5 sıra yükselmişiz, bu da kupayı almamız sayesinde olmuş diye anladım ben?Uleb ranking listesi 13 mayıs'ta güncellenmiş ama bizim puan aynı duruyor. Finalde maç kazanıp kupayı aldık puan eklenmesi gerekmiyor muydu?
+5 puan daha alır, 8.sıraya yerleşiriz diye düşünüyordum.
https://en.wikipedia.org/wiki/European_national_basketball_league_rankings
Hemen her gün takip ediyorum. Canaria serisi sonrası güncel puanımız aynı duruyor. En az 5 puan daha gelmesi lazım.5 sıra yükselmişiz, bu da kupayı almamız sayesinde olmuş diye anladım ben?
Faydalı bilgiler için teşekkür ederim. Tur atlamayı neye göre değerlendiriyoruz? Son 32, 16, 8, 4 ve final... toplam 5 aşama şampiyonlukla beraber 6 yapar. Ekstra 6 puan daha gelmesi gerekmez miydi?Puanlama ; oynadığın tüm maçlarda kazandığın maç ; 2 puan yenilgi ; 1 puan tur atladığında +2 puan kazanıyorsun. Bu sezon oynadığımız 24 avrupa maçında 15 maç kazandık toplam 30 puan 9 maç kaybettik 9 puan etti 39. 2 tane tur atlayıp +4 bonus aldık etti 43. Ve şampiyon takım bonusuda 2 etti 45. Yani biz bu sezon toplam 45 puan aldık bu sezon daha fazla puan almamız olası değil sezon bitti. Birde şampiyonluk bonusu final bonusu yani final oynayan iki takımıda extra 2 puan alıyor bu hem finalde kazananın hemde kaybedenin 2 puan alması demek oluyor. Şampiyon takıma özel değil yani bonus final oynayan iki takımında aldığını bildirmek için düzeltme yaptım. Geçen sene gran canaria toplam 24 maçın 21 tanesini kazanmış ( ki kaybettiği 3 maçın 2 si finalde khimki ye) 21 maç 42 puan 3 de yenilgi toplam 45 2 tur geçti 4 puan etti 49 artı 2 puanda final bonusu 51 puan aldı 😀 Biz şampiyon olduk onlar finalde kaybetti ama bizden 6 puan daha fazla aldı adamlar😀
Yani?Son 32 ve son 16 turu birde finalde oynama bonusu