Bu arada Ataman maç sonu röportajın da Bargnani olmassa şuanda Çin de oynayan bir Nba oyuncusu daha gündemimizde dedi.. Hamed Haddadi olabilir gibi geliyor bana bu isim, çokta güzel olur.
Anladım kardeşim,dediğim gibi isim olarak oldukça heyecan verici ve pek sanmıyorum ama gelir umarım Bargnani.Abi arkadaşlarin eleştirilerine bende katılıyorum.
Bu yüzden beğenmiyoruz dedim ya zaten
Böyle bir vizyon Ergin Hoca ile geldi.
Onun bu takımın başında olmasına ne kadar sevinsek azdır
Datome'nin fark yarattığı yerde Bargnani kral olur. Galatasaray'ın bu kadrosuna uyar mı uymaz mı diyenlere şunu söyleyeyim büyük oyuncu her takıma uyar eğer oynatacak bir koç varsa. E peki Ergin Ataman'dan daha iyi yıldız oyuncu kullanabilen kaç koç var? Yok gibi... İşte o zaman Bargnani Galatasaray'a gelirse lig için şampiyonluktan bahsedebiliriz. Çünkü ana rakibi Fenerbahçe Ülker olarak görürsek aradaki kadro derinliği ve kalite farkını ancak Bargnani gibi bir yıldız kapatabilir. Nisan'da gelse, play-off yarı finalinde takıma tam adapte olsa yeter.
Tamam Furkan abi. Datome, Bargnani'den büyük oyuncu. Muhteşem basketbol bilginle aydınlatın beni, sağolasın.