• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat Çetin'i de yaz oraya Furkan.

Önce yabancıları belirlemeye çalışıyorum. Serhat'ı da severim ama şu +1 yabancı nereye gelecek eğer guard rotasyonuna gelirse kısa rotasyonuna yerli hamle gelmez gibi görünüyor. Uzun + Ersin olursa Duşan transferi de olmaz gibi. Hoca 20 Temmuz'a kadar transferi bitirip Milli Takım'a gidecek. 20 gün içinde her şey belli olacak artık.

Evet, Ergin Hoca geçen GS TV'de 6 milyon demişti bütçe için. Can yönetici olduğu için hoca ücreti dahil kulübün bütün genel giderlerini hesaplamış olabilir.

Önce yabancıları belirlemeye çalışıyorum. Serhat'ı da severim ama şu +1 yabancı nereye gelecek eğer guard rotasyonuna gelirse kısa rotasyonuna yerli hamle gelmez gibi görünüyor. Uzun + Ersin olursa Duşan transferi de olmaz gibi. Hoca 20 Temmuz'a kadar transferi bitirip Milli Takım'a gidecek. 20 gün içinde her şey belli olacak artık.

Hoca da önce yerlileri belirleyip ona göre yabancı yapacak gibi duruyor :) Sen yine de Serhat'ı yaz oraya ;)

Wildcard muhabbetinden sonra bu adamlarda bu para varken Emir'i bir sekilde alirlar, Mahmuti bayilir zaten boyle adamlara.
Zaten Sahenk - FB iliskisi malum, Emir'in maasi konusunda onlarla da bir sekilde anlasilir, ben oraya gitmesine kesin gozuyle bakiyorum.

Dudley bize duser aliriz bence.

Sutor PF - Dudley - Ege
Lasme - Holman

Boyle bir rotasyon icin ne dusunursunuz? Bence ezemeyecegimiz pota alti olmaz Eurocup'ta.

Şimdi maçta görünce aklıma geldi Jamel McLean ve Jelovac hala uygun.

Jelovac kontrat imzaladi demisti Semih ama resmiles mi bakmak lazim, uygun olur gercekten.

Jelovac - Dudley - Ege
Lasme - Holman.

Boyle bi pota altida biraz şov bence. :D

Arkadaşlar bir tane adamakıllı bir 4 numara bulun, yoksa gene Erceg'e mum olacaz gibi geliyor. Hepiniz kadro yazıyorsunuz 4 numaraya gelince boş geçiyorsunuz. Bulun bir tane şöyle Erceg'in savunma yapan ribaunt alanını, tweeterdan Ergin Hocayı bombardıma tutalım.

Arkadaşlar bir tane adamakıllı bir 4 numara bulun, yoksa gene Erceg'e mum olacaz gibi geliyor. Hepiniz kadro yazıyorsunuz 4 numaraya gelince boş geçiyorsunuz. Bulun bir tane şöyle Erceg'in savunma yapan ribaunt alanını, tweeterdan Ergin Hocayı bombardıma tutalım.

Erceg'in savunma yapıp ribaund alanı Bjelica oluyor o da NBA'e gidiyor. Orayı ya ucuz maliyetli şut atabilen bir oyuncuyla dolduracaksın ya da atlet amerikalı. Ben ikisinden de örnek verdim :)

Moerman Banvit ile kesin olarak anlaştı mı?

Luke Harangody :)

Erceg'in savunma yapıp ribaund alanı Bjelica oluyor o da NBA'e gidiyor. Orayı ya ucuz maliyetli şut atabilen bir oyuncuyla dolduracaksın ya da atlet amerikalı. Ben ikisinden de örnek verdim :)

Valla Furkan o zaman ben hiç istemememe rağmen eğer Erceg indirime giderse olabilir diyorum. Ne de olsa Eurocup ta oynayacaz.

Eğer kulüpte birazcık iş bilen yöneticiler olsaydı Euroleague'de oynayacak 4. Türk takımı Darüşşafaka olmaz biz olurduk.Ama bu basiretsiz yöneticilerin daha birkaç gün önce Amrabat'ın malagaya transferinden bile haberlerinin olmadığı,üstüne üstlük Hamzanın gelecek sezonki planlarında Amrabatı da düşündüğü haberlerini hatırlayacak olursak ve yabancı sınırı kalkmışken Sabriye verilen paraları,hatta taraftar korkusu olmasa utanmadan aydın yılmazı takımda tutma isteklerini de buna eklersek bu adamlardan fazla bir beklenti içine girilmemesi gerektiğini anlarız.Ergin Atamandaki hırsın çeyreği herhangi bir yöneticide olsaydı biraz ümitli olurdum ama ne yazık ki öyle bir yönetici yok.Bu yüzden bu gibi durumlarda tepkiyi koyacak kesim taraftarlar olmalı diye düşünüyorum.ben şahsım adına digitürkü iptal edeceğim eğer iptal nedenini de sorarlarsa da Euroleague için almış olduğumu artık gerek kalmadığını da belirteceğim.Hatta biraz daha uzatırlarsa Darüşşafaka taraftarlarına satmalarını salık vereceğim :) Bu durum sosyal medyada toplu halde eyleme dönüşürse yayınlar için büyük paralar harcayan Digitürk de o ligde bizim olmamız için çaba harcar duruma gelecek.Mesela ülker fenere değil de bize sponsor olsaydı bu süre içinde eminim fenerli taraftarlar ülker grubunun burnundan getirirdi bu sponsorluğu ve sponsorluk bir yıl bile sürmezdi...Ben şahsen fenerin sponsoru olan ülker ürünlerini de satın almamaya gayret ediyordum...tabi tek kişiyle olacak şeyler değil bunlar biliyorum..sabriye verilen paralara ve aydın yılmazın takımda tutulma ihtimalinde sosyal medyada ortaya koyulan ortak tavrın ne kadar etkili olduğunu gördük.bu yüzden G.Saray taraftarı bu tarz tepkileri toplu halde her zaman her kuruma karşı yapabileceğini göstermeli diye düşünüyorum.

İsim önerileri de yapılıyor ama kadrolara yazılanlar bir şekilde klübün ilgilendiğini duyduğumuz isimler. Bunlar arasında da uzun forvet yok hiç. Varsa da ben bilmiyorum.

Valla Furkan o zaman ben hiç istemememe rağmen eğer Erceg indirime giderse olabilir diyorum. Ne de olsa Eurocup ta oynayacaz.

Erceg indirime gitmediği için ayrılmak zorunda kaldı abi. Görünüşe göre henüz bir kulüple de anlaşması yok. Maliyeti indirip kalmak istiyorum dese şaşırmam yani

Hrvoje Peric, Dejan Ivanov, Dominic McGuire, Caleb Green, Luke Harongody, R T Guinn diye gider...

Harangody de bütçe zorlanabilecek bir isim tabii

Erceg falan lazım değil yeter!

Ben hocanın 7. yabancıyı sezon başında alacağını düşünüyorum yine.4 kısa-3 uzun yapar,3 kısa 3 uzun yabancı hocayı kesmez bence eğer Eurocup'ı ciddi şekilde hedefliyorsa.

Aslında Maxi Kleberde çok iyi olur 4 numara için :)

[video=youtube;vmRTxVFvbpg]https://www.youtube.com/watch?v=vmRTxVFvbpg[/video]

Hiç fena değil, hemde hiç fena değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri