2015-2016 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

Akıllar kupaya gidince ligi boşladık sanırım.Final grubunda şampiyon olmamız zor tabiki.
inşallah Cev şampiyonu olup o kupayı 4.kez ülkeye getiririz.
 
Final maçını niye taçsporda oynamıyoruz oranın atmosferi daha etkili olur aslında?
Salon mu degiştiremiyoruz acaba?

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
15 yaşımdan belli izliyorum takip ediyorum voleybolu, tabii buruk bir şekilde, artık kadın ve erkek voleybol takımlarımızın zirveye oynadığını görmek istiyorum...
İnşallah kadınlarda Cev Cup'la başlar kupalar gelmeye...
Kadınlarda 5 yılda 4 kez Şampiyonlar Ligi Türkiyeye geldi, araya sadece Kazan girebildi, artık bizimde buralarda olmamız gerek...
 
Bugün büyük gün. Saha avantajı elde edememiş olmak kötü tabi. 2012'de bundan dolayı kaybetmiştik. Ama tarih her zaman tekerrürden ibaret olacak değil ya. Keşke Burhan Felek'te olma imkanım olsaydı. O kupa artık bu sene gelsin !
 
İlk seti 25-14 aldık. Takım olarak her oyuncu çok iyi ama Centoni'nin yeri bir farklı.
Sokolova ile bir zamanlar Avrupa'nın anasını ağlatıyorlardı, Centoni yine inletiyor ama Sokolova formdan düşük.
Bu arada Kosheleva sakatlığından dolayı oynamıyormuş.
 
Aldığımız rahat setlerden sonra maçın buraya gelmesi üzücü oldu.Ama en nihayetinde kazanmak çok iyi moral ve motivasyon oldu.Tie break setinde 13-11'den maçı almak için gösterdiğimiz gayret harikaydı.Rakip avantajı aldık diye düşünebilir ancak Galatasaray zoru sever.inşallah Rusya'dan kupayla döneceğiz.
Bu voleybolda itirazın bir cezası var mı?Basketbolda olsa bu Rusların koçu atılırdı heralde.Yavşak heriflerin 13-13 iken servis atarken oyunu soğutmak için yaptıkları çirkeflikten sonra maçı almamak ayıp olurdu.Aslı'nın o sayısı tam bir mesaj oldu.
 

Üst