2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gözü Bourousis'e kararttim.

Huertas - Sinan - Micov - Lasme - Bourousis 5'i kusursuz bir beş. Sert savunma yapabilecek, hücumda her pozisyondan, her türlü varyasyonla sayi bulabilecek bir ekip

Kenardan da Schilb, Caleb gibi skorerler girer oyun sıkıştığinda. Göksenin ve Izzet'ten de biraz katkı alirsak alamayacağimiz kupa yok

Bence kuracağımız en mantıklı rotasyon

Huertas/Dentmon - Şafak

Sinan - Serhat/Emir - Göksenin

Micov - Schilb

Green - Izzet - Ege

Lasme - Lampe - Semih

Bütçe açısından Huertas'ı alırsak Serhat'ı Dentmon'ı alırsak Emir'i alalım. Bir de Dorsey yerine Lampe'yi tercih ettim. Çünkü 4 numara rotasyonuna güvenmiyorum. Lasme'nin de Ergin Hoca'nın sisteminde uzun süre 4 numara oynayamayacağını düşünüyorum. Bu yüzden Lampe dedim. Gerekirse 5 oynar gerekirse 4.

David Pick Gal Mekal Kızılyıldızla anlaşmaya yakın demiş deniyor forumlarda (kendi twitter hesabında yok gerçi nerede demiş anlamadım).Kuban
ee Laboral'ınde ilgisi var deniyordu oyuncu ile ilgili haberler doğru idi ise Avrupaya dönmesi halinde bu takımların Huertasa da ilgisi olacaktır Laboral maddi açıdan pek güçlü değil ama Kuban bir seçenek olabilir oyuncu için.Ayrıca Kızılyıldız AJ Price için çok bastırdı ama olmadı galiba iş yapabilecek bir oyuncu mu bizim de ilgimiz olabilir mi kendisi ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...