• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep söyledim yine söylüyorum Mavrokefalidis çok iyi bir pivot tercihi olacaktır. 600k'ya imza atabilir diye düşünüyorum. Hücümda bize seviye atlatabilecek bütçeye uygun önemli bir isim. Tabi Ataman'ın gündeminde midir hiç sanmıyorum.

Hep söyledim yine söylüyorum Mavrokefalidis çok iyi bir pivot tercihi olacaktır. 600k'ya imza atabilir diye düşünüyorum. Hücümda bize seviye atlatabilecek bütçeye uygun önemli bir isim. Tabi Ataman'ın gündeminde midir hiç sanmıyorum.

Yunanistan'da yabancı sınırı var. Pana bence bırakmaz onu bıraksa bile Oly, AEK falan alır Mavro'yu.

Caleb Green hayırlı olsun

Ne kadara anlaştık acaba ?

Eyüp Yıldız baya sevindi transfere nasıl adamdır

işte budur ergin hoca işi biliyor valla cok beğenirim kendisini

Green'i 3 numaradada kullanabiliriz.Hucum yonu iyi bi oyuncu ama savunmasi nasil bilmiyorum bilen varmi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hareketli bir oyuncu, şutu var fiziği iyi. Lasme gibi içi geçmiş değil bence fayda sağlar. Net iyi hamle sakatlık vb yaşamazsa.

Cumhuriyet gazetesi basketbol yorumcusu Yunus Aydın;

@yunusaydincom: Caleb Green Galatasaray ile anlaşmış, yakında açıklanır. Harika bir transfer. Ergin hoca çok doğru yabancılar seçiyor.

Sofo+Caleb Green yapıyorsak,3. yabancı uzunda önceliğimiz savunma olmalı.2 hücumu iyi olan uzun alınıyor zaten. Mesela çok iyi savunmacı olmasa da bekçilik yapabilecek bir Begic hamlesi gelebilir. Ama ben yine atletik bir Amerikalı oyuncu tercihinden yanayım.

Caleb Green hayırlı olsun daha önce kadroda düşünülmesi gereken isimlerden biri olarak yazmıştım.İzlediğim maçlarda çok beğenmiştim skora yakın oynayan ,atlet ,şutu olan bi oyuncu defansı da iş görür olarak Hatırlıyorum.Ergec sonrası ilaç olur Avrupa'nın başüstü pflerinden herşeyi belli bi düzeyde yapan bi oyuncu.

benim de kişisel olarak istediğim oyunculardan biriydi,sevindim transfere hayırlı olsun.

Green transferi on numara olmuş yalnız. Savunması da iş görür, Ergin hoca çok iyi seçim yapmış

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hücumda bireysel yetenekleri olan bir isim.Sassari de Eurocup seviyesinde ciddi işler yapmıştı.Lakin savunma ve ribauntlarda ortalama bir isim.Mühendisliği doğru yapmalıyız

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jeter-Şafak
Combo-Sinan-Göksenin
Micov-Serhat
Green-Ege-İzzet
Sofo-Samuels

Büyük ihtimal Koç Samuels yerine Yaz liginden oyuncu bakabilir. belki bir sürpriz olur Combo oradan gelir :)
7. yabancı sanırım şuan için gerekli değil.

Hayırlısıyla Jeter veya bir pg de açıklansa kadro hakkında fikir sahibi olsak içimiz rahatlasa

Carter yaz liginde phoenix suns forması giyecekmiş.

Green hakkında detaylı bilgi verebilecek olan var mı? İstatistikleri Ergin Hoca'nın sistemindeki bir 4 numra için çok vaatkar durmuyor. 17 dk - 7.5 sayı - 3.5 rebo - %35 üçlük...

GREEN, CALEB - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Artık iyi kaliteli bir combo şutör ve sofonun yanına atletizmi ön planda olucak bir oyuncu alırsak çok iyi olur iyi bir kadro kurmuş oluruz keşke Patrick Young bu takımda kalsaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri