Dentmonn - Callowey - Şafak.
Hem ucuz hem iyi guard rotasyonu.
Dün periscope'da eyüp abi'yi dinlerken Alman liginden dedi guard için, hatta mclabbe yazdım oda olabilir dedi ama combo için. Alman liginde wanamaker diyecem ama oda imzaladı takımıyla. Başka kim olabilir ?
Yayın çok sağlam değildi ama Alman ligi dedi öyle hatırlıyorum. Keşke imkan olsa prigioni'yi alsak ama NBA'de kontrat bulamassa emekli olacak diyorlar.Ben periscope'u dinlemedim ama bana söylenen oyuncunun BeoBasket'ten olduğu yani menajerlik şirketi. Bekobasket - Beobasket karıştırmış olabilir misiniz ?
Yayın çok sağlam değildi ama Alman ligi dedi öyle hatırlıyorum. Keşke imkan olsa prigioni'yi alsak ama NBA'de kontrat bulamassa emekli olacak diyorlar.
Yayın çok sağlam değildi ama Alman ligi dedi öyle hatırlıyorum. Keşke imkan olsa prigioni'yi alsak ama NBA'de kontrat bulamassa emekli olacak diyorlar.
Renfroe en çok istediğim oyunculardan biriydi eğer Bayern'le pürüz yaşamışsa çökmek lazım.jeterın açığını kapatır ama Marcus Williams işin aynı şeyleri söyleyemicem jeterın birkaç tık altında bir oyuncu WilliamsBeobasket sitesine bakınca anlatılan özelliklere uygun Alman ligiyse Alex Renfroe , değilse Marcus Williams gözüküyor.