• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rowland oyun kurucu pozisyonuna hiç içime sinmiyor Rowland bizim oyuncumuz değil hele Arroyodan sonra hiç değil bize daha dominant bir oyun kurucu lazım gerekirse bütçenin en pahalı oyuncusu olsun ama üst sınıf bir oyuncu olmalı rakiplerin çekineceği nitelikte.

Semih ve Serhat transferlerinde ilerleme kaydetmişiz.(Fersu Yahyabeyoğlu)

Rowland(25)- şafak (10)-sinan (5)
Sinan (20)-schlib (15)-göksenin (5)
micov (25)-schlib (15)
green (25)-christmas (10) -izzet -ege(5)
sofo (15)-semih (15)-christmas (10)
Sofo Semih Christmas fazla lüks olmaz bu

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Safak, Sinan, Goksenin, Serhat, Izzet, Ege, Semih.

Hem Serhat hem Semih olursa Safak yada Izzet'ten cikabiliriz.

Senaryo 1 :

Y. Guard - Y. Guard
Schilb - Sinan - Goksenin
Micov - Serhat
Green - Izzet - Ege
Famous - Semih - Sofo

Senaryo 2:

Y. Guard - Safak
Schilb - Sinan - Goksenin
Micov - Serhat
Green - Y. PF - Ege
Famous - Semih - Sofo

Semih olursa pivot pozisyonunu bir yabancıyla geçebiliriz.Bence Sofo bizim takıma lüks olur.

Rowland oyun kurucu pozisyonuna hiç içime sinmiyor Rowland bizim oyuncumuz değil hele Arroyodan sonra hiç değil bize daha dominant bir oyun kurucu lazım gerekirse bütçenin en pahalı oyuncusu olsun ama üst sınıf bir oyuncu olmalı rakiplerin çekineceği nitelikte.
Mesela kim :D

Semih ve Serhat transferlerinde ilerleme kaydetmişiz.(Fersu Yahyabeyoğlu)

Evet bunu yazmıs sonra biri hani Semih kalacaktı Fenerde diye sormuş kesin kalacak demedim Kalininicin durumu netleşsin ona göre karar verilecek ama yüzde kırk gider demiş ( Bu arada aynı arkadaş güç içinde Kalininic işi bitti bonservis peşin mi olacak iki taksit mi onun pazarlığı yapılıyor demişti)

Şimdi semihin kalması kalinice bağlı ise kalininic de kesin Fenerde ise Semihin giTme olasılığı neden yüzde kırk yok Semihin gitme olasılığı yüzde kırksa kalininic nasıl kesin bitti.

Semih en az yüzde atmış Fenerde kalacaksa (ki semih işi kalininice bağlı ıse ve kalinic yüzde doksan bitti ise Semihin Fenerde kalma olasılığı yüzde atmıştan fazla olmalı ) biz neyin ilerlemesin kaydettik geriye kalan yüzde kırk olasılığın bir kısmı diğer alternatifler olsa bize %40'ın yüzde sekseni kalsa toplamda bize gelme olasılığı % 32 olur

Yani özetlersek önermeler arasında kendi içinde bile sürekli tutarsızlık var.

Bence türk oyuncu denklemi önemli öncelikle ülker emirin kontratindan cikar. O paralari bi datca verir emir datcaya giderse ersin bosa cikar. Biz artik serhatla ilgilenmeyiz. Ersin bize düser mi bilmiyorum ama katki verir gibi ama izzet alindi sanki gereksiz gibi de geliyor. Efes engini alirsa dogusu birakabilirler ama hem safak hem dogus iki yedek defolari olan guard rotasyonu yapar miyiz bilemedim. Keske ülker yabanci uzun alsa bizde ucuz yollu semihi ikna etsek kadromuz icin cok iyi olur ben emiri bize istiyodum schilb oyun kurma acisindan iyi oldu simdi tek yabanci guardla geceriz pg pozisyonunu. Uzun bölgesini her türlü 3 yabanci ile geceriz gibime geliyor. Hoca sofoyu isticektir cok büyük bir sorun olmazsa aliriz biz sofoyu. Semih bu sebeplerden gelse iyi olur.
Simdi biliyoruz ki hocanin takip ettigi bazi oyuncular var onlarla oynamayi seviyor, istiyor. Schilb bunlardan biri biz arroyoyu almadan önce kimleri istiyorduk acaba cok merak ettim :D

Hiçbiri 4 oynamayan 3 tane 5 numara imkansız. Semih-Sofo olursa 3. oyuncu 4.5 oynamalı. O da Rakeem olur muhtemelen.

Oyun kurucu konusunda Justin Dentmon safındayım :(7

Ben şeyi anlamadım bi de. Kalinic'in gelmesiyle Semih ne alaka? Datome mi 5 oynayacak? Antic mi? Fersu dün dediğinin aksini söylüyor 1 gün sonra yahu

1 numaraya 2-3 isim önerdim. Larry Drew ve Bryce Cotton ikisi. Bence uygun olanı kesinlikle Bryce Cotton. Biraz araştırın anlayacaksınız zaten.

Şu Fersu denen adama inanmayin yahu.
Adam hergün farklı şeyler söylüyor.

Şapkadan Bo çıkar mı acaba ? Bo'yu alıp yanına çok iyi şut atan bir combo bulmak lazım. Dentmon veya Rowland gibi değilde Jamon Gordon'un daha istikrarlı dış şut atanı. Bu ismi yaz liginden bile bulabiliriz bence. Ya da Fransa,Almanya,İsrail liglerinden.

Bo-combo-Şafak
Sinan-Göksenin
Micov-Schilb
Green-İzzet-Ege
Semih-Famous

Madem bir tane gözden düşmüş sakatlık problemleri olan bir oyuncuyla kumar oynayacağız,Sofo yerine Bo'yu denemeyi tercih ederim. Tabi etrafını iyi düzenleyerek.

Hiçbiri 4 oynamayan 3 tane 5 numara imkansız. Semih-Sofo olursa 3. oyuncu 4.5 oynamalı. O da Rakeem olur muhtemelen.

Oyun kurucu konusunda Justin Dentmon safındayım :(7

Ben şeyi anlamadım bi de. Kalinic'in gelmesiyle Semih ne alaka? Datome mi 5 oynayacak? Antic mi? Fersu dün dediğinin aksini söylüyor 1 gün sonra yahu

Emirden çıkamayacaklarını düşünüyor (Şahenk özel olarak kıyak geçmezse bence de çıkmaları zor ) Kalinic gelirse Sekiz yabancı olur Yabancı uzun gelmemesi kesinleşir Semih kesin kalır Kalinic gelmezse belki yabancı 3 numaradan vazgeçilir yabancı 5 numara alırlar gibi bir mantığı vardı

Şu aptallar topluluğunun soylediklerini paylaşmayın artık şurda. Bizi geçtim Efes için bile Birkan ayrılıyor diyorlardı Ismail Şenol takımda kalacağını yazdı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih oynamak istiyorsa ayrılır ülkerden. Geçtiğimiz sezon adam gibi süre alamadı zaten. Bu sene de pek değişen birşey olmaz. Ona en ihtiyaç olan anlarda bile süre vermedi Obradovic. Hiç katkı vermese de torpillisi Zoric'i tuttu oyunda. Semih'in nba istediği konuşuluyordu o yüzden. Zaten Nba artık kötürüm olmayan ve pivot olacak boya sahip herkesi alıyor sorgusuz sualsiz. Görünen Semih ile Obradovic'in araları pek iyi değil. Ama Ataman'la Semih adından tekrar söz ettirebilir. O potansiyel var. Zor ama inşallah olur..

Belki süpriz olarak 6 yerine 7.yabancıyla başlayabiliriz piyasada Türk çok az.

Jared Cunningham(Jakop Pullen,Dentmon)-Şafak
Sinan-Combo(Mccaleb)Şutör(Janning)-Göksenin
Micov-Schlib
Caleb-Ersin-Ege
Semih-Sofo-İzzetFamaous,Stephenson

Dengeli ve seçenekli bi kadro kurmalıyız Sofo Ergin Hocanın kararı olur saygı duyarım ama oraya net bi 5 ve 4,5 koymak lazım işte o zaman fizik durumu iyi bi Sofo bi adım öne geçirebilir takımı. Eurocup ,Lig oynucaz yorucu bi sezon bizi bekliyor iki turnuvada kaliteli takımlar var Türk ligini küçümsemek intihar olur artık.

Eger Ergin hocam Sofo'yu kesin alicam hem TBL hem Eurocup'ta kullanicam diyorsa Semih bizde rahat 20 dakikayi gorur. 700 bin'e evet desin gelsin oynasin.

Semih ve Serhat transferleri yerli kalitemizi arttırır.
Serhat gelirse demek ki 2 yabancı hakkımızı ya guard bölgesinde ya da pivot bölgesinde kullanacağız.
Semih gelecekse 1 yabancı pivot yeterli.
Bence 1 tane 1 numara,1 tane de 1-2 oynayabilen biri lazım.
Eğer sakatlık geçirmiş bir oyuncuyu alıp riske gireceksek bu isim bence Sofo ya da Bo değil Jamont Gordon olmalı.

Jamont'un risklik hali mi kalmış allah aşkına adam Tofaş'ta potayı bulamadan gitti nerdeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri