Guard sorunu cozulmeli yavastan. Agustos ortasina geldik...
Dentmon'i 750-800 bin dolara getirebilirsek cok iyi is yapmis olacagiz...
Dentmon'i 750-800 bin dolara getirebilirsek cok iyi is yapmis olacagiz...
Doğuş'un tüm Türk guardlardan daha iyi savunmacı olması bu takımda oynaması için yeterli bir kriter değil. Ayrıca şu an elinde guard savunabilecek Göksenin ve Ender'den daha kötü dinamizmi olmayan Şafak varken Doğuş'u istemek ''yerli sevicilik'' ten başka bir şey değildir. Ki hoca Sinan ve Şafak varken bir guard oynayan Türk daha isteseydi Evren Büker ve Barış Ermiş'i düşünür. Kerem'e haber yollar, Engin'i yoklardı.
Şafak varken Dogusu istemek nasil yerli sevicilik oluyor. Ikiside yerli degilmi bunlarin Şafak arnavut falanmi yoksa ?
Kriter savunma degilse, nedir bizde oyun kurucu oynamanin kriteri? Safak hangi kritere göre alındı ?
Ben zaten Dogus simdi gelsin demiyorum,transfer sezonu basladiginda Şafak alınmamalıydı diyorum..
Yani schilb yerine K.Simmons alinsa, oyun kurucu bölgesine 2 yabanci alinsaydi.
Serhat gelseydi yada yine oyun kurucuyu 2 yabanciyla gecebilirdik.
Ben kadro yapilanmamizi yetersiz goruyorm, umarim dedigim gibi yanilirim..
İlle de Doğuş da Doğuş diyorsunuz çünkü. Öncelikle şunu söyleyeyim Simmons'ın sözleşmesi devam ediyordu, boşta falan da değildi. Yani almak imkansız. Transfer sezonu başlandığında Şafak back'up guard pozisyonunda ilk tercih olarak bence de düşünülmemeliydi. Ama hoca Ender gibi ücretinin performansını yansıtmadığını düşündüğü yedek bir guard istemiyordu, bu yüzden çoğu guardı eledi. Ayrıca Doğuş'un da sözleşmesi devam ediyor haliyle ve hoca Efes Doğuş'u bırakır mı, aman guard için onu mu bekleyelim diyemezdi doğal olarak. Ki Efes'in hala da bırakacağını düşünmüyorum. Sonuç olarak Simmons ve Doğuş'un sözleşmesi var, bizim hem onları bekleme lüksümüz hem de buy-out verme lüksümüz yoktu ve gayet optimum bir seçim olarak Şafak geldi.
Eyüp Yıldız'a göre FB Semih, Serhat ve Emir'i yollayacakmış. Biz, BJK, TS ve Daçka talipmiş oyunculara. Bir de Lampe'yi gündemimize almışız.
Demek ki fener o oyuncuları bırakmayacak. Gündemimizde de lampe yok
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oncelikle herkese iyi aksamlar ben Erkan Turgut londrada yasamaktayim ve bu degerli forumu yillardir takip ediyordum, gercekten cok degerli yorumlar yaziliyor burada .
Keske subeden yada kulupten birileri hic degilse burada yazilanlara goz atip bilgi sahibi olabilse diyorum,
Bende biseyler yazmak isterdim transferlerle ilgili fakat durum hic ic acici gorunmuyor ve hala buyuk sponsorlar ortada yok ve transfer yasaklarindan bahsediliyor . Umarim bi an evvel bu sikintilar giderilebilir.
Demek ki fener o oyuncuları bırakmayacak. Gündemimizde de lampe yok
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi