• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala 1 numarada eksiğimiz var! şafak yeterli değil mutlaka katkı verecek oyuncu almalıyız

Hala 1 numarada eksiğimiz var! şafak yeterli değil mutlaka katkı verecek oyuncu almalıyız

bende aynı fikirdeyim
iki senedir ender den hiç katkı almadık ama keşke bu sene de kalsaydı diyorum

Tutku bence su kadroya cok iyi olur tabi saglikli ise

1 numarada çok eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Mccollum zaten skor anlamında 1 numarayı sırtlayacaktır ve 30 dakika civarında süre alabilecek bir oyuncu. Şafak da en azından 7-8 dakika hatta daha fazla orayı götürebileceğini ispatladı bence geçen sene. Hakeza shcilb ve micov gibi oyun zekası iyi oyuncularımız da var. en kötü ihtimalle şafak veya sinan topu yarı sahaya kadar getirip oyun kurma görevini onlara bırakabilirler.

Sakatlık olmadığı sürece 1 numarada pek sıkıntı yaşamayız. Uzun rotasyonumuz beni endişelendiriyor açıkçası. Tamam sakatlık-ceza-faul problemi gibi şeyler olmazsa yeterli fakat en ufak bir olumsuzlukta çok eksik kalıyoruz orada. O yüzden ersin veya başka bir türk uzun hamlesi şart oraya. en azından 5-6 dakika oynayacak sert bir rotasyon oyuncusu.

Ben de en azından bir Türk oyuncu alınması gerektiğini düşünüyorum.Ancak yapılabilecek hamleler kısıtlı gibi gözüküyor şu an için.Boşta olan Tutku Açık ve Cemal Nalga var şu an.
Bir ara Okben'in kiralık gelme ihtimali vardı.Bir de Daçka'nın bırakması durumunda Ersin transferi söz konusu olabilir.Daçka yabancı bir oyun kurucu alırsa yabancı kontenjanı açısından Ersin'i bırakabilir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu mccallum Biraz mccalebb i andırıyor gibi geldi bana sizce

Bu arada Mccalebb FB'den ayrıldığından beri üst seviye basketboldan uzak kaldı. Geçen sene Kasım ayında Bayern'e transfer oldu, Ocak ayında ciddi bir sakatlık geçirdi ve o zamandan beri oynamadı. Yaşı da artık 30 oldu.

Türk oyuncu konusunda ciddi sıkıntı var Sinan göksenin Ege az süre alır şafakda bizde ancak 3. Oyun kurucu olmalı tutku ve Dudley şart bı takıma suanda iyi bir yerlere gitmek istiorsak eger

Bence 2 tane Türk transferi fazla olur. Boşa çıkması durumunda Ersin (Yüksek ücret ödemeyeceksek) ya da Tutku yeterli olur. Veya Okben'in kiralanması. Çünkü ben paramızı sezon ortası alacağımız guard için saklanması taraftarıyım. Geçen sene Farmar, iki sene önce Arroyo sezon ortası boşa çıkmıştı. Eğer paramızı saklarsak yıldız bir guard alabiliriz. Bu da EuroCup'ta şampiyonluk hedefi için çok yerinde bir hamle olacaktır.

Ege için güzel yorum duymak sevindirici. Ben seyredememiştim ümit maçlarını . Nikolov dan benim de çok beklentim vardı. Ama bir şey koyamadı sahaya. Fizigi de yetersiz Nikolov'un..

Hala bir guard a daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bizde sakatlık eksik olmaz çünkü.

Bizim takımda sakatlığın eksik olmamasının sebebi maalesef Ergin hocamızın maçlarda genelde aynı oyuncuları pestili çıkana kadar oynatmasıdır,takımın sezon boyu üç kulvarda mücadele etmesi gerektiğini bildiği halde bu hataya hep düşüyor ve bu yanlışından dönemedi bu huyunu sevmiyorum.

Euro Cup için iddalı olabiliriz. Tabi bunun çeşitli parametreleri var ama kadro yapısı itibariyle kupada favori takımlar kimler olabilir bu sezon?

Su Semih erdemim milli takım performansını görünce koçun onu nasıl yönlendirdiğini görünce keske biz alsaydık onu dien tek ben miyim acaba ?

Şu uzun rotasyonuna semih fazla lüks olurdu. Hiç gerek yok. Ha dorsey alınamazdı o zaman semih alınırsa isabet olurdu.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkcası McCollum'a benzer bi oyuncu pek yok ne Goudeock ne de McCalebb. Bu arada eğer daha önce karşılaşmazsak finali Valencia ile oynarız diye düşünüyorum.

Onun dışında bu sene rotasyonumuzun acayip dar olacağını sanmıyorum 6 yabancı + Sinan, Göksenin süre alacak garanti isimler. Koç duruma göre Ege veya İzzet'e fazla süre verir ama hangisi bilemiyorum.

Zaten ergin hoca geniş rotasyon kullanmıyor. Sadece Ersin hamlesi bence yeterli olacaktır.

Guard sorunu bence devam ediyor burayi 7. Yabanci ile sezon ortasinda geceriz. Uzun icinse uygun fiyatla anlasilirsa ersin hamlesi mutlaka gelir.

Rotasyonun bahsedildiği kadar dar olduğunu düşünmüyorum.Sadece 7 oyuncudan sonra kalite düşüyor.Kulanabileceğimiz 10 oyuncu var.İzzet potansyelini ortaya koyamamış olsa da hala atletik, dış şut tehtidi olan, savunmada mücadeleden kaçmayan bir adam. Sırf bu özellikleri sayesinde bile 10 dakika civarı süre alır.Bu durumda Green, Lasme, Dorsey üçlüsüne 70 dakika civarı kalır ki ortalama 20 -25 dakika arası düşer.Bence gayetle normal

Göksenin Avrupa Şampiyonası geçirdi ve süre de aldı.Her ne kadar hücum özelikleri sıkıntılı olsa da savunma katkısı , enerjisi ve rebound kovalamasıyla o da 10 dakika civarı süre alır.Şafak geçen sene Banvit'te 16 dakika süre almış. Göksenin, Şafak ikilisi de toplam 15 dakika süre alsa geriye kalan Sinan, Mccollum, Schilb ve Micov 4'lüsüne 105 dakika kalıyor ki ortalama 25 - 30 dakika arası yapar.Bence bu da gayetle makul bir süre

Dixon Büyük Takım lideri olcak nitelikde olmadığını bugün net gösterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri