Arkadaşlar öncelikle Eurocup'ı kabul etmemiz gibi bir şey söz konusu olamaz. Khimki, Valencia, Kuban gibi takımlar her 2 yılda bir bu kupada oynarken, bizim sanki 15 senedir aralıksız Euroleague'de oynuyormuşuz bir anda bizi silmişler gibi bir görüntü ve kibire bürünmemiz sadece Uleb yönetiminde değil, tüm Avrupa'da ters teper...
Unutulmasınki Real Madrid'de A lisansı almadan önce bu kupadaydı. Yükselişi bu kupayı alarak başladı...
Malesef bu işin patronları onlar.
Datçkanın Euroleague'e gidişi ise hakikaten kabul edilemez. Zaten çoğu kişiyi asıl yaralayanda budur bence.
Bizim yapmamız gereken seneye tüm kupaları almak Eurocup, Türkiye Kupası ve Türkiye ligi...
En önemlisi de Eurocup...Belki de en kolayı...
Bizi Euroleague'e almayanları bin pişman etmek...
Zaten Euroleague parçalanma sürecinde. Datçka gibi taraftarsız takımı alarak kendi ayaklarına bir kurşun daha sıktılar...
Bizim için ise vakit küsme vakti değil, küllerimizden doğma vakti...
Ben inanıyorumki içinde bulunduğumuz bu kötü durum, çok güzel günlerin başlangıcı olacak...
Yeterki kendi kendimize ihanet etmeyelim...
2. sayfada bunları yazmışım ben de...
Bundan 15-20 sonra belkide daha kısa, henüz doğmamş bir çocuk, Google'da (tabi o zamana Google kalırsa
)Avrupa kupası şampiyonlarını aradığında, 2016 yılında Galatasaray'ı görecek...Var mı daha büyük mutluluk...
Tarih hiçbir zaman ikincileri, üçüncüleri, F4'e kalanları yazmaz. Sadece şampiyonları yazar. Mesela herkes Ergin Ataman'ın Siena ile Saportayı aldığını hatırlıyor, peki finalisti hatırlıyor mu ? Şahsen benim Google'a bakmam lazım....
Tarihe yeniden adımızı altın harflerle yazdırdık. Dibe vurduğumuz geçen senenin ardından küllerimizden yeniden doğduk...Bu sene belki tarihinin en zor Eurocup'ıydı. İsrail şampiyonu burdaydı, Euroleague'in gedikli takımlarından Kazan, Valencia, Maccabi, Milano burdaydı...
Almanya şampiyonu Bayern, Türkiye şampiyonu Karşıyaka burdaydı...
Ama kupayı biz aldık....
Bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkürler....
Bu arada yazmadan edemeyeceğim, hani bir ara işler kötü giderken, bir arkadaş eleştirinin arasında şunu yazmıştı, tamam "Eurocup'ı deplasmanda kazanmadan da almamız mümküm ama"....
Aynen öyle oldu