• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin hoca belli ki ana hedefi Eurocup koymus.

Bu da su anlama gelir Lasme yada o ayarda bir pivot, en az Dentmon ayarinda bir guard kesin aliriz.

6. yabanci orta profilli yabanci SG, 7. yabanci orta profilli pivot.

Bence bu kulübe oyuncu transferi yapmadan önce bu işlerden anlayan yöneticilerin getirilmesi ya da gerekirse transfer edilmesi şart.Sadece bugünkü yönetim için demiyorum.Bu söylemim bugüne kadarki bütün yönetici grupları için geçerli.Sadece liseli diye ya da bu adamların yakını diye maaşa bağlanan adamlar bu kulüpte görev aldığı sürece taraftarların bu serzenişleri devam edecektir.

Dua edelim ki bu beş para etmez yöneticilere rağmen basketbol takımları Ergin Ataman ve Ekrem Memnun gibi antrenörlere sahip.Eğer iyi bir şeyler olacaksa yine bu adamların varlığı sayesinde olacaktır.Tıpkı geçmiş yıllarda futbol takımın başında Fatih Terim'in olması ve elde edilen başarılar gibi.Mesela bugüne kadar futbol takımın başındaki hoca ile yönetimin (Hamza ve Dursun Özbek yönetimi) aynı anda bu kadar çapsız olduğu bir dönemi de hatırlamam.Kimse basketbol takımının başarısızlığı ile yönetimleri yollamıyor bu ülkede.

Ama rahat olun Hamza bu çapsızlığı ile Sigi Held ve Reinhard Saftig gibi teknik adamları bile aratacaktır bize.Sezon ortası o kovulur sezon sonu da bu yönetim gider,sonra İnan Kıraç efendinin işaret ettiği bir beyzade daha gelir kulübün başına ve bu hikaye böyle sürer gider..

Hoca lasme yi bizden bile çok istiyor anlaşılan

Forumlarda komşudan birilerine sordum onların önerisi 700 bin bizimki yaklaşık 1 milyon deniyor bir gün önce Lasme Pao'da diyorlardı şimdi arada bariz fark var GSya gider herhalde modundalar.Şu iş netleşmeden Bourusisle anlaştık diye bir bomba patlatsa Pao

Lasme iyidir hoştur ama 1 milyon euro çoktur.
Biz bu paraya 2 tane Eurocup düzeyinde pota altı alırız.

Forumlarda komşudan birilerine sordum onların önerisi 700 bin bizimki yaklaşık 1 milyon deniyor bir gün önce Lasme Pao'da diyorlardı şimdi arada bariz fark var GSya gider herhalde modundalar.Şu iş netleşmeden Bourusisle anlaştık diye bir bomba patlatsa Pao

Sonra da Lasme efendi gelip paşa paşa 750'ye imzayı çaksa.

Lasme gelmeli, onun için kariyerinin sonunda en doğru takım biziz. Bizim ona, onun da bize ihtiyacı var...

Lasme iyidir hoştur ama 1 milyon euro çoktur.
Biz bu paraya 2 tane Eurocup düzeyinde pota altı alırız.
Nihat bey, katiliyorum 1 milyon dolar bizim icin cok ama birakin 2 tane pota alti oyuncusu bulmayi ortada dogru durust 1 oyuncu bile yok.

Hadi be Pao ! verdirme vize 1M yi , yüklenin Lasme ye alın götürün .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önümüzde Oly gibi çok güzel bir başarı örneği varken hali hazırda bütçemizde kısıtlı iken neden onları örnek almıyoruz anlamıyorum doğrusu.

O zaman her düşük bütçeli Oly'i örnek alsın, kafaya oynasın.Basketbolda Oly, futbolda Porto olmak kolay değil.Hadi olalım denince olunmuyor

Ayrıca Oly'i örnek alıyorsan en başta bir Spa bulman gerek

Erceg'in Green'e göre tek avantajı şutu

Green, Erceg'ten farklı olarak topu yere vurur.Tepeden bire bir oynar.Savunması daha iyidir.Erceg kadar olmasa da fena şut atmaz.Ayrıca Erceg'in fiyatının yarısına oynar

O zaman her düşük bütçeli Oly'i örnek alsın, kafaya oynasın.Basketbolda Oly, futbolda Porto olmak kolay değil.Hadi olalım denince olunmuyor

Ayrıca Oly'i örnek alıyorsan en başta bir Spa bulman gerek

O zaman Oly olmak Porto olmak kolay değil deyip kimse örnek almasın (y)
Biz bilmiyorduk zaten ha deyince Oly,Porto olunacagını.

Her ülkenin dinamikleri farklıdır.Dinamikler uymuyorsa örnek almasınlar.Boşa kürek çekmiş olurlar.

Senin basketboldaki alt yapın ile Oly'nin alt yapısı arasında uçurum var.Adamlar Printezis, Sloukas çıkarıyorlar.Sadece alt yapı seviyesinde onlara yetişmen için yıllar gerek

Porto yıllarca sattıklarıyla bilinir.Ama en az sattıkları kadar da Brezilya'dan 5-6 kağıda alıp karavana attıkları transferler vardır.Senin ülkende bir Bruma'ya tahammül edemiyorlar.Nasıl Porto olacaksın?

lasme gibi kaliteli ama kariyeri düşüşte olan bir oyuncuya 1m euro gibi bir rakam vermek bence delilik.1m euro gibi bir para veriyorsan kariyerinin zirvesinde olmasa bile çıkışta bir oyuncu almak çok daha mantıklı kanaatimce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri