasyonla oynadık. Her ne kadar Ergin Hoca dar rotasyonu sevse de çoğu oyuncu 30, 35+ oynamak zorunda kaldı ve bu da bizi zorladı genel manada. Kaldı ki geçen sene 77 maç yapmışız ve bu bir Türk takımının bir sezonda oynadığı en yüksek maç sayısı. Bu yüzden ben diyorum ki bu kadar işlemeyen dişliye rağmen, 12 tane işleyen dişliyle her şey çok farklı olur. Pocius ve Micov'u aldık olarak kabul edersek, iyi bir combo ve iyi bir pivotla sakatlık olmadığı müddetçe önümüzdeki sezon yine en tepeye oynarız. Yeter ki tek bir talihsizlik yaşamayalım. Kadro vasat olabilir ama biz zaten vasat kadrolarla iki senedir büyük işler yaptık. Yine yaparız. Yeter ki 12 oyuncu sağlam olsun.

Arroyo-Ender
Guard-Pocius-Sinan
Micov-Cenk
Kerem-Erceg-7. yabancı
Pivot-fFurkan

Bu kadroyu NBA´de doğuya koy final yapar rahat olun. :D

merhaba ;

Bildiğim kadarı ile Orhan hacıyeva Uşak ile hala imzalamadı. Neden hala düşünmüyoruz. Anlamış değilim.

Sezona muhtemelen 6 yabancıyla başlayacağız,7. yabancı için yönetim Ergin hocaya sezon içinde bütçe verecektir,olası bir sakatlık veya ekstra katkı isteği doğrultusunda hoca istediği takviyeyi Ocak ayında yapacaktır.

Arroyo-Ender

Pocius-Sinan

Micov-Cenk-Darden(Bertans)

Erceg-Kerem

Yabancı-Furkan

Pocius'un oyun kurma yeteneğinin oluşundan dolayı,6. yabancı hakkını combo değil,3-4 pozisyonlarında kullanabileceğimiz bir oyuncudan yana kullanmalıyız bana göre,bu Darden olabilir,pahalı gelirse Bertans'a gidebiliriz.Sezon yoğunlaştığında (Ocak ayında),Arroyo'nun yanına 1-2 pozisyonunda oynayacak bir oyuncuyu alarak 7. yabancı hakkımızı kullanırız.

Bence Micov transferi kalburustu, Pocius ta çok faydalı bir transfer arti Kerem G. pota altına dinamizm ve sertlik arttırici etki yapacaktır.
Bir sağlam 5 Ender ve Cenk in kalması arti sanırım bir dış oyuncu daha alimiyla zaten doğru kadro şablonu bizi başarıya götürür

Cenk'in kalıp kalmadığı belli değil sanırım.

Ender ile anlaşıp Cenk'i göndermek çok kötü bir hamle olur.

5 numaraya sadece bir adam mı alacağız?

4 numarada başka bir transfer yapacağımıza bu sene Ege Arar'dan yararlanma yoluna gitsek hem tecrübe kazanması adına faydalı olabilir.

Ergin hocaya Cenk mi Ender mi deseler bence Cenk der o yüzden Enderi tutup Cenki bırakmayız bana göre

Yarin ak kara belli olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@ismailsenol 17 sn.

Galatasaray Liv Hospital, Pietro Aradori'yle prensip anlaşmasına vardı. 1+1 yıllık sözleşmenin detayları konuşuluyor.

Obaaa!

Micov Pocius ın alındıkları düşünürsek geriye combo gard ve 5 numara kalıyo
combo gard ın driplink gücünün gordon kadar olmasada bi o kadar iyi olması ve kendi şutunu yaratan birisi olması oda kim olur bilmem artık piyasada adam kalmadı bide bu özellikler olacak falan işimiz zor. Erricg Green mantıklı gibi geliyor bana keşke Carlon Brown olsaydı.
5 numara içinse Ergin Hoca nın 5 numarada olmasını istediği özellikler arkası dönük oyunu ve şutu buda Lampe yi anlatıyor iyi bir hamle olur.
Joe Ingles in Maccabi de devam etmeyecek sanırsam vede şuan boşta 3.5 numara için keşke gelse savunması o kadar iyi değildir ama oyun sıkıştıgında alır şut atar potaya gider asist yapar oyun görüşü iyi bir oyuncu.

Arroyo Ender Niko

Erricg G. Pocius Sinan

Mıcov Cenk Ingles

Erceg Kerem G. Kerem K.

Lampe Furkan

Bu sezon için böyle bi kardro kurulsa bu kadroya asla hayır demem. Çünkü geçen TOP 16 da sadece Arroyo ve Marko birazda Sinan ın yükselen formuyla nereye kadar geldik bu kadroyla çok daha iyi yere gelebiliriz.

İsmail Şenol
Galatasaray Liv Hospital, Pietro Aradori'yle prensip anlaşmasına vardı. 1+1 yıllık sözleşmenin detayları konuşuluyor.
Bence çok iyi iş yapmış oluruz bu ransferle. Hadi hayırlısı.

ARADORi !!! işte bu

Aradori! Mükemmel transfer olur.

Aradori yi biraz anlatırmısınız arkadaşlar bir kaç maçını izlemiştim İtalya milli takımıyla ama hakkında
net bi bilgiye sahip deilim biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

Yıllık'da 300 bin euro gibi bir para dedi sportando. Buda tadından yenmez :)

Hem de senelik 300 bin Euro. Vay be anlaşmaya bak! Peki sizce Aradori transferin neresinde? 7.yabancı mı diyelim?

450 bin dolara Aradori,muazzam.

Aradori yaza yaza getirttim adamı,sıra Tremmell Darden'da :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri