• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle farklı iyi olur lakin hala açıklanmayan tarihin en büyük sponsorluk anlaşması var ve hala yalan olarak ortada duruyor,transfer yasağının kesin olarak kalktığı haberide çıkmadı o nedenle bu konularla ilgili resmi açıklamalar gelmeden hüsrana uğramamak için inanmamalıyız.

Galatasaray, BJK ve KSK takımlarının transfer yasağı aynen duruyor.

Huertas'ı ne yapıp edip almamız lazım...

Yorumcuların çoğu bir guard ve bir pivot alıp transferi kapatırsak kadromuzun çok dar olacağını söylüyor.

Bildiğim kadarıyla 2 oyuncu alıp yabancı transferini kapatacağız.

Türk rotasyonunun takviyeye ihtiyacı var. Semih Erden'in ismi geçiyordu. Bakalım.

Yabancı gard
Yabancı uzun
2 tane de türk almalıyız.Türklerin biri kısa olmalı

Ersin dağlı bizi çok rahatlatır,ancak piyasada kısa türk oyuncu kalmadı

Uzun türk semih ve ya ersin.en olmadı duşan olmalı.gerçi duşanin kontratı var.
Yerli kısa emir var ama onu da fener bize bırakmaz

Bir tane Türk oyuncu alıcaz alabilirsek yüksek ihtimal, Ergin Atamanın yaptığı açıklamarda bunu gösteriyor..

Oyun kurucu transferinden sonra kalıcak son yabancı hakkını bence türk oyuncu transferine göre belirlememiz gerekiyor.
İki seçenek var, Semih Erden gelirse eğer, Lasme / Semih götürür, mecburuz, kısıtlı bütçede Lasme / Semih / Yabancı Pivot bence gereksiz olur.. Zaten sezonun durumuna göre olası sakatlık durumlarında oraya bir takviye yapılır (gerekirse)
Ama eğer ikinci pivotu da yabancı alacaksak mutlaka Emir yada Serhat dan birini ülkerden almamız gerekir.. Yorumcular söylediklerinde haklı bana göre gerçekten 2/3 numara rotasyonumuz yetersiz.. Türk oyuncu piyasası da okadar dar ki üç beş oyuncu üzerinden konuşmak zorunda kalıyoruz ne yazıkki.

Ben 2-3 numaranın yetersiz olacağını düşünmüyorum..
Göksenin'ini de Serhat'a tercih ederim. Göksenin bizden giden Göksenin değil. Kendisini çok geliştirdi. Bu sene zaten Ataman'ın Göksenin'de gördüğünü herkes görecek...
Keza 2 numarada asıl oynayacak olan Sinan olacak. Ayrıca Shilb de maçına göre oraya kayabilir...
Bence yerli kadromuz yeterli. Ben herkesin aksine Şafak'a güveniyorum. Banvit de beğeniyordum, ben bizde de sırıtacağını düşünmüyorum...
Şafak 1992 doğumlu, henüz 23 yaşında. Halen gelişime açık. Top kontrolü iyi. Ceza şutlarını kaçırmaz. Eksikleri evet çok var..Ama Diğer istenen Engin, Kerem, Barış'tan hiçbiri gelecek vadetmezken, Şafak halen gelecek vadedebilir. Şimdi birkaç kişi diyecekki iyi oyuncu olsa Banvit bırakır mıydı ? Bende diyorumki Oktay Hoca'nın hiç şans vermediği Melih'i biz oynatmadan bıraktık. Bizdeyken henüz 22 yaşındaydı üstelik, bu adamdan birşey olmaz dedik. Şimdi Melih'i hangi takım istemez ? Doğru takım ve şans bulma çok önemli Her takım herkes için doğru olmuyor. Mesela Calebb Green - Malaga gibi...
Ancak 1 numarada tek korkum, sakatlık. Bir oyuncu daha alınabilir o bölgeye....
Benim beklentim oyun kurucu Huertas olursa, NCAA'den bir pivot gelecek. Eğer Huertas olmazsa Bourisis yada Dorsey ayarında bir oyuncu gelecek...
Bakalım takım beni transferde bu sene şaşırttı, neler olacak....

Dünyadaki tek uzun Semih kalsa ''GS kara leke sürdü" açıklamasından sonra bu kulüpten içeri girerse büyük olay çıkar. Bunu da herkes biliyor. Zaten hoca da yanaşmaz büyük ihtimal. Emir'i yazarak zaman kaybediyorsunuz.

Sinan guard oynayacaksa Serhat gelir, yoksa daha çok 1-2 oynayacak adam lazım olacağı için Serhat gereksiz olur. Huertas gelirse genellikle yarı saha basketbolu oynayacağımız için 8-10 dakika yeterli katkı verebilecek bir adam şart.

Ben 2-3 numaranın yetersiz olacağını düşünmüyorum..
Göksenin'ini de Serhat'a tercih ederim. Göksenin bizden giden Göksenin değil. Kendisini çok geliştirdi. Bu sene zaten Ataman'ın Göksenin'de gördüğünü herkes görecek...
Keza 2 numarada asıl oynayacak olan Sinan olacak. Ayrıca Shilb de maçına göre oraya kayabilir...
Bence yerli kadromuz yeterli. Ben herkesin aksine Şafak'a güveniyorum. Banvit de beğeniyordum, ben bizde de sırıtacağını düşünmüyorum...
Şafak 1992 doğumlu, henüz 23 yaşında. Halen gelişime açık. Top kontrolü iyi. Ceza şutlarını kaçırmaz. Eksikleri evet çok var..Ama Diğer istenen Engin, Kerem, Barış'tan hiçbiri gelecek vadetmezken, Şafak halen gelecek vadedebilir. Şimdi birkaç kişi diyecekki iyi oyuncu olsa Banvit bırakır mıydı ? Bende diyorumki Oktay Hoca'nın hiç şans vermediği Melih'i biz oynatmadan bıraktık. Bizdeyken henüz 22 yaşındaydı üstelik, bu adamdan birşey olmaz dedik. Şimdi Melih'i hangi takım istemez ? Doğru takım ve şans bulma çok önemli Her takım herkes için doğru olmuyor. Mesela Calebb Green - Malaga gibi...
Ancak 1 numarada tek korkum, sakatlık. Bir oyuncu daha alınabilir o bölgeye....
Benim beklentim oyun kurucu Huertas olursa, NCAA'den bir pivot gelecek. Eğer Huertas olmazsa Bourisis yada Dorsey ayarında bir oyuncu gelecek...
Bakalım takım beni transferde bu sene şaşırttı, neler olacak....

Geçen sene izleyebildiğim DD maçlarında maalesef senin gördüğün ışığı ben göremedim. Savunmada çok azimli, çok hareketli ama çok fazla faul yapıyor. Faul yapmadan savunma yapmasını öğrenebilmesi lazım. Ayrıca şutunu yetersiz buluyorum. Umarım hocanın elinde gelişim gösterir.

Yerli kadromuz Sinan ve genç Ege dışında berbat gerçekten.

Kuric hakkında hiç çıkan bir haber var mı? Bizim için sormuyorum sadece merak ettim de.

Bildiğim kadarıyla bu yılda Gran Canaria'd kalacak. Seneye büyük sıçrama yapar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gran Canaria'nın bütçesi nasıl? Kuric'e ortalama ne kadar ödüyorlardır? Eğer uygun bir ücret ise 7. Yabancı olarak düşünebiliriz.

Gran Canaria'nın bütçesi nasıl? Kuric'e ortalama ne kadar ödüyorlardır? Eğer uygun bir ücret ise 7. Yabancı olarak düşünebiliriz.

Bilgim yok ama bütçeleri bizim ligimiz için ortalama bir bütçedir. Kuric'in maaşının da çok olduğunu düşünmüyorum ama 7. yabancıya ayıracak bütçemiz yok malesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dünyadaki tek uzun Semih kalsa ''GS kara leke sürdü" açıklamasından sonra bu kulüpten içeri girerse büyük olay çıkar. Bunu da herkes biliyor. Zaten hoca da yanaşmaz büyük ihtimal. Emir'i yazarak zaman kaybediyorsunuz.

Sinan guard oynayacaksa Serhat gelir, yoksa daha çok 1-2 oynayacak adam lazım olacağı için Serhat gereksiz olur. Huertas gelirse genellikle yarı saha basketbolu oynayacağımız için 8-10 dakika yeterli katkı verebilecek bir adam şart.

Yau bırakın bu büyük olay çıkar ayaklarını kim çıkartcakmış büyük olayı salona gelen 200kişi var onlarda sahada kim var bilmiyo bile.Yok o vefasız gelmesin o fb gelmesin bu gs hakkında konuştu gelmesin o zaman gs altyapısından gençleri oynatıcan bu kadar basit işinize geldimi Arroyo takımı yarıyolda zor durumda bırakıp kaçarken profesyonel ama adam fb forması giyerken gs hakkında kareleke dedi diye hain düşman hea aynı adam gs da forma giymem demiyo ama dikkatli oku. Semihi günahım kadar sevmem ama şuanda piyasadaki en iyi Türk pivot açık ve net gelir Gs yarar sağlarsa sevinirim inş gelir.Taraftar basketbolda bu kadar pasif olmasaydı zaten bu yönetimde bu kadar rahat olamazdı...

Galatasaray ve Hapoel Jerusalem'in ilgilendiği Walter Hodge için Yunan devi Panathinaikos'ta devreye girdi. (David Pick)

Pana Calathes ve Dia varken ne yapacak bu adamı ?

Yau bırakın bu büyük olay çıkar ayaklarını kim çıkartcakmış büyük olayı salona gelen 200kişi var onlarda sahada kim var bilmiyo bile.Yok o vefasız gelmesin o fb gelmesin bu gs hakkında konuştu gelmesin o zaman gs altyapısından gençleri oynatıcan bu kadar basit işinize geldimi Arroyo takımı yarıyolda zor durumda bırakıp kaçarken profesyonel ama adam fb forması giyerken gs hakkında kareleke dedi diye hain düşman hea aynı adam gs da forma giymem demiyo ama dikkatli oku. Semihi günahım kadar sevmem ama şuanda piyasadaki en iyi Türk pivot açık ve net gelir Gs yarar sağlarsa sevinirim inş gelir.Taraftar basketbolda bu kadar pasif olmasaydı zaten bu yönetimde bu kadar rahat olamazdı...

Her daim o 200 kişiden biriydim. Sahada kim var kim yok da bilirim. Gelirse görüşürüz.

Arroyo'nun takımı yarı yolda bırakmasıyla, Semih'in söyledikleri arasında nasıl bir bağ var? Ben GS forması giymem demesiyle ilgilenmem. NBA'e gidemez, Avrupa'dan baş üstü herhnagi bir takımdan teklif alamaz, kaldığı takımlar GS,BJK,Karşıyaka çok meraklıysa gitsin orda oynasın.

Semih Erden'in zamanında neler yaptığını da tribünün eskileri iyi bilir. Sadece gazete haberiyle alakalı değil mevzu.. Siz Dorsey-Lasme-Semih rotasyonu falan kurmaya devam edin.

Hodge giderse tek opsiyon Huertas ya da Nba piyasası hoş o da bu bütçeyle zor ya.

Her daim o 200 kişiden biriydim. Sahada kim var kim yok da bilirim. Gelirse görüşürüz.

Arroyo'nun takımı yarı yolda bırakmasıyla, Semih'in söyledikleri arasında nasıl bir bağ var? Ben GS forması giymem demesiyle ilgilenmem. NBA'e gidemez, Avrupa'dan baş üstü herhnagi bir takımdan teklif alamaz, kaldığı takımlar GS,BJK,Karşıyaka çok meraklıysa gitsin orda oynasın.

Semih Erden'in zamanında neler yaptığını da tribünün eskileri iyi bilir. Sadece gazete haberiyle alakalı değil mevzu.. Siz Dorsey-Lasme-Semih rotasyonu falan kurmaya devam edin.

Görürüz bilader ;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri