Suan bodruma gidiyorum.Lounge da solumda dursun ozbek 4 5 masa arkamdada ergin hoca oturuyor.Ayri ayri oturmalarida ilginc.
Şöyle şeyler beni bulmaz.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Suan bodruma gidiyorum.Lounge da solumda dursun ozbek 4 5 masa arkamdada ergin hoca oturuyor.Ayri ayri oturmalarida ilginc.
Gecen aylarda sezon bittiginde sikintilar bitmeyecek demistim. Yanilmadigima uzuluyorum maalesef. O rezil yonetimin baskandan sonraki en onemli kisisi rezil yonetimin odulu olarak baskan secildi. Yani bir seyin degismesini pek beklemiyordum.
Oyuncularin gitmesine izin verdik yerlerini doldurmadigimiz gibi ustune para odedik sene basinda bu oyuncularin alinmasi Ergin Ataman'in transfer hatasidir sezon icinde bu paralari odememek de yonetimin.
Eyup Yildiz'in soylediklerine gelirsek surekli vaat haberi vererek olumlu hava yaymak istiyor ama realizm her zaman iyidir. Hala icinde bulundugumuz durumun farkinda olmayanlar var
Salon yap iyi guzel de o salonda oynayacak oyuncu olmadiktan sonra salon ne ise yarar ki.
Yav yapmayin soyle seylerTy Lawsonı trafik suçundan Denver serbest bırakacakmış NBA'den kesik yicek yani Avrupa'ya gelebilir bu yönetimle hayal işte keşke bize gelse muazzam olur.
İstersen Mitch Kupchak'ı gm yap yine de alamzsın Koponen'i.Shved khimki ye gittiğine göre Koponeni daha fazla zorlayabiliriz guard olarak oynatabilecekleri çok önemli üç oyuncu oldu rotasyonlarında ama bizim yönetimde o vizyon var mı soru işareti
Dursun ozbekle konusabildim.Ergin hoca yaklasik 30 dakikalik bir telefon konusmasi yaptiktan sonra ucak kapisina gitti.Baskana ibra ve robbeni sordum.Ama ibrahimovicle ilgilenmiyoruz robbeni bayern birakmayi dusunmuyor ama gorusuyoruz dedi.
Haklisin kutay abi ama cok mesguldu telefonda konusuyordu ve 6 7 kisi arkamda fotograf cektirmeye calisiyordu.
Bugün de kesat geçti umutlar yarınlara![]()