Michael Beasley gelsin, bu iş huzur içinde çözülsün. Vesely'nin üstünden iki takip smacı yapsa kafi.. Gel sen mübarek sen gel.
Houston'la imzaladı oMichael Beasley gelsin, bu iş huzur içinde çözülsün. Vesely'nin üstünden iki takip smacı yapsa kafi.. Gel sen mübarek sen gel.
Houston'la imzaladı o
Ornek olarak yazacagim; su anda Kizilyildiz - FB macini seyrediyorum, Zirbes tepede perdeye geliyor ve perdeden sonra tepe pickinde topu aliyor, Udoh karsinda iki metre gomulerek savunma yapiyor. Barngani olur veya olmaz ama orda lap diye uclugu sokacak bir uzun oldu mu Udoh o kadar iceri gomulup kisanin penetresi icin caydirici olamaz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bargnani'yi beğenmemek diye bişey olduğunu sanmıyorum Nihat.Mesele bargnani ihtiyacımız olan oyuncu mu değil mi önemli olan soru bu ama buna rağmen Bargnani'den çok daha düşük profilde bir oyuncu alınacaksa fırsat transferi olarak görülüp Bargnani alınabilir,sonuçta önemli bir yıldız Bargnani.Bargnani'yi beğenmiyoruz.
Verdiğin vizyon bize bunu yaptırıyor Ergin Hocam.
Yüreğine sağlık
Bargnani'yi beğenmemek diye bişey olduğunu sanmıyorum Nihat.Mesele bargnani ihtiyacımız olan oyuncu mu değil mi önemli olan soru bu ama buna rağmen Bargnani'den çok daha düşük profilde bir oyuncu alınacaksa fırsat transferi olarak görülüp Bargnani alınabilir,sonuçta önemli bir yıldız Bargnani.