Dacka reggie reddingi almis ismail Senol yazmis
TR sınırları içinde bir oyuncunun aldığı kontratı, Avrupa'da alabilmesine zaten imkan yok. Yağlı kapı burası.
Her neyse, kerem'i, ender'i sindirdiniz de Arroyo mu dokundu yahu. Tutturdunuz bir takımı yüz üstü bıraktı gitti cümlesi. 3 senedir maddi sıkıntı yaşıyoruz, ne boyutta olursa olsun. Bir gün olsun kulübü mahkeme kapılarında süründürmedi ele güne rezil etmedi. Mahkemeye verip üstüne pardon abiler avukatım vermiş demedi. 3 defa kendisine ödeme tarihi verildi. 3'ünde de ödeme yapılmadı. Madem Arroyo'ya bu kadar sitemlisiniz de bu oyuncuların paralarını ödemeyenlere neden bir şey söylemezsiniz? Kulüp -4 milyon dolarla başlıyor sezona kaçınız buna değindiniz.
Ya çok ciddiyim. Ergin Ataman'ı sevmemek, Arroyo'yu sevmemek tercihiniz ama bu oyuncular hakkında görüş belirtirken sevgiye nefrete göre görüş belirtiyorsunuz. Aydın Yılmaz'lar, Eray'lar, Seçuk'lar içinize siniyor da Arroyo içinize sinmiyor yani. Gerçekten tebrikler.
Micov, Erceg sezon ortasında nereye gidecek. Kim alır? Barcelona De Shaun Thomas'ı tutmuş, Abrines kalıyor, Hezonja var. Kaç dakika oynayacak Micov da Barcelona istesin. 4 numara rotasyonu Slaughter-Reyes-Nocioni olan bir takım ne yapsın Erceg'i. Cidden bu haberlere inanmak saçma. Gerçi bu forumda Spanoulis'in başkanın yatında olduğuna inanılmıştı. O ara Nolan Smith'le falan görüşüyorduk tabi.
Çok iyiyse niye Barcelona, Real Madrid'e gitmiyormuş. Hayatımda en sevdiğim cümle bu gerçekten. Çünkü dünya üzerinde sadece Real Madrid ve Barcelona iyi oyuncu alıyor. Biz elli defa söyledik Arroyo'nun bu sistemde sıkıntı yaşayacağını ama ona rağmen ilk etapta takımda ayakta kalan ender adamlardan biriydi.
Mart ayında Carlos Arroyo gibi bir adamın Euroleague içi transfer yapacağını düşünüp İŞTE! GÖRDÜNÜZ! BAKIN! EUROLEAGUE'DEN TEKLİF YAPAN TAKIM YOK! BEN DEMİŞTİM! BENİM YAŞIM 28 SİZ ERGENSİNİZ! ARROYO KÖTÜ OYUNCU! kafasında olmak da muazzam.
İster sevin ister sevmeyin abi Carlos Arroyo Galatasaray tarihinin en büyük oyuncusudur. Ergin Hoca Arroyo'ya kırgınmış yaptığın transferler yüzünden biz sana bir şey dedik mi. 20 farkla son sıradaki ted'e maç verirken biz sana kırılmadık mı. Bir gün olsun bu kadar sorunda tependekileri eleştirdin mi hoca?
Eric Maynor Varese'de 10 maçta 11 sayı; 3,7 ribaunt; 6,6 asist ortalamasıyla oynadı...Maynor'un bu yılki istatistikleri nasil bide forumda surekli moermann diyolar kim bu adam iyi mi
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi