• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ermal nasil ayrildi bizden bilmiyorum ama sirti donuk oyunu olan bir uzun. Bizde sure bulabilir

P&R oyunu hiç göremedim videoda ancak ayakları yeteri kadar hızlı. Arroyo ile iyi p&r oynayacaktır Muscala. Onun dışında Furkan'da olmayan post oyunu ve orta mesafe şutu var. Ndong sonrası Ersin de gidince orta mesafeden sokacak adam kalmamıştı. Blok tehditinin olması da artısı. Atletik ve sert uzunlar karşısında ne yapabilir bilmiyorum ama bir yıl Nba antremanı yiyince yeterli güce ulaşmıştır bence. Evet Mike Muscala alınabilirse hücumda ve savunmada gereken katkıyı verecektir.

Mejrİ değil mi muscala mıymıs yoksa her ikisi de kısa listede mi ?

Basketfaul bizim de Carlos'unda çıkış hakkını kullanmadığını yazmış işkillenen arkadaşlara duyrulur .

Nolan Smith çok yanlış transfer olur gibi geliyor. Umarım bu yanlıştan vazgeçeriz. Bu transfer önerisini bizim koça, İsmail Şenol vermiş olabilir. Bence Ergin hoca bu işten vazgeçmeli. Şu ana kadar iyi transferler yaptık ama Nolan ile bunu bozmayalm

Nolan hakkında ben bilgi sahibi değildim bu zamana kadar,siz demekki takip etmişssiniz,aydınlatabilirmisiniz acaba neden bize zarar getiricek bir oyuncu??

Nolan Smith tercihi çok riskli bence. Allah korusun Aroyo'ya bir şey olsa Ender & Smith ikilisi ile oyun kurmak zorunda kalırız ki, her halukarda Jamon (misal) & Ender ikilisini tercih ederim.

Lawal çok övülmüş ama Siena serisinde Othrllo Hunter karşısında çok kötü durumlara düştü ne savunma yapabildi ne box out
Sent from my RM-892_eu_turkey_361 using Tapatalk

Nolan tek basına Cedevitayı tasıdı. Arroyodan öğrenecek çok şeyi var. Hırslı olacaktır öğrenmek için. Ben yararlı olacağını düşünüyorum. Arroyo olmadığı zamanlarda oyun kurucu pozisyonunda diğer arkadasları yardımcı olacaktır. Aç bir oyuncu ve Ergin Hoca onu en iyi verim verecek şekilde kullanacaktır.

Maliyet olarak bu kadar ucuza kaliteli isimler almışken, kısa rotasyonunu bence geçen senenin üstüne çıkmışken biraz paraya kıyıp gerekirse kapısına kamp kurup Zaza'yı getirelim derim. Orta mesafe, ribaunt , sertlik , ruh her şekide seviye atlatır. Bir transfer bizim f4 yapmamızı bile sağlayabilir, Bence çok önemli hazır 6 yabancılı kadro kurmuşken Zaza takımda Droğba etkisi yapar. İnşallah Zaza yı tekrar parçalı formayla görürüz.

Arkadaşlar ne bu telaş anlamıyorum.Aradori Pocius Ender gibi adamlar varken topa yön verebilen (ha diyelim arroyo sakatlandı) sıra ne ara Smithe gelecek ve ne kadar süre alabilecek ? Tutturulmuş bir şutu yok -> Bu adam geçen sene yüzde 30 + üçlük attı yani Dom dom dan hairstondan daha iyi demek.Deliciliğinden bahsetmiyorum bile.Geçen senede C.zagrep şampiyon olurken kendisi takımın guardıydı ki yendikleri takımda Partizan.Bogdan'lı Bertans'lı Lauvergne'li Partizan.Alacağı sürede planlar dahilinde katkı verecektir lütfen rahat olalım.

Buda şurda dursun geçen sene şampiyon olurken Smithin buzzer beaterı ile şampiyon oldular ;

Cedevita 81-79 Partizan Nolan Smith FANTASTIC BUZZER - YouTube

Bence de yabancı bir pivot ile birlikte yerli bir uzun daha almalıyız . 4 ve 5 numaralarda toplam 4 tane uzun bana sayı olarak yetersiz görünüyor.

Nolanla ilgili tek bir fikir verecek video bulamadım ama bilgisine güvendiğim bir arkadaşım iyi adam iş yapar dedi bekleyip görecez.

Marjanovic hucumu fena değil ama savunması çok kötü Erceg in çok süre alacağını düşünürsek, bu sene şut yönünden ateş eden bi takımımız var zaten bence sert kalıplı bir uzun daha önceliğimiz gibi duruyor.

Eyüp abinin verdiği isimlerde Mejri yok.

Nolan hakkında pek bi fikrim yok. Şahsen tek güvencem Duke çıkışlı ve ilk tur draftında olması.

Ben Mejri yerine Muscala'yı daha çok isterim. Hem daha uygun olur -400 bin euro'ya imzalarız- hem de daha komplike oyuncu. Orta mesafesi var, pick and roll oynar, post oyunu var, pasörlük özellikleri iyi. Savunmada Pops'a katlandıktan sonra biz Muscala ilaç olur ilaç. Geçen sene 2-3 maçını izledim ben, cidden iyi oyuncu. Bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için; Mike Muscala 2013 NBA Draft Scouting Report Video - YouTube

Muscala nerden çıktı bilmiyorum da yalan dolan o iş. Yaz liginde şu an , takım opsiyonunu kullanıp uzatacak muhtemelen Atlanta

Nolan'ın Duke videolarını izledim birkaç sene önceki, oyun tarzı Bo'yu andırıyor biraz, patlayıcılığı falan.
Muscala'nın oyun konsantrasyonu çok yüksek. Özellikle savunmada çok etkili, hücumda da iyi bir bitirici. Alabiliyorsak alalım , olmuyorsa Mejri de kabulüm.

Telaş yok... Sadece yetenekli, gelişmeye açık, aç oyuncu kontenjanını gerekirse devşirme opsiyonu üzerinden Nikolov ile kullanırdım ben olsam; 7. yabancı hakkını da saklı tutar ya da 4-5 pozisyonları için harcardım. Elbette koç çok daha iyi bilir...

Eyüp Yıldız da yazdı şimdi Mejri'yi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri