2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

2015-2016 sezonunda futbol takımımıza başarılar...

Medicana Sivasspor - Galatasaray
Yer: Sivas 4 Eylül Stadı
Tarih: 15.08.2015
Saat: 22:00
 
Rezalet ötesi bir oyun. İzlerken utandım resmen.Sivas hiç kasmadı. İstedikleri an bizim ceza sahasındaydılar zaten. Hele orta sahayı geçmeleri 5 sn bile sürmedi. 2-2 çok müthiş skor oyuna göre.
 
Sivasspor karşısına golcüsü olmadan çıkan bir Galatasaray olamaz! Real Marid değil, Sivas!..
 
Bilal , Sabri çok kötü bile değillerdi 2 kişi eksik oynadık. 2-2 nasıl oldu halâ şaşkınım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Takım daha hazır değil, açık olarak gözüküyordu. Fakat bu Sivasspor'u yenemeyiş, oynanan oyun başka bir durum. Umarım 2010-2011 sezonundaki psikolojiye dönmeyiz.
Chedjou takımın en iyisiydi, açık ara. Selçuk'un performansı da iyiydi. Geri tüm oyuncular vasattı. Sneijder hazır değil henüz.
Kaybedilen 2 puandan ziyade kazanılmış 1 puan olarak görmek lazım bu akşamı.

Bizim taraf fulle yakındı ama Sivas tarafında çok boşluk vardı. Futbol taraftarla güzel hep bunu diyoruz ama 80 liraya bilet satan Sivasspor yönetimine ne söylesek az. Alın o boş koltukları müsait bir yerinize...

Ligtv'nin pierosuna göre Burak'ın attığı gol ofsayt, Olcan'ın verilmeyen golü ise ofsayt değil. Tümer Metin Olcan'ın pozisyona olabilecek bir hata diyor, Burak'ın gole ise önemli hata diyor. Bu adamların kalemini kulüp nasıl kırdıramıyor anlamış değilim. Şeref yoksunları, eğer benden aldığınız bir kuruş boğazınıza gidiyorsa haram olsun.
 
Olcan, Carole'den çok mu daha iyi oynuyor ?
Ben olsam Carole ile Telles'i arkalı önlü oynatırdım.

Muslera
X-Chedjou-Semih-Telles
Melo-Selçuk(Bilal)
Podolski-Sneijder-Carole
Burak

Bu takıma acil sağ bek ve forvet lazım.
 
Chedjou mükemmeldi, şu adamı umarım bu yıl iyi bir sağ bek ve stoperle izleme şansımız olur. Kadro derinliğimiz orta ikili hariç sıfır, Melo gelince, Jose form tutunca ortasahada sıkıntı yaşamayız ama Yasin'in yedeği Olcan olması düşündürücü. Hamza Hamzaoğluna güvenmeyenin de adaleti yoktur zaten. Ünal Aysal'ın bıraktığı enkazdan sonra iki rezil yönetimle 3 kupa kazandı, tek kusuru fazla iyi olması. Ama hocaya güvenmek lazım, güveniyorum da
 
Sinirden , aylardır görmezden gelinen problemlere olan rahatsızlığımdan uyumakta zorlandığım bir gece daha... O kadar gerginim ki birileriyle tartışmak için ortam yapıyorum resmen. Stoper ve yedek forvet transferleri olacak gibi ama tekrar tekrar haykırmak istiyorum : SAĞ BEK ve SAĞ AÇIK alın artık . Hep söyledim , sürekli kendimi tekrar etmekten bıktım aylardır yineliyorum. Sezon önü planlamada Yasin 11'e yazılmaz , Yasin'i çok seviyorum iyi de oynuyor ama olmaz. Galatasaray takımı kanat oyuncusu olarak Poldi,Yasin ve Olcan ile yetinemez hele ki 4-2-3-1 oynuyorsa. Yasin yıl içinde çok verimli olur ama bir transfer daha gerek yoksa deplasmanlarda oyunu açmakta zorlanırız aylardır söylüyorum bunu.

Merkez üçlü , denge-pas oyuncusu ve dribling ile öne doğru mesafe alan oyuncular değil. Daha çok orta saha civarında kenarlara pas atarak oyun kurma yetisi yüksek oyuncular özellikle Selçuk ve Sneijder. Burak da ileride top tutamayınca tüm pas trafiği tehlikeli bölgeden uzak bölgede oluyor ve rakip kaleye yaklaşmakta sıkıntı çekiyoruz. Kenarlara bakalım : Poldi-Yasin. İkisi de kenar forvet özellikleri olan , oyun kurma ve pas trafiğini ileriye taşıyabilen değil noktayı koyan oyuncular. Melo-Selçuk-Wes-Burak varsa mutlaka dribling ile öne gidecek oyuncu olması gerekiyor bana kalsa sadece sağ kenar değil orta 3 lü için de bir tane böyle oyuncu alırım ama şu an bu imkansız zaten. Yani şunu söylüyorum taktik getirisi bir yana bunun sakatlığı var , kart cezası var : SAĞ AÇIK ALIN !!!

Podolski'ye gelirsek onu Podolski yapan sol kenardan forvete ve ceza sahası civarına girip etkili olması , gol atmasıdır. Onu başka yerde oynatarak herhangi artı bir durum elde edemeyiz. Podolski sol kenar forvetten 12-14 gol atıp takımın gol yükünün geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Burak'a bağımlı olmasına çözüm olabilecek bir oyuncudur. Podolski sol kenar , sağ kenara transfer. Yasin gibi kendini geliştiren yetenekli bir oyuncu da olunca kenarlar işler.

Saha da Selçuk ve Chedjou haricinde iyi oyuncu yoktu , özellikle Bilal,Sabri ve Olcan'a nasıl katlanıldı ben hiç anlamadım.
 
Malesef eksik 1 tane değil bir kaç tane. Ve malesef yönetimin 1 oyuncu almaya bile niyeti yok.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hadi Bilal eksikliklerden dolayı oynadı, neticede Selçuk'un yedeği. Ama Olcan ve Sabri nasıl bu takımda ilk 11 oynar ben hala hayret ediyorum. Hamza Hoca sert mizaçlı biri olsa maç açıklamasında alttan alttan transfer isterdi. Ama Hamza Hoca iyi niyetli yönetiminde işine gidiyor. Ama Hamza Hoca kendine ediyor farkında değil. Sonumuz hayrolsun.
 
Real Madrid maçında Allah yardımcımız olsun. Adamlar bizim büyüklüğümüze itibar edip davet ediyor ama başımızdaki çapsızların haberi yok bulundukları yerden, Akhisar sanıyorlar burayı. Avrupadaki prestijimiz geçen sene Prandelli sayesinde yerlere düştü. Bu sezon Hamza da üstüne tüy dikecek. #Beceriksizlerİstifa
 
Ne gerek var böyle onemsiz maçlar için as oyunculara dimi? Melo chedjou falan riske edilmesin zaten yedeklerimiz bile yener geçer.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst