• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin hocam boşuna mutlu umutlu gülerek konuşmuyormuş demekki.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schilb haberi inşAllah doğrudur.
Ama resmi siteden açıklanmadikça pek ümitli olamıyorum.
Bu arada Sofo transferi inşAllah olmaz.

rowland-şafak
sinan-göksenin-schilb
micov-serhat
green-ersin-ege
atletik pivot-sofo-izzet

Kurulmak istenilen kadro bence buna yakın bir şey

Green 3 numara oynayabilir mi kısıtlı süreler de olsa

Duyumcu degilim ama , Semih -Green i silin listeden! Jarrid Famous-Schilb- Pg -( D-LEAGUE) den olacak

5 numara Sofo-Famous

Kaynak benim!

Schlib transferine oldukça sevindim bu seneye dair umut verici bi hamle oldu böylece Pg kısmını bi yabancı ile geçip orayı Şafak-Sinan ile geçecegimiz belli oldu çünkü Schlib oyunu yönlendirebilen bi 3 numara ve ayrıca saha içi bi liderimiz var artık Pg çok dominant olmasa da olabilir.Uter Türkiyeden bi takımla anlaşmış sportando yazdı acaba biz olabilir miyiz?

Bu arada Jared Cunningham iyi giderdi bize Avrupada takım aradıgını duymuştum neden olmasın.

Schlib transferine oldukça sevindim bu seneye dair umut verici bi hamle oldu böylece Pg kısmını bi yabancı ile geçip orayı Şafak-Sinan ile geçecegimiz belli oldu çünkü Schlib oyunu yönlendirebilen bi 3 numara ve ayrıca saha içi bi liderimiz var artık Pg çok dominant olmasa da olabilir.Uter Türkiyeden bi takımla anlaşmış sportando yazdı acaba biz olabilir miyiz?

Bu arada Jared Cunningham iyi giderdi bize Avrupada takım aradıgını duymuştum neden olmasın.

Bir Kızılyıldız taraftarı Jared için%99 bizde demişti bir forumda sonra geri adım attı olmadı o iş diye belki başka bir takım araya girmiştir kim bilir

Soyle bir kodro oldu gaiba

rowland-şafak
sinan-schilb
micov-goksenin
green-izzet-ege
famous-sofo veya uter

Ergin hoca Serhat'ı alırsa daha çok 2 numarada kullanacak herhalde çünkü Beşiktaş sezonunda 2 numarada oynuyordu ve cok iyi katkı vermisti

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşey olabilir bence şafakı dedikodu kazanı kaynamadan aldık Dusan Dusan derken pat İzzet geldi bir dıyumcu bile bilemedi .Hiç ismi geçmyen shilb ilk gayrıresmı açıklanan transfer oldu.Pazar zaten dar adı geçen 1-2 isim gelse bile şu saattwn sonra duyum değil tesadüf olur ancak

Bana kalırsa sürpriz bir oyuncu gelecek oyun kurucu olarak. Bütçeye uygun, Rowland Mekel Dentmon harici bir oyuncu bekliyorum, Schilb gibi sürpriz bir oyuncu olabilir ismi hiç geçmeyen.

Y. Guard - Safak
Combo - Sinan - Goksenin
Schlib - Micov
Green - Izzet - Ege
Famous - Semih - Sofo

Genel kaninin aksine cift guard, cift yabanci pivot ile sezona girecegimizi dusunuyorum. Tek guard alinacaksa bu isim kesinlikle Nelson falan olmaz.

Blake Schilb hem sürpriz hem de hepimizi mutlu eden bir hamle oldu. Şu ana kadar isminin hiçbir yerde geçmemiş olması da bu sefer transferi olması gerektiği gibi yürüttüğümüzün kanıtı.

Evet Schilb Marko gelmeden konuşuluyordu. Demek ki koç bir oyuncuyu beğenip listesine alınca yıllar geçse de kolay kolay vazgeçmiyor ondan. Ve fırsatını bulduğu anda atağa geçiyor:)

Guard pozisyonuna da sürpriz bir hamle bekliyorum. Ataman'ın en değer verdiği pozisyondur, değişmez.

Semih işi hâlâ çok kritik bizim için gerçi ülkerin bırakacağını pek sanmıyorum ama pivota onun gibi bir yerli süper olur. Gerçi bizim alma ihtimalimize karşı bırakacakları varsa da bırakmaz şikeciler. Sofo da olursa koçun tercihine saygı duyacağız artık.

Bu da bu sezonki Paris Levallois Beşiktaş maçından. Schilb-Ford organization..

[video=youtube;jKPHVcqAEv0]https://www.youtube.com/watch?v=jKPHVcqAEv0[/video]

Burada adi sikca gecen Jeffrey Taylor Maccabi'ye gitmis.

Rowland - Safak
Brooks - Sinan - Goksenin
Schlib - Micov
Green - Uter - Ege
Famous - Semih

Bu takimda herseyi basarabilecek bir takim olurdu.

Pick Uter@turkey haberini yalanladı gerçi onun da yanıldığı oluyor Fransız da geri adım attı gerçi çok pahalı bir oyuncu değil neden düşünülmez acaba

Schilb sazı eline aldığında maçı kazandıran oyuncu olabiliyor. Bjk maçında da sazı eline almıştı sonlarda.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[h=1]Caleb Green İnşallah olur ya Erceg'de sonra hele Barkley gibi gelir.[/h]

Rowland(25)- şafak (10)-sinan (5)
Sinan (20)-schlib (15)-göksenin (5)
micov (25)-schlib (15)
green (25)-christmas (10) -izzet -ege(5)
sofo (15)-semih (15)-christmas (10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri