• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dixon Büyük Takım lideri olcak nitelikde olmadığını bugün net gösterdi.
Fenerin anlamsız bir transferi oldu. 32 yaşında daha bu arenalara yeni çıkıyor ve beklediklerini alabileceklerini sanmıyorum. İnşallah yanılmam.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erıc Mccollumm > Dixon kat be kat

Bence hiç transfer beklemeyin yine lig ortasında takımın ihtiyacına göre biri alınır.

Transfer kapandı zaten

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brady Heslip'i keske biz alsaydik yaz doneminide cok iyi gecti, Italya'da muhtemelen sicrama yapacak.

Keske sezon ortasinda alabilsek, 2 numarada sutor eksigimizi kokunden cozerdi, NBA yapma ihtimalide fizik dezavantajindan dolayi neredeyse imkansiz.

Tutku diyorum hala başka birsey demiom tam ihtiyacimiz olan oyun kurucu

Tutku açık yaklaşık 1.5 sene sakattı şu an takım arıyor bildiğim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir arkadaşım Facebook'ta görmüş. Furkan Korkmaz Ergin Ataman'ı ve çalışma sistemini çok sevdi. Galatasaray'a kiralanmak istiyor diye. Böyle bir şey gören duyan var mı? Yoksa beni mi kekliyor?

Hiç sanmmıyorum gelmek isteyeceğini dalga geçer gibi son 30 saniyede oyuna alındı.

Furkan gelirse çok iyi olur kızım için.

Patron koçtur o ne isterse o olur. Oyuncular da (özellikle genç oyuncular) bunu biliyorlar. Ben diğer takımlarda son 15 20 saniye kala oyuna girenleri gördüm. Hatta İzlanda da bunu yaptı yanılmıyorsam.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de aynı şeyi söyledim. Çocuk çok ciddiyim falan dedi. Ama gelse çok iyi bir 2-3 rotasyonumuz olur.

Bence furkan gelse bizdeki kadro yapısıyla yuldız bile olur. Cok süre bularak kendini ıspatlayabilir. İnşallah olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Efesin kadro yapısında çok daha fazla süre bulur şuan Furkan. Diebler, Granger, Cedi, Birkan, Okben ve Furkan var 2-3 numarada oynayabilecek. Diebler ve Grangerdan biri yabancı sınırı sebebi ile lig maçlarında her maç kadroda olamayabilir. Tek garanti forma Cedinin orada. Gerisi için dakikalar maç maç bölünecektir. Bizde Micov, Schilb, Sinan ve Göksenin var ki üçünün 20 dakika üzeri oynayacağı kesin. Geçen sene Janning ve Perperoglou varken bile süre bulurken bu sene kalkıpta takım değişmek istemesi garip olur koçla falan sorunu yoksa. Sanmıyorum ayrılmak isteyeceğini.

Bizim değil Furkan'a; Serhat, Melih gelse bile süre verecek durumumuz yok. Göksenin kesinlikle bu takımda süre almalı ki alacağını da düşünüyorum. Bize daha çok Errick'i kenarda nefeslendirecek bizim güvenebileceğimiz, 7. yabancı ya da benchte kaldığında sıkıntı yaratmayacak bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Bizim değil Furkan'a; Serhat, Melih gelse bile süre verecek durumumuz yok. Göksenin kesinlikle bu takımda süre almalı ki alacağını da düşünüyorum. Bize daha çok Errick'i kenarda nefeslendirecek bizim güvenebileceğimiz, 7. yabancı ya da benchte kaldığında sıkıntı yaratmayacak bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Artık o da sezon başladıktan sonraya kalacak gibi görünüyor

Safaga ve izzete haksizlik yapildigi kanaatindeyim. Safaga ragmen bir numaraya biri alinmasi gerektigini düsünüyorum. Tutku bir risk olsada denenmeli çünkü sakatlanmazsa lasme ve dorseyle 5-6 dk acaip ikili oyun oynariz..

Safaga ve izzete haksizlik yapildigi kanaatindeyim. Safaga ragmen bir numaraya biri alinmasi gerektigini düsünüyorum. Tutku bir risk olsada denenmeli çünkü sakatlanmazsa lasme ve dorseyle 5-6 dk acaip ikili oyun oynariz..

Tamamen seninle aynı düşüncedeyim. Şafak ve İzzet'e çöp muamelesi yapılıyor. İzzet'i geçen sene alsak, forum bayram yeri olurdu oysa...
Ancak iki oyun kurucu risk. Bencede tecrübeli ve 5-6 dakikayı dert etmeyecek bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bu da bence Tutku...

İzzet yerli kadro içerisinde Sinan sonrası doğrudan verim beklediğim yegane yerli.Şafak'a alındığında baya burun kıvırdım,umuyorum ki Ergin Ataman'la iletişimi paralelinde dış şut katkısı yerinde olur.McCollum sezonun resminde önemli yer tutuyor,fakat Şafak bölüm bölüm idare edemezse alacağı yük çerçevesinde belirleyiciliği istemediğimiz boyuta erişir.İzzet-Şafak ikilisi içinde özellikte İzzet'ten ümitli olmamın sebebi Ergin Ataman'ın oyun tarzı.

Şafak ve İzzet'de potansiyelinin çok altına kalan isimler oldu.

Bana göre Birkan'da öyle.

Bizim kısa ve uzun rotasyonuna mutlaka takviye şart daha net bir şampiyonluk adayı olmamız için.

PG: McCollum-Şafak-Transfer
SG: Sinan-Göksenin
SF: Micov-Schilb
PF: Caleb-Ersin-İzzet
C: Lasme-Dorsey-Ege

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri