• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısa zaman sonra çok garip haberler gelebilir bizim takım için. Biri bana bir şey dedi, eğer gerçekleşirse bizde çarşı pazar karışır.

Kısa zaman sonra çok garip haberler gelebilir bizim takım için. Biri bana bir şey dedi, eğer gerçekleşirse bizde çarşı pazar karışır.
Bahsettiğiniz bizim adımıza olumlu bir gelişme mi? En azından bunu söyleseydiniz...

Semih Erdene teklif yapmışız cvp bekliyormuşuz gelirmi sıfatsız sevmiyorum kendisini ama bize ilaç gibi gelir şahsen sırf gs için severim en azından küfretmem :-D

Türk olarak alabileceğimiz en iyi uzun ama geleceğini sanmam

Ben Ergin Ataman'ın istifa edeceğini düşünüyorum,gidişat bu yönde,yönetim tarafından yapılacak ilk skandalda Ergin hoca istifa edecektir ki bu yönetim skandallar konusunda diğer yönetimleri bile geride bırakacak gibi,Galatasaray taraftarına düşen bu yönetime sessiz kalmamaktır yoksa sıkıntılı zamanlar geliyor

Her habere ve her haber verene atlamayın bence....

Ben Ergin Ataman'ın istifa edeceğini düşünüyorum,gidişat bu yönde,yönetim tarafından yapılacak ilk skandalda Ergin hoca istifa edecektir ki bu yönetim skandallar konusunda diğer yönetimleri bile geride bırakacak gibi,Galatasaray taraftarına düşen bu yönetime sessiz kalmamaktır yoksa sıkıntılı zamanlar geliyor

sanmıyorum..ergin hoca istifa etse geçen seneki rezilliklerden sonra istifa ederdi..eğer yönetimden rahatsız olsaydı sözleşme uzatmazdı..ergin hoca aptal değil başına gelecekleri az çok bilecek kapasitede ve bunları bilerek sözleşme uzattı..

Bu nedir arkadaş bunu duydum böyle olacak diyip bir daha yazmamanın amacı nedir . Milleti galeyana getirmek hoşunuza mı gidiyor

Yav bende bunu yazan hakkında biri geldi müfteri dedi desem nolucak şimdi ortaya lafmı atmış olucam hayır bizde her lafa inanır olduk biride demiyoki sen kimsin sana laf diyen kim bi açıklada bizde bilek cümlemin başında dediğime alınma sakın ;-)

Duyumculara inanmamanız gerektiğini geçen sene öğrenmeniz gerekirdi. :)

Hocanın transfer listesini, her Free Agent'i zu GS yazanlar bilmiyor arkadaşlar :)

Hoca istifa falan etmez. Bu sezon hiç düşünmeden yeni kontrata imza attı. Hackett, Delaney isimlerini ortaya atıp kenara çekilenlere prim vermenin lüzumu yok da, çıkan her ismi akıl-mantık çerçevesinde değerlendirmemiz gerekiyor.

Şu sıkıntılı dönemde eğlence olsun diye şöyle bişi geçti aklımdan gs da olmasını istediğimiz 6 nba 6 Avrupalı oyuncudan oluşan kadro benim kadrom şu şekilde bakalım en iyi hangisi olucak biraz eğlenelim

Cris Paul - Spanoulis

Klay Thompson - Mario Hezonja

LeBron James - Rudy Fernandez

Kevın Love - Andrey Vorontseviç

De andre Jordan - Marc Gasol

Anthony Davis - Sergio Rodriguez

:-D :-D :-D

Şu kadroyla bütün maçları kapalı gişe oynarız yemin ediyorum millet bilet bulmak için durmadan yöneticileri arar vaybe düşünemiyorum bile belki çıkar bi babayiğit ben basketbolu ayırıyorum deyip alsada şu şekle soksa tamm nba oyuncularını geçtim Avrupalı kadro bile yeter bence :-D

Semih Erden gelirse pota altinda kuvvetli oluruz. Baby Shaq ve Semih ikilisi pota altinda esit surelerde ciddi isler yaparlar. Sari Kirmizi renkler icin savasan her oyuncuya,saygili olanlara her zaman ekmek var. Yeter ki emre b. gibi sonradan donme olmasinlar. Yoksa Mehmet Topal gibi Semih Erden gibi Nevriye gibi oyuncular her yerde oynayabilirler. Son topa kadar olduktan sonra ve en onemlisi saygili olduktan sonra problem yok.

Bize 1 ve 2 numaralara skorer Arroyo gibi boyle winner bir oyuncu gerekli. Justin Dentmon-Bobby Brown ikilisine Semih ve Baby Shaq eklense bence fenada olmaz.

Bobby Brown-J.Dentmon-Micov-Caleeb Green-Baby Shaq Diger yabanci oyuncu da Micov'u yedekleyecek biri.

Allah Sofo Semih ikilisini yazdıysa bozsun diyorum sadece.Resmen kabus olur bir tanesi papatya falı olan 15 maçın 2sinde iyi oynayan lakayit Semih diğeri de artık Avrupa basketbolunda yeri günden güne azalan lakayit Semihin sahadan sildiği Sofo.

Justin Dentmon, Jeter'den daha yetenekli bir oyuncu. Çok daha skorer ve skor işini çok zorlamadan da yapabiliyor. Jeter'in Dentmon'a göre tek artısı takımı daha fazla oynatabiliyor olması. Ancak, ikisinden birini seçmek durumunda olsam Dentmon'a alırım. Tabii Çin'de yüklü bir kontratı vardı Dentmon'un, getirmek kolay olmayabilir.

Diğer yandan Marcus Williams Avrupa için muazzam oyuncu esnasında ama, bir türlü istikrar yakalayamadı. Yetenek olarak kesinlikle şuan Avrupa'daki en iyi üç PG arasına girer ama, disiplin ve kazanma mentalitesi sorunu var. Ben uygun şartlar altında yine de alırım kendisini.

Semih Erden gelebilse ilaç olur esasen. Rotasyonu inanılmaz rahatlatır fakat, zor transfer.

Dentmon veya Jeter'dan birisi.
Emir veya Serhat'tan birisi.
Ersin veya Dusan'dan birisi.
Sofo inşAllah gitmez.
Semih çok para ister. Ona hiç gerek yok. Ona vereceğim bütçe ile daha iyi bir 5 numara alırım. Ersin çok daha istikrarlı ve cok daha iyi iş yapar.

Justin Dentmon - Şafak
Sam Young - Sinan - Göksenin
Micov
JJ Johnson - Ege - İzzet
Sofo - Simmons

maliyeti oldukça düşürdüm 4 bilemedin 5 milyon dolar.

Emir'i yazarak sadece elinizi yoruyorsunuz benden size söylemesi o transfer güneş batıdan doğması gibi bir olay. imkansızdan daha öte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri