2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maccabi Faverani'yi almış,Mclean Milanoda ,Mejri serbestmiş ama valencia ilgileniyor.

Biz bekliyoruz ama NBAin de etkisi ile piyasada uzun kalmıyacak sadece Türkiyeden FB,Daçka,hatta belki de Efes bile hala uzun bakıyor.

Colloway'ın devam eden konrattı var

Freeland ve Teletovic NBA'de kalmış böyle giderse iki yabancı uzn birden bulamayacak FB Semihe kapıyı aralık bırakmışlardı girecek herhalde
içeri.

Diotu Valencia ile anlaşmış deniyor EL takımıı olmasan da kurumsal bir klüpsen paranın yettiği oyuncuyu alabiliyorsun .Millet Algida dındurmayı liste fiyatındn alan yerli turist biz üzerine yapıştırımış katlanmış fiyata talim eden yabancı turist gibiyiz piyasada

Dün periscope'da eyüp abi'yi dinlerken Alman liginden dedi guard için, hatta mclabbe yazdım oda olabilir dedi ama combo için. Alman liginde wanamaker diyecem ama oda imzaladı takımıyla. Başka kim olabilir ?

Yayın çok sağlam değildi ama Alman ligi dedi öyle hatırlıyorum. Keşke imkan olsa prigioni'yi alsak ama NBA'de kontrat bulamassa emekli olacak diyorlar.

Açıkçası Alman Liginde Alex Renfroe haricinde yürünebilecek bir guard göremiyorum şu anda aklıma gelmiyor olabilir.Zaten o da B.Münih ile anlaştı. Bana arkadaşım BeoBasket dedi , BeoBasket oyuncularına bakıp Jeter'ı gölgede bırakacak adam olarak Marcus Williams'ı düşündüm.Beobasket çatısı altında guard seçeneği pek yok zaten DeMarcus Nelson , A.J Slaughter ,Alex Renfroe, Marcus Williams , Leo Westermann var gözüme çarpan. M.Williams'ın Milano ile masaya oturup anlaşamamasını da göz önünde bulundurunca ilgilendiğimiz oyuncu o olabilir gibi geldi bana . Nelson , AJ gibi oyuncular P.Jeter'ı gölgede bırakacak oyuncular değil sonuçta ama işte basketbol yorumu farklı olabilir.

Marcus Williams o zekayla kimseyi gölgede bırakamaz.Bence Demarcus Nelson ondan daha iyi oyuncu

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beobasket sitesine bakınca anlatılan özelliklere uygun Alman ligiyse Alex Renfroe , değilse Marcus Williams gözüküyor.
Renfroe en çok istediğim oyunculardan biriydi eğer Bayern'le pürüz yaşamışsa çökmek lazım.jeterın açığını kapatır ama Marcus Williams işin aynı şeyleri söyleyemicem jeterın birkaç tık altında bir oyuncu Williams

Eğer kimseyi bulamazsak Darius Washington'u alalım bence...
Marcus Williams'tan da, Boby Dixon'dan da eksisi yok, fazlası vardır...
Bizdeyken kendisini beğenirdim, bir ara Olin'e de gelmişti, takımı tek başına taşımıştı...
Düşünülebilecek ve Avrupa'da kıymeti bilinmemiş bir gard bence...
Belki benim ona sempatikliğim o dönemki diğer yabancılarla beraber karakterinden kaynaklanıyor, bilemiyorum...
O zamanlar ne Rencik, ne D-Wash ve Jasa neden Wilkinson satıp gitmişti bizi...

Micov'u takımda tutmayı tercih ettiğimiz dönem için benim de mantıklı bulduğum bir tercihti .Fakat geldiğimiz şu noktada belki de Micov ile sözleşme uzatmasak daha iyi olacaktı.Elde kısa ılarak çok iyi bir görev adamı takım oyuncusu olan Sinan var ona zaten mecburcuyuz.Üzerine Micov da o da temelde görev adamı sistem oyuncusu her ne ise.Bu ıkı oyuncu önemli sureler alacağı için alacağın pgnin aynı zaman da doğrudan iyi bir hücüm silahı olması gibi bir gereklilik doğuyor .Öte yandan elinde sistem oyuncuları varsa sistem takımı olacaksak pgnin buna ıygun meziyetleri olması da bir zorunluluk .Jeter belli ölçüde her iki meziyette de sahipti.Şimdi Marcus williams gibi bit oyuncu alsan yapavcağı twrcih hataları ile tüm sistemi baltalayabilir.Oyun kurucu meziyetleri güçlü ama doğrudan hucum silahı olmayan bir pg alsan takım kimyasından dolayı hücümda tıkanabilirsin.Özellikle pg de birinci opisyon olarak düşünüyorsak Marcus williamsı hiç tercih etmem.Ayrıca milano ile anlaşamadı adan Baron Eurocup takımına ucuza kitlemez onu.Yanında bir de bonus iteleme alışkanlığı da var zaten

Marcus Williams büyük hata olur. D-League'den bulalım onun yerine. Larry Drew ve Seth Curry aradığımız oyuncular mevkileri için bunlara bakalım. Bryce Cotton da olur.

Bu arada NBA'de bu kadar uzun kıtlığı varken hiçbir takım Sim Bhullar'a kontrat önermedi mi? Ben mi göremedim? Önermedilerse hemen Baby Shaq yerine alalım. Willie Reed de gerçekten imzaladıysa Nets ile üzüldüm.

Şimdi baktım imzalamış 5 numara arayalım biraz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...