• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya valla enteresansınız. Lasme gelmesin diye duaya çıkın bari, aman gelmesin.

Bahsettiğiniz adam Euroleague seviyesinde hala elit savunmacılardan, müthiş bir hücum silahı olmasa da bizi rahatlatacak opsiyonları bulunan, değerli 4-5 oyuncularından biri. Kurulması planlanan kadroda da elzem diyebileceğimiz adamlardan biri. Zira aldığımız Green, her ne kadar iyi bir transfer olarak nitelesek de defoları mevcut, savunma ve ribaund konusunda soru işaretli bir adam. Hal böyle iken 4'ten süre alabilecek bir 5 bizim rotasyonun en gerekli parçlarından. Ama hala yaşlı ve kısa bir pivot gibi bir bakış açısı ile bakmaya çalışanlar, yapmayın. Bu kadro mühendisliği puzzle'a benzer, oyuncuların yetenekleri ve değerleri elbet önemlidir ama onları daha değerli yapan sizin puzzle'ınızı tamamlayacak doğru parça olup olmamasıdır. Elde Micov, Schilb, Green gibi savunmaları ile öne çıkamayan isimler varken, kalan iki pota altı ikilimizin hayli önemli olduğunu görmek lazım. Burada da Lasme'nin katabilecekleri açısından ne kadar değerli bir adam olduğunu fark etmek gerek.

Hoca da bu minvalde düşünüyor ki uzun zamandan beri Lasme'nin peşinde ve hala uğraşıyor. Umarım da sonuca ulaşır.

Burada benim bahsettiğim kadro planlaması bir gelenekten belli bir basketbol geçmişinden bahsetmiyorum!
Anlatmak istediğim onlar gibi kaliteli bir guarda parayı gömmek diğer parçaları cüzi miktarla oluşturmak.
Her sene yaptıkları şey pota altını pick yapmamış atlet uzunlarla doldurmak nasılsa guard oynatıyor bir şekilde tabi scoutlarıda iyi orası ayrı.

Anlıyorum seni ama Oly bile Spanoulis sonrası ciddi bir şekilde afallar.Elde öyle bir winner olunca parçaları bulması kolay oluyor haliyle.

Bir de Yunan ekolü denen bir şey var.Adamlar alt yapıdan itibaren sahada kavga etmeyi öğreniyorlar.

Walter Hodge hazır boştayken temasa geçmek lazım. Bir girişimimiz vardır umarım.

Ayni fikirdeyim.Her oyuncu iyidir ama o takima uyumluysa.Lasme gecen sene efeste uymadi mesela.Ama iyi oyuncu.

Lasme'yi hoca cok istiyo demek ki hala bastiriyoruz. Yalniz o sanirim euro degil dolar. 1 M dolar olsa bile yine de iyi para gerci.

Lasme iyi bi savunmaci, sutu var ve atletizmi de iyi. Su sartlarda hoca da en ideal alternatif oldugunu dusunuyodur dogal olarak...

Dun sozunden caymasina feci sinir olmustum ama hayirlisi.

Lasme'yi istemiyoruz. Vay anasını:)

Lasmeyi değil , 1M ye Lasme yi istemiyoruz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kararından dönünce kızdırdı bizi Lasme ancak koç bu kadar ısrar ettiğine göre sisteminde önemli bir parça demek ki. Ataman'la yönetimin hedefleri çok farklı bence..

Suanda Young mi Lasme mi deseler forumun %99.9'u Young der. Ama Eurocup yari finalinde son 5 dakika oynanirken Lasme daha cok isine yarar.

Ergin hoca Lasme'nin yanina mutlaka baska bir yabanci pivot alir.

Lasme belli ki hocanın cok istediği bir oyuncu. Ki kurulan kadroya bakinca savunmacı ve 4-5 numara oynayabilen bir uzunun elzem olduğunu görüyoruz. Lasme de bu dediğimizin tanımı.

Tekrar iddiali bir kadro kuran ve Euroleague de mücadele eden Pana'nın 700$ verdiği yerde Eurocuo da mücadele eden bizim bu oyuncu için daha fala vermememizden başka seçeneğimiz yok. Ederinden 200$ fazla vereceğiz belki ama deger mi? Bence değer.

Gerçekten 1 milyon dolar teklif etti isek a)Oyuncu bütçesi arttı b)pg dentmon ayarında olmayacak c)Son yerlinin Semih olmaması kesin gibi

Ya bahsedilen ayni lasme dimi.Biz yanlis gorduk heralde vesely uzerinden catir cutur basarken.

Ya bahsedilen ayni lasme dimi.Biz yanlis gorduk heralde vesely uzerinden catir cutur basarken.

Enginin bize gelme olasılığı var mı BJK Kartalla da uzattı engin hariç dört yerli kısaları oldu Engin gidecekmiş gibi yapılandılar

Engin buyuk ihtimal ayrilacak.Ama bu saatten sonra ergin hoca bidaha engini dusunurmu onu bilmiyorum.Ama tek bildigim sey ivkovic engini istedi ama bu transfer anadolu efes yonetimi tarafindan veto edildi.Ilerleyen gunlerde ivkovicin israri kirildiysa belki bize gelebilir.

Engin buyuk ihtimal ayrilacak.Ama bu saatten sonra ergin hoca bidaha engini dusunurmu onu bilmiyorum.Ama tek bildigim sey ivkovic engini istedi ama bu transfer anadolu efes yonetimi tarafindan veto edildi.Ilerleyen gunlerde ivkovicin israri kirildiysa belki bize gelebilir.

Başgan veto etti ise zor değil mi Efes işi Engin bizden kırgın ayrılmamıştı sonuçta bir tane saha derli toplu yerli şart pek seçenek de yok

Baskan veto etti ama baskan ivkovice cok guveniyor o yuzden ilerde neler olur bilinmez.Engin sakatlikta sonra bjkda basirili oldu.Fakat yinede buyuk sakatliklar yasadi.Ergin hoca o riski bidaha almaz.

Yahu arkadaş ne Oly, Porto ekolü Allah aşkına? Bizim takımımızın ,
1- Basketbol ekolü yok.
2- Sistem basketbolu oynamıyoruz.
3- Sezon ortalarında parasını ödemediğimiz için oyuncularımız kaçıyor.
4- Basketbol topunu görse bomba diye bağırarak kaçacak yöneticilerimiz var.
5- Avrupa da deplasman oynarken maç seyretmeye gelen , basketbol bilmeyen, futbol taraftarı olan ve olay çıkaran/meşale yakan adını anmak istemediğim garip bir taraftar grubumuz var.
6- Sponsor bile bulmak için "40" takla atıyoruz.

Daha bu maddeler yürür gider ama hala Oly ekolü ile kıyaslamalar var, ayıptır. Euroleague yönetimine kızanlar var ama adamlar neden alsın seni kupa 1 e? Kupa 2 ye bile davetle gidiyoruz. Neden gelmek istesin oyuncular bu saçma sapan işlerin olduğu takıma? Bizim hayallerimiz güzel de peki ya gerçekler? Sizlere demiyorum tabi, koskoca Yenilmez Armadayı bu hale sokanlar utansın.

Baskan veto etti ama baskan ivkovice cok guveniyor o yuzden ilerde neler olur bilinmez.Engin sakatlikta sonra bjkda basirili oldu.Fakat yinede buyuk sakatliklar yasadi.Ergin hoca o riski bidaha almaz.

Doğrudurda Semih hala feneri bekliyor o olmazsa kim olacak yerli olarak Serhata Daçka ve Ksk talip olur kaldı ki 3 hatta 2-3 rotasyonjna yerli takviye çok anlamlı değil Micov-Shilb hatta Göksen 3 numara sure alabilir Engini de istemezsek Cemal Nalga kalıyor boşta yerli :)

Benim anlamadığım biz bu Lasme'yi 5 numara olarak mı istiyoruz direk yoksa zamanında Ersini kullandığımız gibi öncelik 4 kısıtlı sürelerde 5 numara için mi? Direk 5 olarak alınacaksa bence hiç alınmasın. Herkesin bahsettiği o çok iyi savunma performansları pao da 4 numara oynarken sergilediği performanslar. Yanına Ndong gibi bir oyuncu daha alınacaksa(nerden bulacaksak bir ndong daha oda ayrı bir konu) Lasme iyi transfer olur. Ama ana 5 numara planı olarak Lasme alınıyorsa bence savunma olarak çok sıkıntı çekeriz. Böyle düşünmemin sebebi de benim izlediğim Lasme arkada kaleci olan oyuncu değilde daha çok sağa sola gidip açık kapatan bir oyuncuydu.Bize daha çok kaleci lazım. Bütçe, daha iyisi var mı falan diyebiliriz ama az bir para vermiyoruz sonuçta. En iyi verimi alabileceğimiz yerde kullanmayacaksak o kadar para vermek yerine Young gibi transferlere yönelmek daha mantıklı. Keşke o paralar Jeter'a verilseydi. Bilmiyorum tabi kaç para teklif ettik ne kadara gitti Çine ama Jeter'ın kaçması Lasmeden daha çok etkileyecek bizi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri