• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ty Lawsonı trafik suçundan Denver serbest bırakacakmış NBA'den kesik yicek yani Avrupa'ya gelebilir bu yönetimle hayal işte keşke bize gelse muazzam olur.

Gecen aylarda sezon bittiginde sikintilar bitmeyecek demistim. Yanilmadigima uzuluyorum maalesef. O rezil yonetimin baskandan sonraki en onemli kisisi rezil yonetimin odulu olarak baskan secildi. Yani bir seyin degismesini pek beklemiyordum.

Oyuncularin gitmesine izin verdik yerlerini doldurmadigimiz gibi ustune para odedik sene basinda bu oyuncularin alinmasi Ergin Ataman'in transfer hatasidir sezon icinde bu paralari odememek de yonetimin.

Eyup Yildiz'in soylediklerine gelirsek surekli vaat haberi vererek olumlu hava yaymak istiyor ama realizm her zaman iyidir. Hala icinde bulundugumuz durumun farkinda olmayanlar var

Salon yap iyi guzel de o salonda oynayacak oyuncu olmadiktan sonra salon ne ise yarar ki.

Şubenin bu hale gelmesini birinci sorumlusu vakti zamanında dometcant'ın Engin'nin maaşlarını ödeyeceğine, Liv hospitalin çekini kırdırıp telles'in peşinatını ödeyen Ünal Aysal'dır. Daha sonra geçen sene 1.5 milyon usd sponsoluk varken transferlerin hepsine onay vermiş ve ekim ayında da baktı gemi batarken tereyağından kıl çeker gibi kaçıp kendini kurtarmıştır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ty Lawsonı trafik suçundan Denver serbest bırakacakmış NBA'den kesik yicek yani Avrupa'ya gelebilir bu yönetimle hayal işte keşke bize gelse muazzam olur.
Yav yapmayin soyle seyler :) hayal olmasinin yonetimle alakasi nedir? Tamam mevcut vizyonu bende begenmiyorum da bel alti vurmak bu. Sanki avrupa da ty lawson u getirebilecek takim varmis gibi karambole yonetime laf cakmak nedir? Ayrica trafik sucundan nba kariyeri biter mi bi adamin. En fazla alkol almistir.

Shved, Khimki'ye gitmiş. Khimki acayip bir kadro kurdu ya bu sene EL'de çok iyi işler yapacaklar belli ki.

Khimki fenerin mi grubundaydı, Shved i 3 yıllığına almışlar, helal olsun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shved khimki ye gittiğine göre Koponeni daha fazla zorlayabiliriz guard olarak oynatabilecekleri çok önemli üç oyuncu oldu rotasyonlarında ama bizim yönetimde o vizyon var mı soru işareti

Shved khimki ye gittiğine göre Koponeni daha fazla zorlayabiliriz guard olarak oynatabilecekleri çok önemli üç oyuncu oldu rotasyonlarında ama bizim yönetimde o vizyon var mı soru işareti
İstersen Mitch Kupchak'ı gm yap yine de alamzsın Koponen'i.

Yönetimde vizyondan önce para yok arkadaşlar. Basketbol şubesine iyi bir sponsor ve kaynak bulunmadıkça bu sıkıntılar olacak. Açın geçen yıllardaki transfer başlıklarını hep dert yanıyor taraftar. Son on yılda ne zaman Galatasaray erken transfer yapmış? Hep sonlara doğru tamamlanıyor kadrolar. Bu sebepten çok panik yapmaya gerek yok.

Esas tepkiyi yıllardır FB'yi abad eden Ülker'e göstermek lazım. Ve onun FB'ye verdiğinin 1/5'ini sponsorluk olarak kabul eden yönetimlere. Galatasaraylıyım diyen Ülker ürünü almasın, aldırmasını!

Düşük maliyetlerle yüksek verim alınabilecek oyuncular almalıyız.Bu sayede bir iki pozisyona daha fazla bütçe ayrılabilir.Az paraya da iyi bir kadro kurulabilir.Dj Kennedy , Seth Curry , Jarrid Famous , Augustine Rubit tercih edilebilecek önemli oyuncular.

Dursun ozbekle konusabildim.Ergin hoca yaklasik 30 dakikalik bir telefon konusmasi yaptiktan sonra ucak kapisina gitti.Baskana ibra ve robbeni sordum.Ama ibrahimovicle ilgilenmiyoruz robbeni bayern birakmayi dusunmuyor ama gorusuyoruz dedi.

Dursun ozbekle konusabildim.Ergin hoca yaklasik 30 dakikalik bir telefon konusmasi yaptiktan sonra ucak kapisina gitti.Baskana ibra ve robbeni sordum.Ama ibrahimovicle ilgilenmiyoruz robbeni bayern birakmayi dusunmuyor ama gorusuyoruz dedi.

:) iki de basketbol sorsaydiniz

Pana iyi kadro yapıyor F4 yapabilirler. Calathes , Raduljica aldılar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efesin Engini alma ve Doğuşu serbest bırakma olasılığı iyiyden iyiye dillendiriliyor

Haklisin kutay abi ama cok mesguldu telefonda konusuyordu ve 6 7 kisi arkamda fotograf cektirmeye calisiyordu.

Bugün de kesat geçti umutlar yarınlara :D

Hackett zu Oly.
Calathes zu Pana.

Barca Samuels ile ilgileniyormuş hatta ilgiden öte bir durum sanırım zaten bize yedirmezlerdi.Mejri'nin de epey piyasası var gibi Valencia vs ilgileniyor .Hendrix ile Maccabi ilgileniyor deniyordu.Lasme ile Efes tekrar anlaşabilir deniyor o da hala bizim açımızdan kolay lokma değil.Tyusu da yedirmezler sanırım.Bourousis hiç olmaz.. Mavro'nun ücreti aslında karşılayabileceğimiz bir ücret ama Malaga gibi başaltı EL takımlarının ilgisi var ona da bu grubun bir kısmı imkansız gibi kalanı da zor

Bunları geçersek Stimac,Golubovic,Sofo ve Banvitin iki Vladimiri var gerçi ikisi de tam 5 değil ama..bu arada piyasada kalan pglere bakınca Rowland'da dudak bükülecek adam değil Davise zaten ilgimiz varmış sonuç olarak.

Rowland-Sinan-Şafak
Mejia-Sinan-Göksenin
Micov-Serhat-Mejia
Davis-İzzet-Ege
Veremeenko(veya Dragicevic) -Yaz liginden atletik siyahi

Hiç uğraşmayalım zaten bekle bekle sıkıldık paket halinde alalım işte birbirlerine de ülkeyede alışıklar temel hedf TBL olmalı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri