Şurada olabildiğince düzgün yazmaya çalışırım. Fakat bugün garanti veremiyorum. İsteyen herkes üstüne eleştirilerimi üstüne alınabilir.
2 ) Canaydın da kötü bir başkandı ama adam çok saygıdeğer bir adamdı. Konuşması düzgün , duruşu oturuşu düzgün , nerede nasıl davranmasını bilen bir adamdı. Ama bu şimdiki başkan dağdan daha bugün paraşütle inmiş gibi. Keko adam istemiyorum abi klübümün başında bu kadar basit. Ceketinin içine kısa kollu gömlek giyen adam kekodur. Hİç bunu tartışmayalım. Ama çomarların başı keko olur tabiki.Türkiye'nin en iyi giyinen iş adamı Faruk Süren'den , Türkiye'nin en efendi insanı Özhan Canaydın'dan , Cnn İnternational'da canlı yayına çıkan Ünal Aysal'dan geldiğimiz noktaya bak. Bundan sonra da Fadıl Akgündüz'ü getirin başa .Kekolukla çomarlığı aynı potada eritip müthiş bir kimya yakalarsınız klüpte.
3 ) Takımda Melo'nun gitmesini isteyen bütün Türkler'i gönderin.Bi sultan Mahmut bulmak çok mu zor şu Yeniçerilerin kökünü kurutmak için. Jardel , Elano , Melo , sıradaki kim ?
Katkı/ onay/ itiraz değil durumdan istifade iki fikrimi paylaşayım dedim.
Özhan Canaydın benim gördüğüm en kötü başkan beyefendiliğin başarısızlığının yanında lafı olmaz, sizin düşünceniz saygı duyarım.
Yeniçerilerin başını yediği yabancı futbolcu örneklerine de bir ekleme yapmak isterim, transfer edilmesiyle, meşhur takım içi dengeler söyleminin en çok kullanıldığı belkide ortaya çıktığı isim Roman Kosecki.