Ayhan
0
Kalinic'e 1 milyon avro bonservis vermek garip bir durum değil mi ?
Bakış açısına göre değişir. Maaşı nispeten ucuz. Bonservis + maaş hesaplandığında yıllık maliyet 800-900 k civarında kalıyor galiba.
Kalinic'e 1 milyon avro bonservis vermek garip bir durum değil mi ?
Oncelikle iyi geceler diliyorum, bence bahsettiginiz senaryo bir kac acidan gecerli olmaz ve acikcasi bende bunun gerceklesmesini istemem onu anlaaya calisacagim.
Emir'in kontrati 1.6milyon euro'ymus ve 2 senesi daha var(buna bu para nasil verilir orasi da bi ayri). Hadi diyelim Fenerbahce Ulker kontratindan cikmaya calisti bir sekilde bize gelmesini engeller. Engelleyemese dahi soyle bir durum da var. Birkac sitede Emir'in kontratinda indirime gidilmesi ve karsiliginda sozlesme suresinin uzatilmasi teklif edilmis gibi haberler vardi(3 ya da 4 senelik,yillik 1milyon euro teklif edilmis) Hadi Emir ayrilmak istedi diyelim bizim teklifimizin bundan daha iyi olmasi gerekiyor ki bize gelmeyi istesin. Daha fazla oynama arzusu deseniz ben Emir'de calismayi isteyecek, daha fazla oynayayim diyecek bir karakter goremiyorum, oyle olsaydi boyle buyuk bir yetenek daha farkli yerde olurdu. Yani biz Emir'e 1milyon euro' civarinda bir rakam vermeliyiz ki(Fenerbahce Ulker'in yeni teklifini reddecek ve sozlesme feshi icin kendisine 600bin euro vermeyi goze alacagini varsayiyorum). Gecen sene Eurolig'i 5 sayi 3 rebo 3 asistle bitiren bir oyuncu icin cok pahali, su istatistikleri 200bin dolarlik amerikaliyla da yakalariz, kaldi ki ne eskisi gibi yerli oyuncuya bagimliyiz ne karsi taraf hayhay parasini verelim Emir de elini koluna sallasin Galatasaray'a gitsin diyecek bir takim ne de biz Emir'i tatmin edecek rakami veririz. Kaldi ki Emir'in savunma defosu ortadayken ve elimizde 2 tane bence saf 3 numara varken, 3 numaralari bile savunurken yavas kalan bir oyuncuya bu kadar yuksek paralarla bel baglamak yanlis. O parayi Huertas'a, 6.yabanciya veya 7.yabanciya harcayalim daha mantikli. Bu yuzden Emir'in bize ve hatta baska takima gitmesi(Dacka haric) pek mantikli degil.ya ayni kontratla 9.yabanci olarak Fb'de kalir ya da kontratinda indirime gidip fenerde kalir ben baska yol gormuyorum.
Bakış açısına göre değişir. Maaşı nispeten ucuz. Bonservis + maaş hesaplandığında yıllık maliyet 800-900 k civarında kalıyor galiba.
Maaşı bonservisini boşverinde o geldi diye Emir satarlar mı satmazlar mı alırmıyız o önemli ??
Hırsızlık nedir? Ünal Aysal ya da çevresindekiler paraları iç etti demek mi? Serhat Ulueren tarzı gazeteciliğe göre Mallorca'daki evine eşya gönderen Sneijder Galatasaray'dan ayrılıyordu? Her halde Real Mallorca'da oynayacaktı.. Habere bakın Mektebim Okulları ile anlaşılacaktı Özyer gitti olmadı. Özyer orada olduğu süre içinde neden anlaşmayı hayata geçirmedi?
Misal Murat Özyer'in eşini işe almasına ve bir kaç kez zam yapmasına neden tepki gelmedi?
Duygun başkan ne yazık ki kafası eskide kalmış bir insan. yaklaşık 1 yıl önce hayır dediği şeye 2 hafta önce evet oyu verdi. Ünal Aysal gayrimenkuller için yetki istedi hayır 1 yıl sonra Dursun Özbek istedi evet. Neden? Bir başkan daha istedi demek gerekiyormuş.
O kadın hakkında dava da açıldı.
Yani böyle ağır bir itham için delil lazım. Gazeteci iseniz delilleriyle beraber haber yaparsınız.
Saat 14.00'da NTVSpor'da Basketboldaki transferleri değerlendireceklermiş. Belki bizimle de alakalı isim verirler. Izlemek isteyen arkadaşlara duyurulur.