• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız'ın söylediğine göre, Odeabank ile yıllık 3,5 M euroda anlaşılmış. Ancak Odeabank 4-5 yıllık bir anlaşma isterken, yönetim 1+1 yıllık bir sponsorlukta ısrar ediyormuş. Çünkü salon projesi ile birlikle uluslar arası bir otel firmasının, hem salona hem takıma uzun vadeli sponsor olması durumu varmış.

Edit: Otel firmasının yönetime teklifi TT Arena'nın yanına salon ve otel inşaa etmekmiş. Otel'in işletmesi firmaya ait olacakmış. Karşılığında salon ve takıma sponsor olunacakmış.

Mışlar, mişler, ne demişler? :) Her sene böyle. Şube hiç istediğimiz gibi yönetilemeyecek galiba.

Gider anlaşırsın isim hakkı konusunda bir firma ile. Gerekirse 20 yıllık verirsin isim hakkını olur biter.

Mışlar, mişler, ne demişler? :) Her sene böyle. Şube hiç istediğimiz gibi yönetilemeyecek galiba.

Stadın yanında salon yapacak kadar bir arazi bulunamazken bir de otel yapma fikri cidden ilginç olmuş. Kaldı ki bulunsa bile o arazi kulübün malı değil. Henüz stadın üst kullanım hakkı bile verilmedi ihtilaflardan dolayı. Stadı hallettik, salona geldiyse sıra ve hatta otel yaptırıp işletmesini de sponsor firmaya veriyorsak birileri zekamızla dalga geçiyor demektir.
Bir seneyi aşkın süredir çalışamayan 1 km'lik metroyu halledelim önce...
Basketbol şubelerinin hali böyle hikayelere kaldıysa cidden durum vahim demek ki. Futbol takımındaki kafatascı zihniyet belli ki diğer şubelere de sirayet etmiş, bizim Türk çocukları, Türk yıldızlarımız, aslanlar, kaplanlar, koçlar...

Transfer haberi vardır diye yöne bir ümitle foruma girdim.
Ama yine hayal kırıklığı malesef.

''Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz günlerde Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği'nden (FIBA) oyuncu ve menajer ödemelerinde yaşanılan sorunlar nedeniyle transfer yasağı cezası almıştı... Nedeni ise ABD'li oyuncuHenry Domercant ve Engin Atsür'ün ödenmeyen paralarıydı... Galatasaray yönetimi bunları ödeyip yasağı kaldırmıştı...
Ardından koç Ergin Ataman'ın menajeri Misko Raznatovic, 40 bin dolarlık alacağı için girişimlerde bulundu... Galatasaray Kulübü, transfer yasağı almamak için ödemeyi yaptı...
Ancak sorunlar bununla da bitmedi... Bu kez Yunanlı pivot Ian Vougioukas için bir yazı geldi... 363 bin dolarlık ödeme emri geldi... Eğer Galatasaray Kulübü 3 gün içerisinde ödeme yapmazsa 2. kez transfer yasağı cezası alacak.'' 3 puan

Transfer yasağı gelebilirmiş yine. :(

BAT Sanctions l FIBA.com
Fiba'nın sitesindeki bu yasak hiç kalkmadı ki zaten. İkinci yasak nasıl gelebiliyormuş?

Eyüp Yıldız, Can Topsakal'a telefon ediyor...Can Topsakal'da cevap olarak bunları söylüyor...Bu kadar tıkır tıkır işleyecek bir düzen yok yani şubede..Bir aydır, düzenli olarak 2-3 günde bir transferler önümüzdeki hafta açıklanacak diyor..

Eyüp Yıldız'a yanlış bilgi veriliyorsa bilemem. 10 gün önce twitter'da transfer yasağı kalktı demişti. Fiba'nın linkini yolladım. Güncellememişlerdir dedi. Bugün de henüz yasak kalkmadı, oyuncularla uzlaşılmaya çalışılıyor diyor. (Fiba'da yasak bugün itibariyle aynen duruyor.)
Sadece Ebue'ye oynamadığı sezon için ödenen parayla kadın takımı EL'i ikinci kere alırdı. Üzerine G.Zan, Eray, Sinan Bolat, Yekta vs koyunca erkek takımı da final four yapardı.
Biz basketbol için boşuna hayaller kuruyoruz malesef.

Resmi sitede öyle ciddi bir bilgiyi guncellemeyi ihmal etmeleri mümkün değil hele ki haftalarca ihmal etmeleri imkansiz nerede ise Yanlis bilgi almisim ya da Yanlis bilgi vermişler demek çok mu zor diyecegim ama sosyal medyada olay ne olursa olsun söylediğinin arkasında durmak başka biri de jeter bitti kesin anlaşma dedi kolpa ortaya cikti hala dedigim dedik moduna devam ediyor ayni Türkiye tipi politikacilik gibi ne olursa olsun geri adim atmamak lazim demek Aziz Nesin hikayesi gibi ...

Bir programa katılsa şu başkan tweet yağmuruna tutsak dicem ama Başkanda biliyor başına gelicekleri sanırım!

Odebank olayini bilmiyorum ama Otel mevzusu dogru yanliz soyle bir durum var otel stadin oraya yapilmayacak ki oyle bir hakkimiz yok. Mecidikoy'e yapilan otelin isletmesi verilebilir yatirimci firmaya.

Gerekirse bu sezon hic sponsor almayip 4 - 5 milyonluk bi takim kursunlar ama o proje onemli kesinlikle Odeabankla uzun sureli kontrat imzalanmasin.

3.5 M demek tarihi sponsor hahahaha gülsek mi ağlasak mı sövsek mi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bildiğim kadarıyla Stadın üstü kapatılırsa stadım üst hakkı Galatasaray kulübüne geçiyor. Üst hakkını aldığımız zaman stadın yanındaki arsayı da kullanma hakkımız olabilir. Tabiki bu arsa otel yapılacak bir büyüklükte olup olmadığını bilemiyorum. Eğer böyle bir çalışma varsa bu sezon için odebankla sponsorluk anlaşması yapılmaması çok doğru olur. Gerekirse feda sezonu olsun.

Bildiğim kadarıyla Stadın üstü kapatılırsa stadım üst hakkı Galatasaray kulübüne geçiyor. Üst hakkını aldığımız zaman stadın yanındaki arsayı da kullanma hakkımız olabilir. Tabiki bu arsa otel yapılacak bir büyüklükte olup olmadığını bilemiyorum. Eğer böyle bir çalışma varsa bu sezon için odebankla sponsorluk anlaşması yapılmaması çok doğru olur. Gerekirse feda sezonu olsun.

Ben stadın yanında bir arsa da göremiyorum. Güney tribününün arkasında iyi kötü bir yer vardı ona da gökdelen dikiyorlar. Diğer taraf zaten hastane, Batı tribününün arkası yok bile. O tribün yapılabilsin diye yüzlerce kazık çakıldı.
Basketbol yatırımı için çıkarılan söylentilerin hepsi tepkileri azaltmak için.

DARIUS JOHNSON - ODOM TRABZONSPOR MEDICAL PARK'TA

Takımımız İtalya'nın Cantu takımında forma giyen Darius Johnson-Odom ile sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki şutör guard, sezonu İtalya’da tamamlamıştı. Basketbola NBA’de 17 şampiyonluğu bulunan Los Angeles Lakers’ta başladı.

Amerikalı basketbolcu, 2012-13 sezonunda Kobe Braynt’ın takım arkadaşlığı yapmıştı.

Dünde İbrahim Yıldırım,Berkay Candan ve Sertaç Şanlı ile sözleşme imzalamıştı.
Trabzonspor bu sene çok daha iyi kadro kuruyor.

Bakalım biz ne zaman atağa geçeceğiz ?

Suan bodruma gidiyorum.Lounge da solumda dursun ozbek 4 5 masa arkamdada ergin hoca oturuyor.Ayri ayri oturmalarida ilginc.

Suan bodruma gidiyorum.Lounge da solumda dursun ozbek 4 5 masa arkamdada ergin hoca oturuyor.Ayri ayri oturmalarida ilginc.

Herkes Ergin hoca Amerika'da oyuncu izliyor sanıyor :) hatta oyuncularla görüşüp pazarlık yapıyor :)

Borç gırtlağa kadar...marka değerimiz de anlaşılan pek yok...aylardır odeabnk 3.5m€ verecek diye yırtınıyoruz...küme düşmeyecek bir kadro kurulsun bare lige kadar...playoff u zorlarsak bu yıl için muhteşem olur..Eurocup ta ilk turda gruptan çıkmak da başarı sayılır...plansız düzensiz lik sonu bodoslama dip yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri