Kısa zaman sonra çok garip haberler gelebilir bizim takım için. Biri bana bir şey dedi, eğer gerçekleşirse bizde çarşı pazar karışır.
Kısa zaman sonra çok garip haberler gelebilir bizim takım için. Biri bana bir şey dedi, eğer gerçekleşirse bizde çarşı pazar karışır.
Bahsettiğiniz bizim adımıza olumlu bir gelişme mi? En azından bunu söyleseydiniz...Kısa zaman sonra çok garip haberler gelebilir bizim takım için. Biri bana bir şey dedi, eğer gerçekleşirse bizde çarşı pazar karışır.
Bahsettiğiniz bizim adımıza olumlu bir gelişme mi? En azından bunu söyleseydiniz...
Ben Ergin Ataman'ın istifa edeceğini düşünüyorum,gidişat bu yönde,yönetim tarafından yapılacak ilk skandalda Ergin hoca istifa edecektir ki bu yönetim skandallar konusunda diğer yönetimleri bile geride bırakacak gibi,Galatasaray taraftarına düşen bu yönetime sessiz kalmamaktır yoksa sıkıntılı zamanlar geliyor