Ben 2-3 numaranın yetersiz olacağını düşünmüyorum..
Göksenin'ini de Serhat'a tercih ederim. Göksenin bizden giden Göksenin değil. Kendisini çok geliştirdi. Bu sene zaten Ataman'ın Göksenin'de gördüğünü herkes görecek...
Keza 2 numarada asıl oynayacak olan Sinan olacak. Ayrıca Shilb de maçına göre oraya kayabilir...
Bence yerli kadromuz yeterli. Ben herkesin aksine Şafak'a güveniyorum. Banvit de beğeniyordum, ben bizde de sırıtacağını düşünmüyorum...
Şafak 1992 doğumlu, henüz 23 yaşında. Halen gelişime açık. Top kontrolü iyi. Ceza şutlarını kaçırmaz. Eksikleri evet çok var..Ama Diğer istenen Engin, Kerem, Barış'tan hiçbiri gelecek vadetmezken, Şafak halen gelecek vadedebilir. Şimdi birkaç kişi diyecekki iyi oyuncu olsa Banvit bırakır mıydı ? Bende diyorumki Oktay Hoca'nın hiç şans vermediği Melih'i biz oynatmadan bıraktık. Bizdeyken henüz 22 yaşındaydı üstelik, bu adamdan birşey olmaz dedik. Şimdi Melih'i hangi takım istemez ? Doğru takım ve şans bulma çok önemli Her takım herkes için doğru olmuyor. Mesela Calebb Green - Malaga gibi...
Ancak 1 numarada tek korkum, sakatlık. Bir oyuncu daha alınabilir o bölgeye....
Benim beklentim oyun kurucu Huertas olursa, NCAA'den bir pivot gelecek. Eğer Huertas olmazsa Bourisis yada Dorsey ayarında bir oyuncu gelecek...
Bakalım takım beni transferde bu sene şaşırttı, neler olacak....