• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum ama gönül ister ki derler ya benimkide o misal.Barca-Real serisi son maçta son 2 dakikada kenardan gelip attığı iki üçlük şampiyonluğu getirmişti. Alacağımız uzun'un şutu olmasada olur sağlam dursun yeter.Şut konusunda sıkıntı çekmeyeceğiz bence.

Katılıyorum. Ne comboda ne pivotta şut şartı aramıyorum ben de. Zaten Galatasaray'ın en şutör takımını kurduk maaşallah :) Savunması iyi olsun yeter.

Mejri benim adamim kimseye yar etmem 3 sayfa Mejri overim burda pesinen soyliyeyim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mithat abi gerceklesme ihtimali nedir oluru var mi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mejri savunma da yeteri kadar sertlik gösterebilir mi? takıma şöyle baktığımızda Pocius dışında tam bi savunmacı diyebileceğimiz adam yok. (aradori ve micov kötü savunmacı değildir ama üst düzey de değil) Sinan desen savunmacı değil zaten baskı işini iyi yapıyor bir tek. Bu durumda Furkana büyük iş düşer, e onun da artık bir üst levele çıkma vakti geldi.

bir de Mejri son final maçında ciddi sakatlık geçirmiş?

Mejri memnun eder.Lawal gibi blok sevdası için bilerek açık vermeyiyor,o kadar aklı var.Özellikle blok peşinde koşmadığı halde yine çok açık farkla Euroleague'in en iyi blokçusu

Şifrelere atıfta bulunalım Harf alayım lütfen.
Mejri bence gitmez bizim takıma abi.

Mejri gerekli sertliği sağlar mı emin değilim.

Hala boşta olan Juan Palacios 4 numara için iyi olabilirdi ama burdan sonra da yabancı alınmaz heralde.

Arkadaşlar Mejri gayet iyi savunmacıdır. Blokları ve ribaundları ile pota altını karartır, hücum performansı da hiç fena değildir. Bu sezon EL'de birçok maçta Real'e maçın en kritik yerlerinde kilit katkı verdi. Özellikle smaca giden Nenad Krstic'i bloklamasını herkes hatırlıyordur sanırım. Ben memnun olurum gelirse şahsen.

Gani Lawal'ın Euroleague'deki serbest atış yüzdesi %71.7 gözüküyor. Lawal geliştirdi mi kendini bu konuda?

Çember çevresinde zaten etkiliydi, orta mesafe tehdidi de az çok oluşmuşsa; hücum yönünden durdurulması daha zor olacaktır.

Abi her şeyi anlarımda Mejrinin sertliğini de tartışmayalım artık be yürek ister kendisi sahadayken drive etmek

Transferler ne zaman resmiyet kazanır bir bilgisi olan var mı

Mejri mejri cüno Mejri :D.Reis gelirse cuk oturur en son Ndong'u bu kadar istemiştim

Mejri'nin post oyununa asla güvenmem ben onu da söyleyim. Vougouikas, John Bryant falan daha yararlı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri