• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar burada eurocup seviyesi takımlar için güzel bi liste var ordan oyuncu seçebiliriz
Transfer Önerileri-2 (Fersu Deniz YAHYABEYOĞLU) - BASKETFAUL - Türkiye'nin basketbol portalı.

Atletik,savaşçı,organizatör,çok yönlü gibi kavramlarla betimlemiş oyuncuları. Bazılarının pozisyonu , niteliği ezbere ve fiziki görünüşlerine göre yazılmış. Basketbolu 3-5 rakama indirgeyip hiçbir gözlem izlenim katmayacaksınız bir de basketbol üstadı olacaksınız. Basketfaul gibi bir sitede nasıl böyle basit işler çıkıyor anlamış değilim. Sadece bu yazı özelinde değil sık sık yapıyor bunu.

Bu arada adı geçip bu sayfaya düştüğü için yazdım, fikirlerinize saygı duyuyorum benim eleştirim çoğalan "basketbol üstadlarına".

Fersu Yahyabeyoğlu'na göre EL Wild Cardı Darüşafaka ve Karşıyaka almış.

Darusafaka Dogus'un, Ulker ve Efes'ten zerre farki yok benim icin. Umarim topyekun yokolup giderler bir an once.

Jeter'a yaptığımız teklif 2 yıllık 1,3m€'ymuş. Eyüp Yıldız'a biri sormuş o da doğrulamış.

Eurocup için wild card almışız biz de

Doğuşu Trabzon eledi o zaman Trabzon gitseydi EL ye. Hem taraftar da fuller salonu, kadro da iyi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EL'de bir Türk takımının daha yer alması falan tamam da Darüşşafaka'nın El oynayacak olması tüm Avrupa basketboluna yapılmış bir ayıp.1 sene önce 2.ligde oynayıp TBL sezonunda da playoff ilk turunda elenen bir takımın EL oynamasının mantıklı herhangi bir izahı var mı?ULEB'e sponsorluk adı altında para yedir,haksızca gittiğin yer de sırf Türk takımı diye desteklenmeyi um.Yok artık

Bide başımıza Daruşşafaka çıkt, başlarını ezemiyoruz ya Galatasaray olarak yazık.

Mesela onlar hakettiyse onları eleyen Trabzon niye hak etmedi? Yada biz Daçka ile aynı turda elendik,2 senedir de top16 top8imiz var.Neden Daçka

DAÇKA KİM

Darüşşafaka en uyuz olduğum kulüp sıralamsında doğrudan birinciliğe çıktı sanırım 1.5 yılda komisyoncu koçu ve şikeci sahibi Şahenk ile.Adam sponsor adı altında resmen para yedirip boktan takımını EL'ye soktu.Biz dahil diğer Türk takımları da buna tepki veremiyorsa onlara da yazık

Karsiyaka 2016'dan itibaren gecerli olan B Lisans almis. Hadi ayiklayin pirincin tasini.

Sampiyon oldugumuz sene o butcelerle, taraftarla ve lobiyle alamadik o lisansi. Sorumlulari kina yaksin ve utansin.

Ferit Şahenk şirket çalışanlarını otobüslerle salona taşır artık...

Darüşşafaka dediğimiz kulübün çocuklukta azımsanamayacak bir kültürü,basketbol değeri vardı fakat Doğuş'un hamlesi sonrası ondan da eser kalmadı.Sırf Karşıyaka'yı almalarına itirazım olmazdı fakat şu karar Euroleague adına rezalet.

selamlar,
Troy de vries ismi forumun genel bir isteği mi yoksa bizim böyle bir niyetimiz var mı?
Şahsen düşük maliyete tecrübeli ve yüzdeli oynayan bir skorer oyuncu almış oluruz.

Bizdeki rolü ile konya daki rolü aynı olmayacaktır ama buyrun istatistiki açıdan da değerlendirin.
Oyuncular

Bu arada Carter ın kalması iyi olur.(maliyeti yüksekse bırakılabilir)
Takımın bir numaralı skor opsiyonu olmasada dinamizm getirdiğini düşünüyorum. Tek sorun dış şut tehdidi olmaması. Böylesine dribling üzerinden basket yapmayı seven bir oyuncu için olumsuz bir durum. Yay dışından yakın savunmaya gerek kalmıyor pek kendisine.

Benim anlamadığım bir diğer nokta da, ULEB neye dayanarak ffp'den bahsediyor? Katılımcı takımlara adam gibi gelir sağlayamadan neyin ffp'si bu? UEFA ffp kuralları koyuyor, ama katılımcı takımları da maddi manevi ihya ediyor. Peki ULEB napıyor?

6. yabanciyi kisa rotasyonunda kullanacaksak Carter kalabilir bence, eger uzun rotasyonunda kullanacaksak ayrilmali. Bu kadar net bence.

Jeter, Sinan, Carter, Goksenin, Micov kabul edelim ki suttan muthis fakir bir rotasyon olur ki sistemimizi dusununce isler dahada icinden cikilmaz hal alir sezon ortasinda.

Karsiyaka 2016'dan itibaren gecerli olan B Lisans almis. Hadi ayiklayin pirincin tasini.

Sampiyon oldugumuz sene o butcelerle, taraftarla ve lobiyle alamadik o lisansi. Sorumlulari kina yaksin ve utansin.
B lisansi kalkmadi mi?

Neden daçka? Ligi lider mi bitirdi ? Final mi oynadı ? Doğuş grubunun bir şirketi Euroleague e sponsor olmuş, hooop wildcard...
Tek kelimeyle rezalet...

Demekki Daçkanın o kadar transfer hamlesi boşa değilmiş sağlam güvence almışlar lobicilik faaliyetleri sonucunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri