• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İLK 5

Huertas
Sinan
Micov/Schilb
Lasme
Dorsey

KADRO:

Huertas-Şafak
Sinan-Göksenin
Micov-Schilb
Caleb-Ege-Izzet
Lasme-Dorsey

Dorsey hem akıl karı bir iş olmaz hem de imkansız.

Yönetim İbra konusuyla oyalamaktan vazgeçip şu büyük sponsoru açıklasa bari. Al Dorseyi başkan

Eurocuptaki rakiplerimizden Krasny J.J Johnon,Konyalı Quinn,Dj Cooperi aldı ayrıca Hosleyi de ya aldı ya almak üzere

Dün bir gazete de Dursun Özbek'in kendi dahil 5'er milyon doları kasaya koyacak 5 yönetici aradığını lakin kimsenin işin içine girmediğini okudum.

Dün yayınlanan pragramı sonradan videodan izledim .Bizim kadroda Schilb 2 Göksenin 3 numara idi zaten İsmail Şenol Schilbin transferini guard diye duyurmuştu.

Schilb Micov'dan bir iki santim kisadir ama daha ince ve atletik oldugu icin SG olarak oynar. Yani mac icerisinde Schilb-Micov ikilisini ayni anda beste gorebiliriz.

Schilb Micov'dan bir iki santim kisadir ama daha ince ve atletik oldugu icin SG olarak oynar. Yani mac icerisinde Schilb-Micov ikilisini ayni anda beste gorebiliriz.

Takim kurarken Schilbi ikiye yazalim diye yazdim bende teknik heyet öyle yapıyor gibi gözüküyor.

Başkan kendi 5 milyonuncu basket şubeye versin iste voltrani olusturmayinca geçmiyor mu paralar

Ne yapacakmis 25 milyon dolarla?

Kulüp kasasına koyup kısa dönemi kurtarmak istemiş lakin kimse kabul etmemiş daha doğrusu kabul edenler de o zaman ben şunu yönetirim bunu yönetirim demişler. yazıyı arıyorum.

Joey Dorsey NBA'de min. kontratla oynuyordu. Vergileri düşünce Türkiye'de 700 bin dolara denk gelen bir kontratı vardı. Hatta şöyle bir durum oldu, FB Ülker Dorsey ile görüştü, olumlu da cevap aldı ama, serbest atış yüzdesinden dolayı Udoh'u seçtiler.

Galatasaray isterse Dorsey'i 800 bin dolar civarı bir kontratla getirebilir. Getirmeli mıdır? Bence kesinlikle getirmelidir, çok iyi transfer olur. Lasme & Dorsey ikilisi savunma anlamında kesinlikle fark yaratır.

Joey Dorsey NBA'de min. kontratla oynuyordu. Vergileri düşünce Türkiye'de 700 bin dolara denk gelen bir kontratı vardı. Hatta şöyle bir durum oldu, FB Ülker Dorsey ile görüştü, olumlu da cevap aldı ama, serbest atış yüzdesinden dolayı Udoh'u seçtiler.

Galatasaray isterse Dorsey'i 800 bin dolar civarı bir kontratla getirebilir. Getirmeli mıdır? Bence kesinlikle getirmelidir, çok iyi transfer olur. Lasme & Dorsey ikilisi savunma anlamında kesinlikle fark yaratır.

Kesinlikle farklı iyi olur lakin hala açıklanmayan tarihin en büyük sponsorluk anlaşması var ve hala yalan olarak ortada duruyor,transfer yasağının kesin olarak kalktığı haberide çıkmadı o nedenle bu konularla ilgili resmi açıklamalar gelmeden hüsrana uğramamak için inanmamalıyız.

Joe Alexandarı Sasarı almış.

Sofo ve Stimac için Kızılyıldız ismi geçiyor

AEK'nın Mavro ve Borusise ilgisi var deniyordu Mavro ile Brindisi'de ilgileniyordu

Bu takımlar mutevazi bütçeli takımlar piyasa düştü iyice demek ki gerçi pek oyuncu da kalmadı

Diğee dikkat çekici noktada Banvitin eski yabancıları hala boşta dedikoduları bile yok gerçi Rowland.Meja ve Veremeyenkonun devam eden sözleşmesi vardı fesih ile ilgili net bir ifade de olmadı hiç o sözleşmeleri karşılamak isteyen çıkmamış olabilir

Sofo@Kızılyıldız resmileşti deniyor

Ilk basta Huertasa odaklanip bu transferi bitirmeliyiz.Avrupada bizim kadar sulanicak takim yok su an ona, gerekirse her gun iletisim kurup bak nbaden kontrat bulamiyorsun denmeli. Sonra kalicak butceye gore uzun transferi sekillenebilir. Ki Dorsey, Mavro, Bourousis, Stimac, Begic gibi uzunlar cok cuzi miktarlara kapilacaklardir eminim.

Bizim için bence en önemli transfer Hamlesi Ersin Dağlı. Onu alabilirsek Hem5 hem 4 da ıynatabiliceğimiz için çok rahatlarız.

Mavroyu alsak güzel hamle olur hücumda çeşitlilik getirir ve 4-5 oynar esneklik katar

Dorsey Türkiye'de oynadığı zamanlarda transferi gündeme gelmiş ama Ergin Hoca kesin bir dille düşünmediğini ifade etmişti.Dorsey hocanın kafasındaki oyun sistemine uygun değil diye anlıyorum.

Dorsey Türkiye'de oynadığı zamanlarda transferi gündeme gelmiş ama Ergin Hoca kesin bir dille düşünmediğini ifade etmişti.Dorsey hocanın kafasındaki oyun sistemine uygun değil diye anlıyorum.

bjkde ve bizde sürekli tercih ettiği mensah bonsu 'nun ne farkı vardı oyun tarzı olarak? ki dorsey 1 gömlek üstüdür bence bonsunun, sakattı adam bir kere oly bile bu yüzden almadı..

Koban, Draper'i almış. Huertas Avrupa'ya dönerse alabilecek bir takım daha eksildi

Yorumcuların çoğu bir guard ve bir pivot alıp transferi kapatırsak kadromuzun çok dar olacağını söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri