Aradori ve Pocius'u 7.yabancı yapacak oyuncu iyi oyuncudur daha da merak ettim kim oldugunu.
Combo transferi yapılırkende bazı dengeleri gözetmek gerekiyor. İlla Jamon olması gerekmiyor ama gelirse de parçaları birleştirmek adına iyi olur.Atletik,savunması iyi ve süre dağılımda sıkıntı çıkarmayacak bir combo alınması taraftarıyım şu aşamada ve öyle çok paralar ödemeye gerek yok.
Aradori 7. yabancı olamayacak kadar iyi gibi aslında. Bu adam net bir kilit parça değil mi sence de?
Şimdi şahsi olarak benim temenim ama birileri ismi 2,3 gündür dillendiriyor kulüpte sonuç olarak burası Galatasaray akşamdan sabaha isimler en az üç kez değişiyor.Kerem sadece temenni mi ? Yoksa öyle bir girişim var mı Mithat bey ?
Aradori cok iyi oyuncu ama Arroyo, Erceg, Pivot, combo, gelirse Micov, bu 5'linin kesin oynamasini bekliyorum ben. Sezon ici mac mac degisiklik elbette olabilir ama 2-3 rotasyonu yeterince genis oldugu icin Aradori-Pocius ikilisinden birisi ligde degiserek oynar genelde.
İşte combonun ismi niteliği önemli bence. Gordon alınacaksa alınmasın, onun görevini Sinan da yapar. Farklı combo alternatiflerine açığım.
Iyi kadro kuruyoruz dengeli.Benim merak ettiğim Combo için dediğiniz adam yükselişte mi düşüşte mi ? Jamondan ucuz olduğuna göreye yeni yetme genç bir adam yada düşüşte
Aç bi oyuncu dedi Tanju abi. Muhtemelen avrupada 2.senesi falan olan bi amerikalı. Geçen sene Eurocup'ta iyi iş yapmış skorer, delici oyunculara bakmak lazım![]()
Eyüp Yıldız @eyupyildizz 3 dk.
Micov ve Pocius imza attılar diye duymuştum Aradori kimsenin yerine gelmiyor bence. Şimdi bir pivot alınacak transfer bitecek.